107

Анонимен

преди 10 години

Гледам бтв- Боко Тиквата Вижън и се гнуся от Николаев и колежката му. Парцали имащи се за журналисти...

106

WhenYоu

преди 10 години

АФП : БОРИСОВ ПОД ОСВИРКВАНИЯ ОТ ХИЛЯДИ И ПАЗЕН ОТ ЩИТОВЕ :Това, което виждам на улицата е като в Египет

105

Хахаха

преди 10 години

От Кърджали изпращали 600 човека в подкрепа на правителството .... Добре че е ден че ако беше нощ щеше само зъбите да им виждаме на черните *** и *** бургий!

104

teo

преди 10 години

ЕВРОПА, ПОГЛЕДНИ НИ !!! НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, ПЪК ГИ ПАЗЯТ ПОЛИЦИЯ-МИЛИЦИЯ ОТ НАРОДА - СМЯХ И СЪЛЗИ В БЪЛГАРИЯ !!! НАРОДНАТА ПОЛИЦИЯ-МИЛИЦИЯ НИ ПАЗИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!!! СТАНИ, СТАНИ, ЮНАК БАЛКАНСКИ, ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ, СРЕЩУ ВРАГА НИ БСП-ДПС-АТАКА ТИ БЪЛГАРИТЕ ПОВЕДИ, ЗАЩОТО СЛЕДВА ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ!!?? ЕВРОПА, ПОГЛЕДНИ НИ !!??

103

Оня

преди 10 години

Добър ден, червени ***!

102

Рали1

преди 10 години

Като са толкова социални,защо не си извадят от собствения джоб,ами заробват България?Като ги боли за бедните ,колко от тях ,освен по празници,не е ДАЛ ?!!!!!Ами на ден вървят по няколко съобщения за събиране на помощи за нуждаещи се ????????

101

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Атакист, Това казвам и аз - обрали са цялата страна, че да домъкнат 2000 човека :D Хахахахахахаха. Като на Бузлуджа - ако не са рейсовете и кебапчетата, никой няма да дойде.

100

макето

преди 10 години

Боят настана туптят сърцата ни ето ги наште душмани идат към парламентопп я кат по страхлив ке си пием винцето дома хи хи хи

99

georgiev

преди 10 години

До Анонименна изборите стана ясно,кой колко привърженици има.На следващите нека всички да гласуват,вместо да митингуват

98

Рали1

преди 10 години

До zarenkovСамо една от далаверите-ваучерите за декодерите.Кой ще провери декларациите ,дали има нужта тв от декодер,Дали изобщо имат телевизори ? Стойността е 60 лв ,а декодери масово на 39 лв.Разликата и да се върне ,къде и за какво ще бъде използвана ?

97

Анонимен

преди 10 години

Актуализация на бюджета въобще нямаше да има, ако не беше гафа Пеевски. Това е типичен популистки ход за спасяване на правителството и противопоставяне на хората. Бягайте от партии, които в риториката си използват за щяло и нещяло изразите социална справедливост, човек и народ. Ще ви доведат до просешка тояга. БСП и ДПС въведоха най-дясната мярка, плоския данък, което е отлично за богатите. Сега залъгват народа с дребни помощи и намаления на цени. Това е популизма. Да дадеш на богатия много, да залъжеш бедния с малко.

96

megi 55

преди 10 години

ИМА ЛИ НЯКОЙ ТУК,КОЙТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е УБЕДЕН ,ЧЕ "БЛАГОДАРЕНИЕ" НА ПРОДАЖНИЦИТЕ СТАНИШЕВ И СИДЕРОВ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ПОД ТУРСКО ВЛАДЕНИЕ В СЪВРЕМЕНЕН ВАРИЯНТ??? ГОРКО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!

95

Анонимен

преди 10 години

ДА ГИ ИЗЧИСТИМ ВСИЧКИ ТЕЗИ 240 *** ОТ ПАРЛАМЕНТА.НИМА НЕВИЖДАТЕ ЧЕ ТОВА СА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА ДО ДНЕС.ТОВА СА ВРЕДНИ И КРАДЛИВИ *** КОЙТО ЗАГРОБВАТ БЪЛГАРИЯ И ИЗВЪРШВАТ ГЕНОЦИД СПРЯМО НАРОДА СИ.

94

До Анонимен 122 Автобусите си ги имаше и преди 20 дена - само че спираха край плиска, на автогара Юг, ГеоМилев и др. по закътани места. А точно днес някои реши да ги спира близо до НС.... Театъра си е подготвен. И всички участват, пред нас се "дърлят", зад гърба ни си делят баницата.

93

FBI

преди 10 години

Кога ще съдът Константин Тренчев на мафиотската КТ Подкрепа за трафик на ефтИна работна ръка през 2007 година от България за Словакия Баратислава с съдействието на Тренквалдер и подизпълнител на мръсната поръчка MS АТЛАС , вместо това ни занимават с Протести ала бала портукала

92

Финансист

преди 10 години

Актуализацията на бюджета им е много спешна, защото не могат да си покрият плащанията за миналите избори (от 20% "гласували" за БСП и ДПС реалните им гласоподаватели са МАКС 4-5%, всичко друго е купено и манипулирано), кеш-а за Волен и разходите за платените форумни драскачи и "контрапротестиращите"

91

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Атакист,Минавал съм покрай т.нар. "контрапротест" поне 10 пъти и мога да Ви уверя, че понякога там имаше цифром и словом десетина човека. В "силните дни" не надхвърляха стотина. Да не говорим, че в "силните дни" пак ги извозваха с рейсове - толкова бяха ***, че ги бяха паркирали направо на пилоните :DРеално за всички тези 60 и повече дни Кутев да е събрал в 1-2 от дните 150 човека макс и това му е "свръх" :)

90

Рали1

преди 10 години

До АнонименОТ КЪДЕ Е ОРЪЖИЕТО ?КОЙ ИМ ГО Е ДАЛ ,АКО Е ТАКА?

89

zarenkov

преди 10 години

Яко плащане на Волен, яко на "протестиращи", яко крадене . За какво ли им е кредита и кой ли ще го плаща. Пак ще са до сегашните балъци и децата има , които още шават.

88

Анонимен

преди 10 години

Някой умишлено води България към ГРАЖДАНСКА ВОЙНА с тези автобуси от провинцията....