81

Ха,ха,ха,ха,ха.....

преди 10 години

На некадърниците комунисти ...и вълната им пречи, НЕ САМО ГЕРБ.

80

Анонимен

преди 10 години

I vas vi e iad, che vie ne ste na miastoto na GERB, nali? Ne vi li e dostatachno kakvo otkradnahte dosega, naprimer AEC BELENE?

79

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

АМИ НАЛИ ТЪСТА ТРЯБВА ДА СЪБЕРЕ ПАРИЧКИ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦЕЦКО.ОСТАВЕТЕ ГО ЧОВЕЧЕЦА, НЕ МУ Е ЛЕСНО. СЕГА ТРЯБВА ДА СЪБИРА ПАРИЧКИ И ЗА ВИЛИЧКИ КРАЙ МОРЕТО НА ЦЕЦКО.

78

до 66

преди 10 години

До vesko02Белият автобус , е ремонтиран пич , ама на герб им взеха печатницата!

77

Мнение

преди 10 години

Алеко го е казал много точно навремето - И едните, и другите са маскари!...

76

Stealth

преди 10 години

Ако разделите 700000 лв. за тези 5 години, ще получите сума от около 12000 лв. всеки месец, но общо за двете фирми, което средно е по-малко от 6000 лв. на месец за едната фирма! Голеееми разкрития, се едно чета вестник Блитц или Шок. Също в статията не разбрах къде са злоупотребите, както и ако наистина има такива, защо от "столетницата" не са ги прихванали още докато бяха на власт - нали това все пак последното правителство беше 3г. и 8-9 месеца на власт?

75

varg

преди 10 години

Герб ще ядат хурката

74

Ало, редактора

преди 10 години

Защо не пишете, че оня пъзльо "президентчето" не му стиска да отиде в Парламента за да си защити *** аргументи за ветото.Ама нали ГЕРБ са му ги написали, те са там и ще си оплюват брадите за да защитават незащитими тези.Каквото и да кажат... парите ги няма - 9 милиарда ни струва управлението на ГЕРБ - 5похарчени от държавния резерв и 4 взети кредити. Къде сега тръгнали да реват за един милиард. И него ли искат да откраднат на Боко хората, на Цуцко тъста???

73

Стоян

преди 10 години

До opaaaaКогато фирмите са поставени в една от най-неблагоприятните инвестиционни среди в света, няма как да работят нормално. Същия този "лош материал", когато отиде в Германия, си повишава производителността десетократно. Когато овчаря не си е напасал стадото, няма как да не е мършаво.

72

Spiro

преди 10 години

"Значи много ми е смешно, когато чета изцепките на платените манипулатори, които спът по цял ден из форумите и пишат глупости."Какво ти е смещното бе, льольо? Смешно ти е, че хората са интелигентни и умни и вече не се вързват на номерцата на червените? Това не е ти е *** и селския електорат, да се радваме на 20 лева надбавки и популистки глупости. Хората мислят с главите си. Хвурлят другарите една партенка за бюлетините в Костинброд и се очаква, че всички ще клъвнем? Или с тия 700K лева? Или, че президента не давал на първолаците? Хайде стига ...

71

Куроландеc

преди 10 години

А защо никой не пише за мъжа на една настояща министърка който отдавна е подсъдим за източване на държавния резерв??? Иде реч за 120 000 000 лв!!!

70

VOLEN aga

преди 10 години

Abe prestanete da sporite !!!!! BOIKO e vivoven za vsichko - za svetovnata ikonomicheska kriza, za globalnoto zatoplqne, za prirodnite bedstviq, za katastrofite po patishtata, abe kot stane daznaete che GERP sa vinovni !!! Nqma smisal ot sporove

69

гг

преди 10 години

72 ти си платения

68

Анонимен

преди 10 години

Значи много ми е смешно, когато чета изцепките на платените манипулатори, които спът по цял ден из форумите и пишат глупости. Единия направо изби рибата с репликата че се бил радвал че хората вече не вярвали на глупостите на червените!!! Сещам се за Сидеров и магистрала тракия, и че случая бил постановка ха ха. Жалки сте ако не бяхте платени и милеехте за тази страна щяхте да напишете, няма червени, няма сини,ГАеРБ или Атака, затвор за всичките престъпници. Уви тия когато си на заплата не става.

67

VOLEN aga

преди 10 години

NA 16ti VOLEN dane zabravi dasi vzeme masata !!!!

66

UK

преди 10 години

EIII DOBRE CHE GI IMA BSP, TAKAVA CHESNA I POCHTENNA PARTIQ :D

65

opaaaa

преди 10 години

До vesko02ше ги вдигат с хеликоптери брат...

64

Анонимен

преди 10 години

Доган само докато си щрака със запалката прави по 1-2 млн. лв.,вие за тъста на Цветанов се хванахте.

63

vesko02

преди 10 години

Белия автобус вече ремонтиран ли е?

62

Човек

преди 10 години

До АнонименМисля, че преди малко пишеше за размера на кражбите,то винаги размера е от значение.Няма добра кражба особено когато я плащаме целия български народ.За туй иде реч,на всички крадци ръчичките както при Крум велики,дали после ще пипа.То и *** ще са против,те винаги крадат за храна,а не че не трябва.