25

Анонимен

преди 10 години

OТ Атака щяли да гласуват по съвест. Демек за пица и 30 лева и чистата съвест в стомаха им и джобовете. Социалната политика на троината само дава жълти стотинки на хората, а къде отива големия паи?

24

pi4a

преди 10 години

Моля да престанете с обидите по адрес на Миков. Най-вече да не го наричате пернишко ***. Той е от Кула, не от Перник...

23

London calling

преди 10 години

И в такава ситуация да твърдиш, че няма нужда от актуализация на бюджета и че той е изпълним, трябва да си голям наивник, освен ако не си демагог. Протестиращите лансираха популярната народна хипотеза, че правителството емитира 1 милиард лева дълг, за да го открадне. Подкрепа на площадните разбирачи на бюджета оказа президентът Плевнелиев, който наложи вето, което нарече частично. И в мотивите си за ветото той казва, че не се знае за какво ще се изразходва дългът. Така Плевнелиев напълно подкрепи лозунгите на площада.

22

London calling

преди 10 години

Наистина, противниците на актуализацията на бюджета на наивни ли се правят или не разбират какво се случва и в каква задънена улица е влязла държавата след компетентните бюджети на Дянков и ГЕРБ? Та Дянков още на първата година прекрои драстично собствения си бюджет (в средата на 2010 г.), намали приходите с 1,9 млрд., увеличи разходите с 900 млн. и промени дефицита от 0,7% на 3,9%. Бюджетът му за 2010 г. се провали светкавично само за 3 месеца зейна дупка от 1,7 млрд. През април-май същата година Дянков заяви неколкократно, че кризата е свършила, с което си спечели вълна от подигравки.

21

Анонимен

преди 10 години

В ПЕТЪК СЪМ ПРЕД НС!! ЩЕ ПРИВЕТСТВАМ КОМУНИСТИТЕ И ЩЕ ИМ ПОЖЕЛАЯ "ДАНО ДА ИМ ПРИСЕДНЕ"!!! МАМАТА.........

20

Марк

преди 10 години

И да мине този грабеж /за благозвучие наречен актуализация/, то е ще е с клизма!! Това е началото на окончателния край на гнусния политически труп БКП/БСП!!

19

Katinar

преди 10 години

Нищо извънредено не виждам щом е чаааак у петък. А до тогава да хапват, да пийват и да поваканцуват още малко. *** долни!

18

teo

преди 10 години

МИХАЛЕ, НАЛИ ЧОБАНА МНООГОО ИСКАШЕ ТЕЗИ ПАРИ ОТ ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА ДА СЕ РАЗПЛАТИ НА ОЛИГАРСИТЕ , ЧЕ ЩЕ ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО, А ПЪК ВИЕ ЧАК В ПЕТЪК СЕ СЪБИРАТЕ, ЗА ДА НЕ ПРЕКЪСНЕТЕ ОТПУСКИТЕ НА *** И ЕНИЧАРИТЕ И ДА ГИ ВЪРНЕТЕ ОТ БОСФОРА, КАРИБИТЕ И СРЕДИЗЕМНО МОРЕ?!?!

17

Иво

преди 10 години

Значи 286 милиона могат да се похарчат както МС намери за добре, без парламента да може да каже копче и се намират дървени глави, които да твърдят, че парите не можело да се откраднат и че мотивите на президента са политически?!? Има ли наивници за тези пиявици?

16

KRADCI

преди 10 години

gadnite gerberi deto imaha Naglost da ne vlizat vav zala, sega do edin ste sa tam?????? OBA4E AZ ISKAM DA VARNAT ZAPLATITE SI ZA VREMETO, V KOETO NE IDVAHA NA RABOTA!!!!!!!!! koi vzema pari za nigto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 10 години

до 13По-вероятно е в петък някой пиян *** да провокира ченгетата и да ви начупят на много добитъци от вас на бърза ръка скапаните тикви на площада.

14

пи4а

преди 10 години

Уеуеее! Баси ти гоуемия паруамент!

13

Karabas Barabas

преди 10 години

Добре дошли, кукли петъчни! Ще бъдете посрещнати с цялата народна любов - с хляб и сол, кръшни хора и ситни ръченици около парламента, а е много вероятно да бъдете и изпратени ... окончателно.

12

Анонимен

преди 10 години

ЕНП се отрече от Тиквата. Почивай в мир, ГЕРБ!

11

Анонимен

преди 10 години

Много шум за нищо. Най-вероятно ще отхвърлят ветото.

10

Анонимен

преди 10 години

togava vetoto ste padne

9

От двете злини

преди 10 години

Не симпатизирам на БСП/ДПС, но Дянковият бюджет е биол насочен към популистки предизборни футболно-лентови цели и сега комунистите трябва да вземат заем, за да попълнят разликата. Та ако ще трябва ( а не е гадно) да избираме между соц-комунистите и мутро-комунистите, все пак по-малко зло са тези, които са прочели повече от една книга. А са и партия (каквато ще да е), а не групировка за рекет и мизерия.

8

бай уй

преди 10 години

дано е трезвен Мамин Мимо в петък

7

Волен-Психопат

преди 10 години

А в петък когато болен ага пристига скришом от Анталия,където редовно е ходил на джамия и ходжата го е подклаждал с молитви да се бори за националните интереси на анадола,парите са му преведени усложливо защото никой не работи за интересите на другите за мерси,та у петък чакаме гьонсофрена да прави удорми и маскари по българите в парламенто,чакайте сейри и бабайтлък от сидер ага,театрото е гарантирано от сидер ага...

6

Анонимен

преди 10 години

До МИШО БИРАТАЧе електората измира - измира. По-важното е, че и те почват да измират.