19

Анонимен

преди 10 години

глупав народ

Какви "официални искания" , бе , хора? На турчеляците НЕ им трябва нито сила... нито официалност.... за да си ни завземат лека полека! :( "Завземането" става по съвсем други начини! И както виждам.... върви с пълна сила! 1.Здраво купуване на Българска земя и имоти от турски "бизнесмени и корпорации" 2."Завземане" на всички БГ медии и ефир с всякакъв вид турски сериали и програми 3.ДПС в управлението на страната! А вече имат и още една турска партия на Касим Дал! Що в Германия няма турска партия?

17

Анонимен

преди 10 години

Турция има териториални претенции към България още преди влизането на България в ЕС, но сега и в бъдеще исканията ще стават още по-нагли, защото ЕС е във фалит и тежка финансова криза.

16

Made in Varna

преди 10 години

Агент Зинаида към Агент Аамед: Меди, поделяме си Болгария, но не скажем никому! Аамед отговаря: Няма, Зиночка, няма никой да разбере, инан бана!

15

Иван

преди 10 години

Турската наглост е голяма! След 500 години робство,грабежи,убийства,безчинства имат притенции върху имоти тук в нашата държава! А за убитите ,изнасилените,прогонините от родните места българи кой ще плати и обезпечи тяхните наследници?!?...в съвременното право това се нарича "кръвнина"!!!

14

t0read0r

преди 10 години

До до 8естествено, Доган е ДС функционер точно с такава задача - контрол над етническите турци. сигурно му е мъчно, че остава непризнат.. правенето на пари и разпределянето на порциите е част от технологията на контрол..

13

t0read0r

преди 10 години

До Анонимен 6проблемът изобщо не е собственоста а намека, че в пловдив ще има може би две и повече работещи джамии, пеещи на умряло по 5 пъти на ден. това според теб променя ли какво е пловдив? не става дума за непозволяване на религиозната служба - такава се прави по села и градове, където има достатъчко вярващи, мислиш ли, че пловдив трябва да стане нещо такова? освен това - 21 век е, този уважаем турски господин защо не заговори за съвместни научни и инженерни проекти? стига с този 19 век!

12

художника

преди 10 години

"Всеки гражданин, който желае, може да се впише в специален регистър и да участва в съдебни дела", заяви още министърът. Тя допълни, че така ще бъде повишено доверието в системата.---------------------------------------------------Хора, давайте да се запишем за участие в делото срещу Октай Енимехмедов, насрочено е за 14 август!Да го подкрепим и нека видим на място, какво ще реши съда.

11

Tурският султан

преди 10 години

До АнонименПатологично си увреден на тема Президент. Но има спасение. Трябва ти само ХАМАМ /турска баня/ и ЕДИН ПО-ЯК *ТЕЛЯК* ...... :)))))))))))))

10

Анонимен

преди 10 години

Щом е намесен и Ресим, нещата са ясни - ще връщаме имоти, след като признахме ,,Възродителния процес,, за геноцид...

9

Монархист

преди 10 години

до 3Ти нормален ли си? Нали докато бяха ГЕРБ на власт, Борисов не слизаше от екрана, където и да обърнеш да гледаш винаги виждаш едно и също - Борисов реже лентичка, Борисов прави първа копка, Борисов играе мач, Борисов играе тенис, Борисов на среща с еди кой си, Борисов при децата, Борисов при работниците. Досущ като в Северна Корея, но поне там е от 18ч до 21-22ч. и само по един тв канал, а тук цял ден и цяла нощ по абсолютно всички медии.

8

Анонимен

преди 10 години

До Салахадинбрато в друга страна за такива коментари ща осъдят. Много ми е интересно каква е твоята експертност че даваш такива коментари. форумни хейтъри

7

Салахадин

преди 10 години

Още малко,"Юнайтед Стейтс" имат политика ,да се откажат от Генчлербиргили-тата и тогава ще има такава гражданска война ,че ще се родят 5-6 халифата + първата кюрдска държава!!Без подкрепата на "Юнайтед Стейтс", тези мишки ще се приберат обратно в пещерите да правят в кирпичените огнища пърленки от ръж!!!Де тогава сериали, де!!!*** на арабския свят за нищо не стават!!Нито ги искат християни,нито мюсулмани!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Хубаво върнете ги а те да върнат земите от Източна Тракия от които с бой изгониха 240 хиляди българи. Искане нямало - питай Пастирката няма ли...Кой е по фйешън Дал подкрепян от Анкара или Доган неподкрепян от Анкара?

5

Анонимен

преди 10 години

до емигрантА чул ли с нещо за закона обявяващ възродителния процес за геноцид и етническо прочистване? Месеци преди това Бокото се кълнеше, че "няма как да стане"

4

bbb

преди 10 години

Неизбежно е разпадането на българия и воина

3

емигрант

преди 10 години

ГЕРБ безпорно бяха лош вариант за управление. Но поне ДПС и разни протурски искания бяха извън новините и нашето внимание. В момента в който се появи БСП и ДПС се развихрят. Дори само затова си струва да подкрепя протестите, като единствена форма за защита на националните интереси на България.

2

Революционер

преди 10 години

Зеянида Златанова е направо за изчу*кване!

1

асд

преди 10 години

" На вечерята беше и президентът" а преди дни беше САМО президентът. Ей така се правят манипулации...