14

Болен Лидеров

преди 10 години

Въобще и не се съмнявам че ще си го прегласувате драги резанчета с оня очилат съсел.

13

фак офф

преди 10 години

бе агенте! толкова си комплексиран, че не си българин, че се правиш на много еродиран в изказа..., ама не става прозира парвенюшката ти комплексирана същност, айде у анадола!!!

12

гг

преди 10 години

Тоя и в Турция не го искат, трябва да бъде изритан от тук!

11

Анонимен

преди 10 години

Амуджата пак се стяга да скъта някое мильонче за консултански услуги,

10

фак офф

преди 10 години

бе агенте! що не кажеш ха ония от каменната ера дето с нож на гръкляна гласуват за вас, че навремето ти и комунистите (тоест както и до ден днешен) сте организирали възродителния процес, а????? а иначе що ми се чине, че май взеха да ви уклюмват вирнатите до преди ветото мусури??? да не би пък да ви е подпарило под опашката че ще трябва да въртите дудуци на лудия и пак не е сигурно, че ще ви даде два гласа??? щото ви трябват два, не един, свинята хуевски вече не идва в *** нали така???

9

Хмм..

преди 10 години

Тоест с конституционна екзактност може да се каже, че Сидеров е отново призован да спаси политическото малцинство и да го превърне в отново в мнозинство. Това е негова политическа отговорност. След като свърши тази работа, може да прави каквото си ще, не ни трябва. Доста власт в ръцете си има лидера на Атака. Предполагам, няма да има проблеми да я конвертира в порядъчно количество парични знаци.

8

Мистър Х

преди 10 години

800 милиона за да платим заема на Дянков260 милиона за да се разплатим с бизнеса40 милиона за социалин плащаниядотук - 1, милард и 300 хиляди...а би трябвало да има и буфери

7

catenaccio

преди 10 години

НАГЛОСТ. P.R. СПИН. ЗАХАПКА. НАЗНАЧЕНИЯ. ПРОЗРАЧНОСТ. КАПКА.КУКЛА. КУКЛОВОД. ВЪЖЕ.ВЪНШНО. ВЪТРЕШНО. МЪЖЕ. ПАРЛАМЕНТ. БЛОКАДА. СТРАХ.ПАЛКИ.ЩИТОВЕ. ПЕРДАХ.МИНИСТРИ. МИРИЗМА. УРИНА.АВТОБУС. ПАВЕ. ВИТРИНА. ЧИНИЯ. БУЗЛУДЖА. ГОРА.КЕБАПЧЕ. БИРА. БЕЗ ПАРА.СНИМКА. ВЕРТОЛЕТ. НЕБЕ.ШУМКАРИ. МИЛИОН. КЪДЕ? ЗАЕМ. БАНКА. МИЛИАРД.ДВОРЕЦ. ПОЧИВКА. ВЕТО. ЯД.ЛАМЯ. СЕПТЕМВРИ. МАЙ. КОВЧЕГ.КОНТРОЛ. ДЪРЖАВА. СВОБОДА! ЧОВЕК!

6

Анонимен

преди 10 години

Мошеник!

5

tomahawk

преди 10 години

г-н Местан, аз съм гражданин на ЕС !В момента не признавам настоящото правителство за законно, затова си запазете напъните да ни управлявате насила с ДС похвати !Моля ви най-учтиво, подайте оставка !

4

Анонимен

преди 10 години

Тоя е *** коконата, а най интерестното е че си мисли че знае български?Абе ***, това че си наизустил 4 изречения не те прави мислител?????Не ви ли прилича на селска кокона в квартален театро, с венерическа болест?Която се опитва да прикрие и да ви я предаде след изборите.

3

Човек

преди 10 години

Бандитите от ДПС и БСП ще крадат по-малко,резнаха им баницата.Плашат хората,но простите,тези които са без образование и култура.Долна и гнусна партия е това ДПС без ангажимент към хора и държава,гледат да забогатеят с техните кръгове и фирми-***

2

байуй

преди 10 години

много усукана и объркана мисъл има другаря, ей. сигур мисли за бъдещето на другарите

1

ИК

преди 10 години

Подкрепа естествено,половината ще откраднете вие.