26

Препоръка

преди 10 години

Цонев, къде си? Намери и на това плашило очилца като твоите, че дано изглежда "по-интелигентно".

25

GEro

преди 10 години

Тия продължават да ни правят на маймуни и това си е. От МИЛИАРД заем те казват за какво ще похарчат 40 милиона, а за останалите - ще влязат в резерва. Резерв, който те могат да си харчат по свое усмотрение и точно за текущи разходи. Точно и това им каза Плевнелиев, но чугунената комуноидна глава не увира. И как точно има проблем с бюджета, като до края на Юни той се изпълняваше без проблем. Нали сега като спрат контрабандата, ще вкарат в бюджета 1-1,5МИЛИАРДА. Ах, колко са жалки тези "експерти"

24

Анонимен

преди 10 години

Естествено ,че са политически.Народите на Източна Европа дълго ще се гърчат експеримента на комунистите от Москва.Който не иска икономии да опита пак комунизма.

23

Иван Пешев

преди 10 години

Нали щяхте да вземете 1 милиард от контрабандата , смешници ето затова ви се иска оставката понеже ви знаем какви сте лъжци.

22

Кунчев

преди 10 години

До Начин на употребаПриятелю, в България от озлобление и нищета хората критикуват всичко и всеки, независимо дали е имал реален провал и е доказано че е от "лошите". Аз съм на принципа невинен до доказване на противното. Засега нямам основания да виждам Плевнелиев като маша на Борисов. Освен това само като видя един човек и ми е ясен - празния поглед на Борисов, лукавите очички на Цветанов и Съсела. У Плевнелиев засега не виждам нищо лошо, и не мога да го плюя само защото искам да плюя някого.

21

Анонимен

преди 10 години

По същата логика и редактирането на бюджета също е политически!

20

Радко Пръдлето

преди 10 години

Абе тоя Чобанов е абсолютен абориген!

19

БУДА-ла

преди 10 години

И ако мотивите за ветото са политичеси, то Забраната да се кара без включени Фарове при заслепяващо Слънци и при 36 градуса жега, са Икономически - Печалби от повишен разход на гориво. Говорим за над милион лв на ден - печалба само от излишното светене на фаровете през деня. Това си е скрито повишение Цената на Горивото! Вече стана ясно , че Произшествията не се влияят от светлините. Мотива - Безопасност е просто тип "Тревожна Манипулация", на която хиляди се "вързаха"...

18

Начин на употреба

преди 10 години

Естествено, че е са 100% политически мотиви. Трябва да си много филмиран за да твърдиш, че Президентството не е структура на Борисов. Нещо повече - Плевнелиев върши черната работа на ГЕРБ, за да може да се запази висок рейтинга на ББ за президентските избори. Подобно на ЦЦ президента го използват изключително активно, като за последно. Явно не се гледа дългосрочно вече на него и нищо чудно напролет да си имаме и нов Президент.Като се замисли човек ББ няма развитие като премиер и опозиция.

17

рендето

преди 10 години

комунистите искат и правят нещата комунизирани а които не желаят да удисват на тяхните приоми биле политически кое какво е *** го обяснядай на баба Лена от Бусманци.....

16

Кунчев

преди 10 години

Чобанов да не се прави на по-голям шут отколкото изглежда. Ако толкова не разбира да му обясня - през 2010 Плевнелиев е зависел от *** и не е можел да каже нищо, сега е независим и действа според истинските си убеждения. Логиката "щом други са крали и ние ще крадем" не е приемлива за никоя градивна политика. Ако това не го разбира да си взима гегата и да ходи да си пасе овцете.

15

Пешо

преди 10 години

Чобанов, точно книжните плъхове като тебе и Дянков са направили най-големите бели. Не може човек без грам практически опит да управлява финанси, особено публични. Сигурен съм, че Плевнелиев разбира от финанси повече от тебе, Орешарски, и Дянков, взети заедно. На ръководни постове трябва да се слагат хора с реален опит, а не зубрачи и кълвачи от университета.

14

мхм

преди 10 години

Недоносче

13

rasputkin

преди 10 години

До sbs С една малка поправка...***..на долен не ером...той си е гаде..н ***..н......електоерата на ге..яяяя..мамка...ттти деее..ба и бо,,***

12

m16

преди 10 години

"Няма как да постигнем приходите, трябва да редактираме бюджета" Няма как да постигнете приходите, защото трябва да се разплатите на енергийната, алкохолната, цигарената и другите мафии, на които сте обещали да не им събирате онея 555млн от липсващи налози. А и защо да си давате зор да управлявате и да правите реформи, като може да профукате некви пари назаем. Жалкото е, че много хора ви се връзван на полулизма и не осъзнават какъв *** ни готвите. *** ***! ОСТАВКА

11

Kaleko Aleko

преди 10 години

Мюсюлманите в България са в пълна готовност да си върнат над 1500 имота, които според претенциите им са владени от тях до 1949 г. Това ще се случи, защото мюфтийството е признато за правоприемник на стотиците съществували по царско време мюсюлмански вероизповедни общини и турски училища в цялата страна.А така, ОреШаро, давай, ти си :D

10

rasputkin

преди 10 години

Баси..поглеждайки те и сравнявайки е с НОРМАЛЕН индивид на човешкото съсловие,...та ти си не нормален бе мой

9

Анонимен

преди 10 години

Оставка на това некадърно правителство.

8

сизиф

преди 10 години

конкретно за заема президента е прав. Няма инвеститор който да тегли заем за да погасява друг, той им го каза вземете повече но ги вложете в нещо (развъртете). И на мен све още не ми е ясно защо след като фискалния резерв е над необходимия минимум трябва да се налива в него. Относно повишението на пенсиите ок а дано но за сметка на какво ?

7

Социалист

преди 10 години

До КутевИнтересно ми е ти на какво приличаш? Коментирането на другите говори за липся на възпитание и ниско самочувствие!