35

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ха лицата на бсп, Петното и Говнара....ха ха ха.

34

Анонимен

преди 10 години

Електорат на бкп:Изкуфяли ПенсионериЕлекторат на дпс:озлобени изселници, и тютюно пройзводители с дотиране на отрасълатоест нацията им плаща да си се правят на тютюнопройзводители?Електорат на атака:*** гета(бай-***) и необразовани, неграмотни безработни/Електоратът на тройната коалиция не плаща данъци и такси?Кой ще плаща заема, престъпници???

33

Анонимен

преди 10 години

пеевски е заплашил бареков и сидеров с уволнение оттелевизиите на пеевски тв7 и алфа.Условието да останат на работа е бареков, серго, местан и сидеров да се снимат в порно филм с нюанси на содомия по поръчка на доган.Филмът е с работно заглавие "ВАКАНЦУВАЙ С ДПС".

32

АМАН ОТ ИДИОТИ !!!

преди 10 години

Пълно с *** и простаци !!! Шепа *** тероризират Столицата и страната ! Крайно време е за ред в държавата ! А Бойко ...Цвтанов...Фидосова...Дянков....цялото престъпно котило на простака Борисов в затвора !!!

31

Анонимен

преди 10 години

Това са тарикати, които искат да яхнат протеста. Актьори, писатели, блогъри и други бастуни. Тарикати, ходете да работите. Искате да използвате протестите и да се набутате в политиката и вие ли да лапате? Единия вика, че с "джобните си пари" искал да направи телевизия. Протестите са ничии. Хората ясно са изложили исканията си - оставка и вън на всички политици. Смяна на системата, махане на парламента, мафията, корупцията, монополите и олигарсите.

30

Демократ

преди 10 години

Има две много противни неща на тоя свят - комунистите и антикомунистите! Между тях има нещо много общо - не са демократи!

29

...

преди 10 години

Многу добре облечени, личи си че са хора от висока класа. Не разбирам какво толкова се закачате с тия хора.Ако не са те протестиращите кои са? Нали се говори от месеци, че протестира интелигентната, богата, образованата България...

28

Лекетата

преди 10 години

Лекетата на снимките са били провокирани от Петното?

27

Fan

преди 10 години

Тази Жюстин преди дни разпространиха писмо с искане за диспут с Орешарски, когато я поканиха в МС веднага си измислиха причини да не отидат!Но по-важното е, че тогава госпожата изрично заяви, че това е гражданска позиция, че не представлява протестиращите, а е просто една от тях..Сега обаче май маските са свалени,а?Остава сега и онази пиарка Ивет, римуваща се правилно и тя да се присъидени към подобна пресконференция близките дни.

26

nikoi

преди 10 години

Артисти , поети, писатели, журналисти........ Жална ни майка .....

25

Симеон

преди 10 години

Някой от вас изобщо чел ли е нещо за Джордж Сорос? Знае ли нещо повече за него? Или просто ви казаха - този е лош! И вие като овце си знаете, че това е закон.

24

смешници

преди 10 години

Що не искахте оставка на Баце , а ?Нали си водехте списъче с простотиите му ?!Протеста е разводнен още като започна ...всичката ви работа такава!

23

до един

преди 10 години

Тия на снимките, до един, са червени ***!

22

Симеон

преди 10 години

"НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !", аз честно се чудя как хора като теб изобщо спят спокойно вечер!Дават ти 5 лева и ди си даваш зора по цял ден да пишеш коментари :)За щастие хората като теб са малко, просто се насаждате на обществото въпреки, че на него не му пука за вас!

21

не са протестиращи

преди 10 години

Това не са протестиращи! Това са терористи!

20

Анонимен

преди 10 години

Откъде взеха пари та да си правят чак конференции, поне залата струва пари! Явни олигофренски номера на жадни за народна пара измамници!

19

Кибик

преди 10 години

Това не са протестиращи , а проституиращи ***

18

Анонимен

преди 10 години

А кой пък ги е упълномощил! Ходил съм на протеста, ама тея не съм ги и виждал.

17

DOLU GERB

преди 10 години

Ето го мръсното еврейско лице на '' спонтанния протест'' - Жюстин Томс !!!!!!!

16

ужас

преди 10 години

ама на Петното това му е прякор, на тоя името му Жюстин!