338

Кор

преди 10 години

Еххх, какъв доблестен президент - мълча като мишок, когато Бойко му дърпаше ухото и го чукаше по главата публично! Мълча за толкова мизерии, сътворени от ГЕРБ, включително когато взеха 800 милиона заем за да платят на фермерите да не се бунтуват...Тогава Офшорлиев мълча като пукел, сега е много загрижен и честен...

337

Спонги

преди 10 години

Комисионни, това очакват комунистите. Трябват им парите за да започнат Белене и подават след това оставка. Май наистина с мирен протест няма да стане работата. Искат да бъдат изхвърлени с камъни.

336

евлоги

преди 10 години

днес като гледах президента потънах в земята от срам.лошо написани и не аргоментирани доводи за ветото,неадекватно поведение пред камерата ,несвързаност при изказа на изреченията.абе жалка работа.много сме зле българите след като сме имали президенти като петър стоянов и георги първанов допуснах ме този *** да ни е държавен глава.този не става и за регулировчик герб го направи президент.и нека роско да не се прави на морален стожер защото човек лъжещ закона с офшорки в кипър няма право .

335

Четящия

преди 10 години

До Анонимен 406 (продължение) и във всички купени с комунистически, т.е. народни, пари, които вие откраднахте преди 23 години и продължавате да крадете. Комунистите, заедно с всички онези свои коалиционни партньори във времето, успяват да се докопат до властта с една единствена цел - да откраднат колкото се може повече с най-различни хватки. Затова имаме статут на най-бедната държава в ЕС, защото обществените поръчки се печелят по нечестен начин от масони, рицари-тамплиери и прочие престъпници!

334

анонимен

преди 10 години

президента за пореден път показа, че е частично президент... с това частично вето:) смях! звучи ми като "частично бременна".... само се гъне пред тоя или оня. сега практически иска да остави бюджета на Дяянков, който хората още през февруари изритаха с ритници.... а дава детински обяснения.

333

Анонимен

преди 10 години

"ПАЗИ БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА"

332

Четящия

преди 10 години

До Анонимен 406Малееее, колко си *** и ограничен... Знам със сигурност, че няма да прочетеш това, което ти пиша, защото вече си рапортувал - т.е. изпратил си на шефа копия на коментарите си, за да покажеш, че си работил, както се полага. Но, така или иначе, като теб има много и сте платени от комунистите, за да опорочавате волята на народа, претендирайки, че има хора в България, които ви поддържат. Обаче няма такива, вашите оръжия са дезинформацията и откровеното оплюване по форумите

331

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 406Vie ste moza4no limitiran i slqp. Sajalqvam, no Vie za 5 lv/mesez ste saglasen da opropastite pokoleniq napred

330

Анонимен

преди 10 години

BRAVO NA PRESIDENTA NA BG !!!! Postavi ikonomi4eskite interesi na tazi bedna, ograbena darjava nad interes4iistvoto na upravlqva6tite komunisti !!! BRAVO, ne o4akvah tazi postapka na fona na komunisti4eskata intrigantska pljivalniza

329

Анонимен

преди 10 години

Послушен излезе Роската - каквото му каза народът, направи го. Браво Роска, и добре дошъл при народа и църквата.

328

Боби

преди 10 години

Комунистите толкова се изнервиха, че Плевнелиев им наруши кражбата на 1 милиард, че щели да си намаляват ваканцията

327

ицо

преди 10 години

Послушен излезе Роската, както му наредиха спази заръките, сега вече може да е спокоен.

326

Далия

преди 10 години

До ninaСъпругата му не се срамува,тя е в играта също.

325

nina

преди 10 години

колко ли се срамува от Вас, г-н Президент, Вашата съпруга?! А децата Ви?

324

владетеля

преди 10 години

ПРЕЗИДЕНТЕ ТИ СИ САМО ЕДНА ПИОНКА И НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА.ТИ СЕ ЗАНИМАВАШ С НЕЩА КОИТО НЕ СА В ВАШИТЕ ПРАВОМОЩИЯ И ИЗПЪЛНЯВАШ ПОРЪЧКСИТЕ НА ГЕРБ И ДРУГИТЕ ПАРТИИ,КОИТО НЕ ВЛЯЗОХА В ПАРЛАМЕНТА.ТОВА,ЧЕ ТЕ НЕ ВЛЯЗОХА В ПАРЛАМЕНТА ГОВОРИ,ЧЕ ТЕ НЕ СА ГРАМОТНИ И СА НЕКАДЪРНИЦИ,ТЕЗИ МОГАТ КАКТО ГЕРБ НАПРАВИ ДА НИ ДОВЕДАТ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА.ТЕЗИ СЪЩИТЕ АБДИКИРАХА ОТ ВЛАСТТА И ВИЕ СТЕ НАМЕРИЛИ С КОГО ДА ВОДИТЕ ПРЕГОВОРИ.КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ СТЕ?.ВСИЧКО ТОВА КОЕТО ПИШЕТЕ И ГОВОРИТЕ Е ФАЛШ.

323

До 397 do 380 Истина

преди 10 години

Недей да правиш обобщения, че сме *** народ, съдейки само по себе си!В България хем има хем няма разделение на властите и точно в това е проблема. При пълно спазване на разделението на властите, нямаше да сме толкова зле. В случая Пленелиев чрез нарушение на Конституцията се опитва да ограниава правата на парламента, а нарушението на Конституцията и законите никога и никъде не е водело до нещо добро.

322

Сиса

преди 10 години

До ГеоргиевИ аз не го искам,но кой ли пита за нещо народа?!

321

Георгиев

преди 10 години

Аз не искам този президент. Ще се включа, в която и да е подписка с искане за оставка на Росен Плевнелиев. Той не е обединител за нацията. Той знае как е спечелил изборите и затова мисли само за тези, които го поставиха на това място.

320

Зрител

преди 10 години

Както са му го написали, така го прочете. Важното е, че за пореден път угоди на Боко и компания.

319

Колева

преди 10 години

Популизъм и нищо конкретно. 90 стотинки на ден за едно дете не оправдавало вземането на 1 милиард... Предвидените разходи за актуализация да не са само за децата с увреждания. Дори да е така, ако за децата на президента 90 стотинки на ден са малко, за много български деца тези 90 стотинки са необходими.