106

supebo

преди 10 години

БАТ САЛИ-шеф на АЕЦ козлодуиА бат Вальо, шеф на зареждането на детцки градини с храни в Надежда, беше по-добър, така ли? Други предложения?

105

Shop

преди 10 години

Бизнесът трябва да си получава ДДС-то само след обстойна проверка, защото фирмите масово вкарват като разходи какво ли не и по тоя начин източват държавата. Представителни пари, бензин за служебни автомобили, сметки за джиесеми - всичко вкарват като производствени разходи, и тоалетната хартия за вкъщи им плащаме. Никви такива експресни възстановявания! Това е начин да се краде.

104

кондио

преди 10 години

БАТ САЛИ-шеф на АЕЦ козлодуи

103

Аз

преди 10 години

Интернационалните банкери нямат националност,играта си върви все още...

102

Анонимен

преди 10 години

Изключително тежки са проблемите пред тази държава със затихващи функции. За кое по-напред? За бедстващите пенсионери? Или за интегриране на неподлежащите на интегриране общности като ***? Които пък са бъдещето на тази държава и ще ни хранят след 20 години.

101

S.T.A.L.K.E.R.

преди 10 години

Нещо драскачите от Посирано 20 се изпокриха май им свърши работното време. Гледайте какво става след 8 сутринта

100

S.T.A.L.K.E.R.

преди 10 години

До 6502Тези дето гласуват за СерГей даже и минус и плюс не знаят какво е, само бюлетина с червен цвят

99

S.T.A.L.K.E.R.

преди 10 години

4 процента за социални помощи = 40 милиона. Останалите 960 милиона за подкрепа на червените фирми и за връщане борча на Путин за комисионните за Белене че там шега не бива.

98

От провинцията

преди 10 години

Няколко десетилетия не виждах нито да се строят пътища, метро, мостове, детски градини, спортни зали, да се обновява инфраструктурата на градовете и на много села. Не виждах нови селскостопански машини по полетата, не чувах добри отзиви от еврозоната. Виждах как БСП раздаваше ресурсите на ДПС, виждах как самозвания Цар си присвои маса земи и гори. Дойде ГЕРБ почуствах някаква разлика и секна кражбите на комунистите и депесарите и те спретнаха измислен атентат над Доган, тефтерчета, бюлетини, флашки и помии те са царе в пропагандата, лъжите и задкулисието, а народа шаран клъвна на листенце.

97

S.T.A.L.K.E.R.

преди 10 години

1 Евро = 1.95 Лева. В края на мандата на Крадешарски 1 Евро = 3000 Лева. Пенсии по 2000 ЛеваЕй това ни готвят. Днес милиардче, утре две и бам балона се спука. После печатане на пари и хиперинфлация

96

червени боклуци

преди 10 години

Тая отвратителна червена ***, която лъже най-долно народа,трябва да бъда удряна по тиквите всеки път, докато спре да вони държавата. Плевнелиев не трябва да ги оставя на мира - вето всяка седмица, той трябва да е президент на всички българи, а не на тая комунистическа ***, и да помогне да свалим гадовете

95

Анонимен

преди 10 години

Станимишката има НЕПРЕДВИДЕНИ и НЕОТЛОЖЕНИ РАЗХОДИ към много хора - дългове към *** за гьола у Белене, да плаща за предизборни услуги и спонсориране от мафията, то не бяха надути сметки за тока, платени протестиращи зимата, анонимки, флашки, записи, подслушване, открити бюлетини в предизборния ден, цялата Прокуратура работеше за БСП/ДПС, това сега трябва да се плати. Пък и да останат малко джобни.

94

ЧЕТЕТЕ

преди 10 години

"Трябва да е ясно, че приетите от НС промени на бюджета не водят автоматично до разплащане на тези задължения. Необходимите средства не са разписани конкретно по бюджетите на задължените органи. С приетия закон се увеличава Резервът за непредвидени и неотложни разходи и се дава възможност с предвидените средства да се разпорежда Министерски съвет без санкция на Народното събрание. Единствено това!"ТОВА Е ЕСЕНЦИЯТА НА НЕЩАТА.ИСКАТ ГЕЯ И БЕЯ ДА СЕ РАЗПОРЕДЯТ С ЕДНИ ПАРИ БЕЗ ОБЕСНЕНИЯ ПРЕД НИКОГО

93

S.T.A.L.K.E.R.

преди 10 години

Вето на тези *** крадливи!!! Пак ни гласят за Жан Виденова зима. Ако ви е къса паметта подкрепяйте ги мишоци страхливи, те и това чакат!!!

92

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев изпълнява поръчение на Прокопиев. Това, че не знае за какво са "останалите 96%" показва, че не е чел закона за актуализация на бюджета и повтаря като папагал внушените му от кръга "Капитал" и смешните *** глупости. Плевнелиев е супер тъпо парче. Накрая той ще го отнесе, а капиталци и *** ще си намерят друга марионетка.

91

batak

преди 10 години

Riazanite karabini da ne se vkliychvat vav foruma te si znaiat glavata dolu gaza gore po 5 pati na den. A za kadanite ne kazvam losho .

90

se

преди 10 години

То е ясно отдавна рещението на г-н Плевнелиев.Да стягат коланите,,социалистите" и да си ходят.Да си идва дясна партия да упавлява с всичките черти на капитализма.Особенно нашия ологархичен чорбаджийски капитал.Така народа ще бачка за благото на малцина и ще слушка като верно куче стопанина си.

89

Анонимен

преди 10 години

До Усмивката- до 84 jСъбра таратанци 320 000...Баба Ценка и дядо Тоньо 10 пъти се писаха и разписаха... Най-много 3000 са реалните подписа...

88

Бай Он

преди 10 години

Девет милиона мишлета...Останаха седем...но пак мишлета....Сега имат нова залъгалка, простачетата....

87

Анонимен

преди 10 години

Естествено Плюнчо Офшорски ще налага вето, ще държи речи ,ще дава *** интервюта за да насъсква нови протести. Неговия кукловод Тиквата му е спуснал мисия да пречи на правителството и ако може да докара нови избори. В замяна Плюнчо се надява неговите офшорни далавери да се покрият