65

UK

преди 10 години

CIGANSKO UPRAVLENIE, *** ZAKONI

64

Shop

преди 10 години

До Анонимензадлъжнялостта на държавата към фирмите нарастна и много фирми се разориха---------- Никаква задлъжнялост не е имало и никой не се е разорил по причина на някаква задлъжнялост на държавата. Държавата има право да задържи плащането на ДДС, докато си направи съответните проверки.

63

Shop

преди 10 години

До До ГЕРБераста ИвоНе знам как може, но лекарите заговорничеха как да скрият новороденото в хладилника и как да кажат, че си е било мъртво. Това е факт.

62

Анонимен

преди 10 години

До ЗагриженИнвестирането в икономиката за сметка на увеличаване на дефицита беше метода по който нормалните страни се измъкнаха от кризата. В същото време Дянков стягаше юздите в резултат на което задлъжнялостта на държавата към фирмите нарастна и много фирми се разориха. Точно за това падна Герб! Другото са празни приказки и идеологеми на хора с чугинени глави по-*** и от Дянков!А по времето на тройната коалиция живота беше по-лек и имаше растеж! Едва ли има по-слабо правителство от Герб

61

До ГЕРБераста Иво

преди 10 години

Как можеш да умъртвиш нещо което не е живо, бе ненормалник!Човек не може да бъде роден жив преди 6 месец от бременността!И това го казва науката, а пък Цветан Цветанов казва че било живо!Кой е прав науката или ЦвЦв?

60

Иво

преди 10 години

Хайде да спрат вече с темата за "докторите" от Горна Оряховица. Който е слушал записа е чул, че тези "лекари" съвсем умишлено заговорничат как да бъде умъртвено едно новородено. Тезата на прокуратурата, че то било мъртвородено и те нямали вина за смъртта му не важи, защото да, може да е било мъртвородено, но тези престъпници са мислели че е живо и съвсем умишено са го сложили във фризера. Нещата да се наричат с истинските им имена. Прав е Цветанов в оценката си а тия трябва да са в затвора.

59

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н rabat,Вие май не четете внимателно.Ако човек се е родил в не особено заможно семейство, това не означава, че цял живот ще си стои такъв ;) Учи, работи, действа и така. Работил съм и тук, работил съм и в чужбина.Да не говорим, че спомените ми от опашки, кризи и какво ли не са свързани най-вече с разни управления на Столетницата - я Луканов, я Виденов. Аз лично съм се редил до ТИР за хуманитарна помощ от Холандия. Ама хората май ги забравиха тия неща.

58

Цецо-клецо

преди 10 години

Аз не съм фен на БСП, но ми плащат добре да пиша по форумите и да ходя на антипротестов митинг заедно с червените бабички и дядовци. А Мишо-шамара ми е пръв приятел и ми сподели като се беше дрогирал,че му плащат по 5 000лв. на ден плюс дрога на корем безплатно. Как не ги е срам тези бесепари, на обикновения човек за протест да ни плащат но 50-60лв. и обяд, а този тъпир - Мишо ще взима по 5000. МРЪСНИ КОМУНИСТИ

57

Анонимен

преди 10 години

ПРЪДЛЬО

56

Венелин

преди 10 години

Точно председателя на Държавната агенция за закрила на децата не е само за смяна, ами е за затвора. Както и повечето от герб...

55

cc

преди 10 години

Предлагам да има избори след 1 месец. Парите за тях ще ги вземем от субсидиите на партиите.1 седмица след тях да има още едни избори. Парите пак от там.1 седмица след това още едни избори. И парите пак от тамНакрая смятаме средно аритметично и това са резултатите. Хем парите на партиите за купуване на гласове ще са свършили рано рано, Хем няма да им даваме субсидии.

54

rabat

преди 10 години

Ах Калеко,Калеко нямаш пари за боза пък бръмчиш из България.Как става така бе човек? Ако си стоял гладен нямаше да разправяш с ирония че в България гладни няма.Човек трябва да е обективен дори да има различно политическо виждане.

53

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 53,Аз по принцип не обичам да се карам с никого. Истината е по средата - в провинцията не гладуват, но и не живеят добре. Факт. Реално - оцеляват.Но пътят не е в това да им дават по 20-30 кинта по Коледа, а да им дадат хляб и достоен живот. Другото е наливане в каца без дъно.Да не говорим, че от т.нар. "социални мерки" блажат главно онези, дето на 12 години вече имат дете. Сещате се кои :)

52

Пълна промяна!

преди 10 години

Защо напоследък Бойко Борисов изглежда толкова интелигентно и говори умно?Да не би да е станал... пи*ал?

51

до 31

преди 10 години

Абе пич! Покрай мен всички, ама всички кокошкари, които крадяха през комунизма станаха сдсари...!!! Даже точно този факт ме накара да се ориентирам политически, защото извода за мен беше, че мошенниците се отъждествяват с СДС. А сега - същите тези и децата им вече са герберасти. С две думи-гледат да са със силните на деня, щото с тях е и властта.

50

Загрижен

преди 10 години

До до 23Ако не беше свалена тройната ламя щеше да видиш строеж - "ама на дали"!Чухте ли, че строежа на инфраструктура не е приоритет... а раздаването на заеми на бедните (Депутати)!?!?!?! Строежа е инвестиция, образованието е инвестиция, здравеопазването е инвестиция, а раздаването на пари , от заем! на бедните е малоумно!!! Писна ми! Ще си ходя!

49

Балдур

преди 10 години

До РеволюционерОтдавна има различна паритя и тя се казва АТАКА. Не се правете на ударени...

48

НЕ СЕ КАРАЙТЕ, БЪЛГА

преди 10 години

До Kaleko AlekoЗащо се карате, БЪЛГАРИ???? Докога така? Факт - бедни сме. Факт - храната ни е некачествена, защото ядеме наличният по пазарите внос, докато българските производители изхвърлят продукцията си. Факт - ол инклузива през сайтове за групова пазаруване се харчи като преоценен хляб, защото за 30 - 40 лв. получаваш нощувка и 5 хранения на ден. Кои го купуват обаче?...Факт - в провинцията хората живеят с много по - малко пари - 500 лева е заплтата на миньор. Не, че София е цъфнала...

47

Анонимен

преди 10 години

В сайта има "дежурен" на тройната коалиция, който обяснява на всички останали демократи колко е хубаво да си комунист.На това му викат информационна манипулация - Станишевата моника е навътре в нещата.Оставка!

46

ТHE Патриот

преди 10 години

Чисти герберастите Орешарски с теб сме!Помен да не остане от герберският мракобеснически режим!НИКОГА ПОВЕЧЕ БОЙКОВИЗЪМ!