72

DDD 67

преди 10 години

Имам едно предложение към протестиращите: момчета и момичета, качете се на нещо по-височко, някой комин, например, застанете на ръба и попейте мантрата си "кой не скача е червен". Много ми е интересно колко точно ще останете.

71

Одисей 1

преди 10 години

88 явно си трамвай или си сляп и глух , някой друг да виздаш на политическия небосклон с разумни решения , то ДСБ през всичките години ти предлагаше такива , но оно рупа ли рупа вярва н Тошо Тошев , Пеевски , Бареков , Блъсков и сие , какево да ти кажа , за теб спасение няма .

70

александър

преди 10 години

Алоооо ЛЪЖЕТЕ. Станишев току що говори в НС !!!!

69

Одисей 1

преди 10 години

85 не съм онзи но ти си 100% комунист , ако не ти то ваште , няма начин да не си комунистическо *** , било то баби дядовци , няма начин в рода ти да няма ервени *** , ясно ли е .

68

Евгени

преди 10 години

Ако тези сини"крила и кълки" са реформатори, то аз съм трамвай.... Приличат на гладни улични котета, които обикалят, мяукат жално и се облизват около паничка с мляко, която е обаче е затворена вътре в парламента, където хората не ги допуснаха. Подкрепят ги само шепа хора, основно техни роднини. Жалка история!

67

Одисей 1

преди 10 години

76 Всички спецуалсити признават че за два месеца служебния каби направи енергетиката ни прозрачна както никога до сега

66

До бариера 61

преди 10 години

Доста си тъпичък-естествено ,че март и април плащаме данъците си и е нормално бюджета тогава да е на плюс.Само ,че ти не си плащаш данъка за колата и къщата всеки месец нали ,а само веднъж ,през март.А годината не е от 2 месеца ,а от 12.

65

DDD 67

преди 10 години

До Анонимен 59:Мили ми смехурко, като си толкова гоуем ербап, що не вземеш като начало да се регистрираш, пък след това ми го кажи лично, вместо да се криеш зад измислената си анонимност? А за мен не се коси - имам си достатъчно голям финансов ресурс и не ме е страх!Особено от мижитурките като теб с промити мозъци! И може и да не си ГЕРБ-ераст, но 100% си от "интелигентните" протестиращи! Личи ти по изказа! За вас всеки, който не ви подкрепя, задължително е червен! Що за идиотска логика?

64

Одисей 1

преди 10 години

81 ти си на сметището и няма да излезеш от него доато продължаваш да вярваш на Пеевските медии , заощто си техен продукт облъчван 12 години след падането на ОДС орт власт

63

Одисей 1

преди 10 години

Аре малко по разумно ,а или тук са само *** от пилоните пред НДК , какво по разумно в момента в бъ;гарския политически живот виждате от обединението на Реформатосрския блок , нали сте срещу ГЕРБ или не е така , нали не сте *** или не е така , а

62

До 63

преди 10 години

това ,че масата е празна не е проблем.Проблем е ,че главите на хората на тая маса са празни и не могат да разберат ,че отдавна са на сметището.Надяват се да има избори и белким десетина човека от 18 партии успеят да влезнат в Нар.събрание.

61

Одисей 1

преди 10 години

75 някой ще напише ли нещо срещу това ил само минусчета ще си слагатае ***

60

Одисей 1

преди 10 години

75 някой ще напише ли нещо срещу това ил само минусчета ще си слагатае ***

59

Одисей 1

преди 10 години

Сутринта в някой от вестниците пишеше , че се очакват над 500 000 БЪЛГАРИ да отидат на море в Гърция през август , Господа знам , че на хубавото лесно се свиква и бързо се забраявя лошото , но да припомня , че това преди 2001 година тоест педи да паднат визите , преди да сме започнали да водим преговори за членство в ЕС , преди да се е установила финансова стабилност , преди ...... преди .....преди СДС - ОДС да бяха дошли на власт беше АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО , недейте забраяв това .

58

Одисей 1

преди 10 години

Дано да си прав че ще се роди истинска демокрация в България,ама според мен надали!Погледни и виж че протестират хора паразитиращи от държавните пари като Найо Тицин----------------68 с какво паразитира Найо Тицин бе ***

57

...

преди 10 години

мисля, че държавата ни удари дъното на дъното на 20 годишната си "демо-крация" няма нормална страна, в която "народните" избраници си гласуват каквото им е угодно в парламентчето, а целия центът е заграден от полицаи докарани с автобуси от цялата провинция. Срам ме е, че съм Българин и ще продължа да не гласувам докато не видя един достоен човек, за когото да дам гласа си!

56

Одисей 1

преди 10 години

Чудесно е че тия се събраха в един блок, за да ги игнорираме на един път ! ------------------64 така ли ,а ти какво предлагаш бе игнориращия , какво ти е родил тъпия мозък.

55

5f5

преди 10 години

До DDD 67Съди,не се прави на Матросов!!!

54

5f5

преди 10 години

До DDD 67Съди,не се прави на Матросов!!!

53

Нике1класик до пешко

преди 10 години

Дано да си прав че ще се роди истинска демокрация в България,ама според мен надали!Погледни и виж че протестират хора паразитиращи от държавните пари като Найо Тицин,Ивайло Захариев и прочие!Ще се избият за тая държавна баница!ГЕРБ си създаде елит *** хранещи се от държавната софра!Сега новата тройна коалиция се опитва да отгледа нов свой собствен елит издържан пак от държавни пари!Ще се избият за тая държавна баница,*** и от ляво,и от дясно