27

Kaleko Aleko

преди 10 години

Аз съм съгласен финансовият министър да ходи на работа по къси ***, ако ще, само и само да крепи бюджета и да си разбира от работата.Проблемът на г-н Чобанов не е външният му вид, а това, че е по-голяма кукла на конци дори от г-н Орешарски. Съзнава, че говори глупости, ама се е хванал на хорото и няма как.

26

Karabas Barabas

преди 10 години

Чобанов, с актуализирания бюджет е добре да оправиш външния си вид ... като се замисли човек ... може и да се наложи и допълнителна актуализация.

25

Анонимен

преди 10 години

Абе тебе пак ще те срещнат в някой ресторант.

24

festo

преди 10 години

На този от снимката не бих си хвърлил и ***....

23

Ok!

преди 10 години

Лъжата изцепена от тиквата, се повтаря вече от всички. Браво. Нали се имате за умни и интелигентни? Ако тиквата престъпник окраде държавната хазна до дупка, защо си мислите че сегашните ще постъпят като ББ? Защо не попитате гурото си ББ защо не плати обществените поръчки на фирмите? Ама една лъжа повторена 100 пъти се превръща в истина. Такова беше управлението на Герб и така продължават и сега.

22

Естет до ЧОБАНов

преди 10 години

Намали бузите, оправи малко прическата, смени очилата, поработи върху тежкия акцент, че с тоя карикатурен вид излагаш и себе си и страната си като финансов министър. И да знаеш, че горното копче на ризата трябва да е закопчано когато се носи вратовръзка, колкото и безвкусна да е тя. Преходът от къра в правителството за някои е много тежка мисия.

21

NO

преди 10 години

RESHARSKI. Какво друго да добавя? Поредния некадърен и корумпиран представител на това "правителство". Повозете го още веднъж на автобусче.

20

Иво

преди 10 години

Алооо, Чобанов, ти кой беше бе, ***, че да правиш изказвания, че бюджета бил лошо планиран? Щото Дянков, който го планира му публикуват статиите в Walstreet Journal. Ти някъде да си публикувал нещо? Освен това тоя същия бюджет държа месеци след като Герб слязоха от власт, а вие уж щяхте да увеличите събираемостта. Да ви се не знае и скапаните "експерти" ти и Олигархски. Само вие двамата защитавате тази актуализация. Възможно ли е всички останали да грешат а само вие да сте правите?

19

Руменов

преди 10 години

Можело да се вмести. И магарето тъкмо се научи да не яде и видиш ли взе, че умря / избяга в чужбина.

18

дядо

преди 10 години

@чобанин-17,да не би мазната *** на световната банда да беше по красив?!!!

17

РАД

преди 10 години

До graywatchНали?То просто не се връзва с фасулска сметка, а камо ли с финансов анализ!?!?!Ама ние знаем какво могат социалисти. След тяхно управление винаги сме били на минус и възстановяването е било бавно и мъчително

16

чобанов

преди 10 години

Дога ще показват тази лоена топка. Червена ***. ВЪНННННН.

15

РАД

преди 10 години

И още малко прости сметки:Значи дефицитът се увеличава с 500 млн.,тегли се заем от 1 млрд. Общо сме на минус 1.5 млрд.лева за останалите 5 месеца от годината! А ние си мислехме,че ГЕРБ харчат скоростно а ?Още сметки:Та значи от тези 1.5 млрд. 160 отиват "за бизнеса", 40 млн. за соц.-подпомагане, а останалите? Финансисчето вика "буфер". С други думи-в резерва. Значи излиза,че теглим 1 млрд.,плащаме лихви и ще си ги държим безлихвено в касата. Егати логиката! Нещо мирише много яко другари!

14

Kaleko Aleko

преди 10 години

Добре бе, г-н Чобанов, айде кажете ми, ама честно:1. Г-н Орешарски не твърдеше ли, че в държавата имало маса пари, само трябвало да се съберат?2. Г-н Орешарски не смяташе ли, че ще се спестят много пари чрез икономии в държавата администрация и реформи там?Та, изпълнихте ли (и поне опитахте ли) 1. и 2., че да теглите заем?

13

vova4ka

преди 10 години

След толкова години най-после успях да видя човек по-грозен от Трифон Иванов, който в сравнение с този си е Аполон и половина и за разлика от това подобие мъж е и готин и мъж на място и с характер.

12

Полезен съвет

преди 10 години

Чобанов, що не се занимаваш с присъщото на фамилията ти? Дебре Ямбол, дебре Стамбол, дебре държавни финанси. Селянията не е порок, но когато става дума за финанси не е като с овцете и говедата.

11

РАД

преди 10 години

До този момент не чух НИТО ЕДИН СНОСЕН ДОВОД за ремонт на бюджета!Нещо повече-същите тези хора (Орешарски и компания), които само допреди няколко месеца лаеха и обясняваха как предното правителство не може да си събере парите, а те можели да осигурят допълнителна събираемост от 1 млрд.лв., сега обясняват как събираемостта била "тревожна". Да не говорим,че до началото на юни бюджетът е на +60 млн.,ама те отсега си знаят,че останалите няма да ги съберат и ще теглят 1 млрд. Странно нали?

10

Анонимен

преди 10 години

до 6Наложително е и заради червените бабички, на които трябва да се плаща, за да правят контрапротест. Те после ще си ги върнат с лихвите, ама как да им го обясниш.

9

анонимен

преди 10 години

Ако поставите Симеон Дянков до този, направо си е красавец, почти колкото Брад Пит! А този като го гледам, направо се отвращавам от силния пол!

8

val 789

преди 10 години

Рано или късно,по един или друг начин всяка ГЛУПОСТ се заплаща!!!! Колко пари от бюджета намести предното правителство за БОНУСИ в здравното,съдебното министерство???Спомням си статия в този сайт в която пишеше,че Дянков раздава 160 МИЛИОНА лева бонуси само за съдебното министерство!!!! А тогава смятахме тези бонуси за нещо напълно РЕДНО и никой не РЕВА!!!!!!