79

Анонимен

преди 10 години

Тогава защо се чудим, че хората протестират.

78

Adela

преди 10 години

До До анонимен69Я не обиждай човека съвсем му е наред акъла точно НАП и прокуратурата ВИНАГИ са били подчинени в същия ред на ДПС и БСП. Какво направи бившия шеф за цв. цв, кажи с факти, какво се стесняваш? Значи БСП И ДПС не търпят хора, които ни им изпълняват пол-те поръчки да заемат такива важни постове, като шеф на НАП - ето това написа самия ти.

77

Стоянова

преди 10 години

Леле, защо не ги избият?!

76

555

преди 10 години

Господин Буров ще се обърне в гроба.

75

Добро утро

преди 10 години

До Стефанов-29Това което казваш е вярно и винаги е било ясно. Оставка=>Избори=>Пак същите (дори и да има нови лица те ще са поставени от същите хора...и наистина какво правим? Анархия? Революция? Нишо конкретно не се чува и няма никакви идеи как и какво да се промени =>протеста е безсмислен макар и правилен. Българите трябва да се развиваме, да мислим и да гласуваме, а не през 7-8 години да се будим от зимент сън и да откриваме неща, които са били винаги пред очите ни...

74

Adela

преди 10 години

До NIKO11111Каква добра новина за коалиционните партньори, някой от ДПС да е останал без важен пост, да заповяда при Олигархски!

73

Mister X

преди 10 години

До AdelaНе депутатите угаждат на мафията!По-скоро мафията угажда на властта.Мафията е рботник на властта,и всичко е на принципа че:Аз давам на тебе,а ти на мене.Всичко е едно пране на пари,това е

72

До анонимен69

преди 10 години

Май акъла ти стига само до поза 69.Милионерите на наш гръб са от всички политически партии облажили се от властта.Единствения начин те да намалеят е прозрачност на доходите им.Съдът,прокуратурата,НАП и всички оторизирани органи да бъдат независими и честно и почтено да си вършат работата.Но каква независимост очакваш от хора като бившия шеф на НАП,който стана депутат от ГЕРБ.Отблагодариха му се лоялността към цв.цв.Такова падение!!!!И не е единственото.

71

NIKO11111

преди 10 години

Премиерът Пламен Орешарски назначи втори заместник-министър на околната среда и водите. Дин Онбаши е банков служител и лидер на младежкото ДПС в Шумен. Според информацията, публикувана на сайта на Министерския съвет, от октомври 2005 г. досега Онбаши е бил експерт по бизнес и заможни клиенти в Уникредит Булбанк АД, клон Шумен. Преди това е бил мениджър за Шумен на "Некском" АД.

70

Mister X

преди 10 години

Пропуснах и да напиша че:Борисов държи чрез подставени лица и половината хотели в Банско

69

#

преди 10 години

Депутатската наглост граници няма!!! 26лв за къща?!? В НАП пак дремят!

68

Adela

преди 10 години

До Mister XИдея си нямам кви са тия, сигурно е така. Ако 1 партия обслужва интересите на толкова хора, то 3 партии на власт на колко ли мафиоти трябва да угодят и да напълнят джобовите

67

Нина

преди 10 години

Айде,бе.Само 8-на.Според мен всички са милионери.Да не сте се объркали и да имате пред вид милиардери?

66

Mister X

преди 10 години

До AdelaДо Цветанов и Борисов са лицата: Прокопиев,Павлов,Донев,Пашата,Петя Славова и нейният тъпкач Радев.Това са малка част от хората които са изпрали,и перът държавна пара в полза на ГЕРБ

65

Adela

преди 10 години

До rаdioprestilkа"Абе дрогаре превратаджии, в тази класация що го няма Цветанов с прословутите си 5 панелки, дето толкова ви бодяха очите? Гледам, че по кражби пак сте на първо призово място"А де, що? Щото навярно не струват и 100хил. взети заедно. Ама на простия и беден електорат на сегашната тройна коалиция дупето му прави цв-цв и така е редно.

64

Стефанов-29

преди 10 години

Това ми е позната - преди години имаше един депутат Маргарит Мицев, който за една нощ стана милионер и на въпроса "Как?" отговори: "Е пък, няма да ви кажа!". Спестявал от закуските.А ПОСЛЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА СЕ ЧУДИ НА ПРОТЕСТИТЕ. И С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ИСКАТ ДА ИМ КАЖЕМ КАКВО ТОЧНО ИСКАМЕ.

63

Анонимен

преди 10 години

eto zashto naroda e potrsavashto beden, ta tova sa negovite pari!!!!

62

Adela

преди 10 години

Това е само имотното им състояние и то по данъчна оценка, нали? В действителност имотите им са в пъти по-скъпи и освен тях притежават още много влогове, дялови участия и т.н. Айде да не се успокояваме, че са само милионери, щото сигурно са мултимилионери. Преди с лапешкия си акъл мислех, че е мн. хубаво да ни управляват богати хора )))))))))) ама не съм знаела, че алчността идва с богатството.

61

titoti

преди 10 години

Чита, демек броя стинките си и словом и цифром излизат 2 лева 46 стинки.Гусин дупетат, пари значи имам / 2,46 лв. /. Дай да ме уредиш за някое местенце.Ако излезе по-юфтинко горницата е за тебе.

60

...

преди 10 години

Те ти описват далавери, извършени от човек на ДПС, а ти пак за правителството колко е надеждно говориш...много глупав народ, кога ще ви дойде акълът??? Трябва да си избираме управляващи и като назначат 10тина близки и приятели мошеници (бат салита, емил иванов, пеевски, зам.-министри от СИК, министри взимали помощи за безработни във Франция и с-ие)+обслужат няколко олигарха (в случая черепи) да ги махаме...а не да чакаме по 4 години за всеки..и така избори докато им дойде акълът