169

gandi.daow

преди 10 години

До ViturStStМасовата част винаги е от искрени хора.. точно това е жалкото:( видях всички протести от падането на комунизма до сега.. и не мога да кажа за нито един от тях, че е спонтанен и след това не бива използван за долни политически цели... а, боя след 22ч от страна на полицията си е съвсем законен! особено ако се пречи на преминаващ автомобил или тълпата става опасна.

168

tarikat

преди 10 години

Аз пък не съм толкова *** да се вържа на това - нека видим фактите:1. Тази жена ходи с детето си на протести2. Тази жена пие биричка пред детето си на протестите и му дава още доста примери за подръжание3.Тази жена с толкова много кръв по главата след ''боя'' (ама май е червена боя) пак е на протести с детето4.Абе на мен ли ми се струва, че нещо не е в ред да те бият пък ти така на такива снимки нали5.Видях нейна снимка на др. ден - мн бързо се възстанови нещоАйде не на мене тия а?

167

разочарован

преди 10 години

Да и се чудиш на акъла,ако го има!Да иде на лекар,има нужда !

166

444

преди 10 години

къде в демократични държави няма да ви бият а направо ще ви смажат ?!?та това не е интелигентен протест ?!

165

Мистър Х

преди 10 години

вън от останалото мноог ми е интересно защо Депутатите не бяха изведени чрез тайните проходи на парламенат които са точон 3 и са ползвани и от цар Борис 3 или не бе позвана хеликопетр за извеждането ими, или поне да им пуска вода, храан и медикаменти докато тълапат се поуспокои. Опита с автобуса покачи напрежението рязко. това не бе разумен ход?

164

Народни мъдрости

преди 10 години

Кой каквото търси си го намира рано или късно.Да би мирно стояло, не би чудо видало.

163

ambri

преди 10 години

като депутат де:)))

162

ambri

преди 10 години

току виж я видим в следващия парламент-"лицето на протестите".

161

Stefanov

преди 10 години

Уважаеми избиратели на ГЕРБ ....може би сте видели частичка от лошите неща ,които сте направили на България - избирайки нищо неразбиращи хора по всички постове в страната, За кого има съмнение вече че ГЕРБ е равно на мафия. Това нещо ,което бе министър председател е "Капо ди тути капи". Избиратели на БСП - не сте цъфнали и завързали. Вярно ,че се държите малко като партия ...но вие лъжете хората .Вие сте дясна "олигархична партия", която би била много близко до ГЕРБ ,ако не са различни групировките. На ДПС ,каквото и да кажа е без заначение.Подобно на горните све вие също попадате в групата

160

г-н Тау

преди 10 години

доколкото си спомням на въпроса ,кой и е счупил тъпата тиква,Елисавета отговори,че няма никаква представа от къде и е дошло...сега други работи чета тука...пак ли ни манипулирате бре...маймунки(журналисти) продажни;)

159

Darwin

преди 10 години

Всички промени се правят от хората, които им стиска. Вие не сте от тях, вие сте наплашени хора, които се самозаблуждават, за да оправдаят бездействието си. Това ви кара да живеете по-спокойно, но няма никакво влияние над престъпните безчиства и липса на уважение от към управляващите. Промяна ще има независимо дали вие я искате.

158

сериозно?

преди 10 години

Сеериозно не е виновен този, който те е удрял? Съмнявам се. А ако му кажат да удрямайка си, дали ще я удря, а? Вината е както на този, който го е направил, така и на началника му. На началника най-вече, защото е дал маска и той е взел точно за това!

157

Анонимен

преди 10 години

Все още прокуратурата спи относно *** с бялата маска който си позволяваше да бие с палката и да рита всеки гражданин в неговия периметър.

156

Анонимен

преди 10 години

sibana *** gerberka za takiva samo boi

155

gandi.daow

преди 10 години

До Димитър ДимитровОстави кафето, посред нощ имало някакъв добър човечец с син нисан, който раздавал сандвичи, соленки и незнам си какво.. а, с парите, които събират надали чашките ще могат да купят..хахах има и един куп фондации и НПО-та, които наливат кинти и насъчават такива изяви.., а въщност и в крайна сметка мисля, че на всеки вече е ясно това, че герб стои зад театрото..

154

ViturStSt

преди 10 години

До Димитър ДимитровТе протестите точно заради работещите са след 18:30Кафето е висящо който му се дава оставя за следващият ден.Или мислиш че има хора дето ще висят и ще ги бият за кафе и банициа?

153

Nie

преди 10 години

Щом като ще ходи и довечера сигурно ще има и садо-мазо, т.е. еб...не с ритане и палки.

152

kostandb

преди 10 години

Точно с тази снимка, тази жена ми падна в очите... Човек трябва да е надрусан или пиян, че така да се радва когато са му пръснали главата... Нова не е нормална реакция на човек в разсъдъка си

151

гризли

преди 10 години

След 2-3 дни никой няма да се сеща за нея..........травмите от боя остават за цял живот. *** *** !

150

ViturStSt

преди 10 години

До gandi.daowЖиво видео без коментар по принцип може да е манипулативно, обаче няколко десетки видеа на едно и също нещо от различни ъгли вече трудно.Бил съм там вкючително онази вечер напълно спонтанно си беше.Всичко ескалира заради автобуса.Друг върпос, че някой предварително беше разкъртил паветата.Има го и това.Но масовата част са искренно недоволни и безплатни хора.Точно там правокатори нямаше.Имаше едни които си ги имаше и февруари 20 човека.Не им обърнаха внимание полицайте