19

The Devil

преди 11 години

Обаче си придобива имиджа на мутра вече, небръснат и сърдит, в заядливо настроение.

18

гост

преди 11 години

Тиквата ще работи.Не им мина последният напън с революция по стар сценарий и сега ще изпълнява задачките на западни и американски посланици.Този още вярва , че някога ще управлява

17

бг

преди 11 години

Много *** човек е боко....ама много ***...и тия медии как не спряха да го ухажват....една дума да каже и е на първа страница...толкова пари направи и пак се натиска...а е толкова *** и елементарен....даже е по *** от цветанов/което е почти невъзможно/....ама то и народа ни е ***, така че всичко си идва на мястото.За такова стадо такъв овчар.За 1300г. история 800г. сме били роби...и още сме...не заслужаваме свобода щот не знаем какво да я правим..върнете го пак тоя ***...***...

16

Български Гражданин

преди 11 години

Напълно вече не разбирам от какъв зор Борисов ходи с охрана, че и в Народното събрание? Пълен абсурд! Всички се "чудят"защо Волен бил въоръжен в НС, а да не би охраната на Борисов да си сдава оръжието на входа. Въпроси:1. Кой ги заплашва и то в сградата на НС 2. До кога ще продължава този "силов" преход . Ако посегнат да хвърлят евентуално камък по охранявания обект и охраната стреля на поражение. Абсурда струва ми се не са скандалните назначения по време на всички правителства, а непукизма им.

15

BG.BG

преди 11 години

За да имаме бърз успех, трябва да не допускаме предателите български (депутатите) в парламента. Достатъчно е да го направим два дни подред и ще отидем на избори. Ние сме парламентарна република, ако парламентът не работи - избори!

14

The Devil

преди 11 години

Омразен или не, на Местан не може да му се отрече речника който има. До там сме я докарали, че бившия, а и настоящия премиер словесно много изостават от председателя на ДПС. Също така е истина, че ББ непрекъснато връща лентата. Помирете се бе, за доброто на всички ни. Стига спорове и дразги.

13

СРАМ!

преди 11 години

В момента в Парламента продължава мятането на ла*на по ГЕРБ Бюджета и законите, проблемите на народа са последна грижа на цинично наглите ни депутати.Каква злъч, каквз злоба струи от устата на Местан!!!Боже, гокога ще гледаме тези ***!Това не е пар;ламент, а гнездо на освирепели хиени, борещи се за кокала.юСрамувам се, че живея в тази държава на ***!

12

Dan

преди 11 години

Ало, дежурния от Позитано/имам в предвид първите три коментара/, .."Протестиращите освиркват всеки депутат, който влезе в Народното събрание."..ЧЕТИ МАЛКО КАКВО ПИШЕ ,знам, че имаш задача ама стига сте вменявали манипулации, хората НЕ ИСКАТ БОРИСОВ - ХОРАТА ИСКАТ ВАШИТЕ ОСТАВКИ ЗАРАДИ ЕЖЕДНЕВНИТЕ ВИ ГАФОВЕ, ЗАРАДИ БЕЗОЧИЕТО ВИ, КРАДЛИВАТА ВИ СЪЩНОСТ, АРОГАНТНОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ, НАГЛОТО ВИ ДЪРЖАНИЕ, МАНИПУЛАЦИИТЕ ВИ....СПИРАМ ,ЧЕ МИ СВЪРШВА МЯСТОТО ЗА ПИСАНЕ , А ХОРАТА ИСКАТ САМО ЕДНО-ОСТАВКА!!!!!

11

Заренков

преди 11 години

Ние през деня работим, за разлика от мутрите на площада , дето си заработват парите по нощите. Ти от тях ли си?

10

zarenkov

преди 11 години

Май само чичковитевичервенотиквеничковчета са тук. :))) Не спите или работен ден имате ? Имате само мокри сънища с ББ. Е как беше , добре ли се представи нощес ? Доволни ли сте ?

9

До Анонимен 1:

преди 11 години

Че той кога не е ръсил големи глупости?! Тя кухата му тиква друго може ли да измисли - тъпанарът си е *** до края на дните си!

8

Kreti

преди 11 години

Мутрата се завръща, кога ли ще го гръмнат тоя МАФИОТ? БИВШ ПРЕМИЕР МУТРА ЕДИНСТВЕНИ В ЕВРОПА

7

GiveMeFive

преди 11 години

Тази посърнала Тиква навява на едни мисли за освобождаване на един човек от белградския затвор.

6

Тоя тъпанар

преди 11 години

ще дава акъл на новите управници как да откраднат като него няколко милиарда без да те вкарат в затвора. Ама , Тикво не е късно и за теб!!!!!!!!!!

5

ора

преди 11 години

Хайде сега да видим едно скорстно плюене по ГЕРБ. *** Старт!

4

Анонимен 1

преди 11 години

големи глупости ръси в момента от тв екрана....

3

zeus

преди 11 години

Буда е недоволен понеже вчерашния пуч не успя, а спонсорите са дали краен срок до 30-ти този месец:)

2

GERBerastin

преди 11 години

Тикво, паричките ли свършиха или господарите ти, ти удариха шамарче, след провала на акцията по плячкосване на парламента... ах гиди тикво ненагледна в централен софийски те очакват! Питай Цецко дали е пропял!!!

1

Анонимен

преди 11 години

напрежението щеше да е по-ниско, ако партията на Борисов беше в парламента и работеше. В момента ГЕРБ се правели на ощипани госпожици, докато Плевнелиев играел ролята на добрата леличка. В същото време направи недопустимо изказване, че сваля доверието си от правителството