121

Natural Dialectics

преди 10 години

@ 137 Еми да , инъче си *** и гаден , злобен и тесногръд , бай *** и дори по-лошо БЪЛГАРИН видиш ли ? Ще скачаш и ще се радваш с другите поданици на улицата , ами ако беше комунизъм ...насила щяхме да се радваме , сега само под заплахата да не те обвинят за българин и неевропеец :)

120

alternator

преди 10 години

След 20 години го чакаме на "балконинг" в Слънчев бряг.

119

дедо Ташунко

преди 10 години

Пожелавам на кралското отроче и на всички новородени здраве и дълъг живот, а на нас скоро да дочакаме пълното отменяне на подобни институции навсякъде по света - крале, кралици, царе, принцове и царедворци. Достатъчно са се накрали тези ***!

118

tigar

преди 10 години

абе хубаво нека е живо и здраво, но защо само с това ни занимавате.БГ бебетата дето се раждат по-маловажни ли са или?

117

Natural Dialectics

преди 10 години

Само на *** и отчаяно омъжените лелки над 80 килограма им се огъват коленете при тая новина , родили малък звезден принц ...родили го , да са живи и здраве , айде лево !

116

Яго

преди 10 години

И какво трябва да направя сега , да падна по гръб ,плескам с ръце и ритам с крака от кеф?

115

новото рекламно лице

преди 10 години

Бебето ще е новото рекламно лице на монархията!

114

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 126Защо трябва да ми пука? Какво ме вълнува някакво си бебе на хиляди километри? Бебета се раждат всеки ден и не виждам разлика между това и всички останали, освен че то ще има всичко, даже повече от необходимото, докато хиляди други деца умират от глад и болести. Кажи ми за какво трябва да ми пука? Като гледам твоята злоба прелива, не нашата.

113

Анонимен

преди 10 години

Дреми ми на боксерките.

112

Debora

преди 10 години

Jivo i zdravo da e bebcheto ! Goliamo da porastne i mnogo dobrini da satvori na tozi sviat !!! Chestito !

111

ПеткоГаньоВутеМитак

преди 10 години

Аман от тия зъбати пръчове. Аз си мислех, че принцеса ще се роди.

110

Анонимен

преди 10 години

Очакваме го до 20 години, да идва да бере ягоди в България.

109

Селянин български

преди 10 години

Вчера в България са се родили няколко деца на съвсем обикновени хора. И тъй като съм "селянин български" (според видни граждани като коментиращия 126) тези деца ме вълнуват много повече, отколкото кралското "отроче". Пожелавам на тези български деца да имат щастливо детство и да живеят един по-добър живот, пожелавам им една просперираща България, пожелавам им да се гордеят, че са българи и да обичат Родината си!

108

Анонимен

преди 10 години

Мама и тате да палнат по една свещичка за здравето на детето и да се надяват тия дни някъде около Хънтингдън да не се е преродил някой си Оливър Кромуел, че той има кофти навик - скъсява кралските особи с по една глава.

107

Анонимен

преди 10 години

Да е живо и здраво на байка си и бащаси, ама снощи като пуснаха насред филма на синя лента "извънредната новина", за миг акъла си изкарах! Викам си пак беля стана някъде и хора пострадаха......... Пу-пу!Толкова ли пък е важно, че не изчакаха, да го съобщят в новинарска емисия....сега като ще ги закаканижат едниии - за кличката, за бибата, за пеленките, за памперса, за акото...Благодат за журналисти в разтоварения от политика летен сезон

106

ъъъъъ...

преди 10 години

Е%ал съм му майкатааааа!!!!

105

Анонимен

преди 10 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО НИ ИНТЕРЕСУВА ??? ТОЧНО 0 % ...

104

островитянин

преди 10 години

Англичаните са втора ръка хора, тъй като се раждат с ограничени права. Пълни права имат само кралското семейство и част от висшата аристокрация. За тях останалите са просто работна ръка, която трябва да бачка яко, за да ги издържа.Затова редовите англичани като дойдат на почивка в БГ избиват комплекси, като се напиват като ***.

103

Анонимен

преди 10 години

Да е живо и здраво детенцето...ама то голяма еуфория...всяка телевизия вчера се надпреварваше да казва новината...сякаш кой знае какво е станало...ами родила жената...живи и здрави всички и това е ;)

102

МноготРайна

преди 10 години

Да сa живи и здрави бебчо и майка му, пък след 15-тина години чичо му Хенри ще го научи да купонясва и след това ще стане cool крал от него :)))