15

кво

преди 10 години

Партии да връщат пари??? Такова животно у село нема. Тая кви ги плещи.

14

6

преди 10 години

Абе за кого са важни тези проблеми, че като гледам моите досега нито едно правителство не е решило.

13

Бойко Борисов

преди 10 години

Сложете Мандела и Бат Сали един до друг на първия ред да ги снимам за спомен и влизам.

12

Анонимен

преди 10 години

Баба Яга дава съвети!?!?!?

11

Анонимен

преди 10 години

Партиите да се издържат от членски внос. Така ще знаят колко хора стоят зад тях. Вземането на пари от бюджета е нагла кражба, понеже никой не е питал тези които го пълнят.

10

Watmark

преди 10 години

Боруджиева взе да не може да си контролира нервите. Може би от краткият и живот като депутат? Преди време пернатото искаше да гони посланици. Сега вижте какво е казала: Ако искаме избори, които да доведат до промяна и в моралните ценности, ГЕРБ трябва да се върне в парламента значи имаме избори които водят до промяна на морални ценности?! Аз си мислех че изборите водят до промяна на правителството... Сега разбирам защо Ореха не подава оставка. Има си твърди морални ценности. Боруджиева млъкни.

9

678

преди 10 години

Типично по комунистичеиски ! Профукаха своите субсидии и дай сега да направим спестеното от другите общо .

8

регистрирах се

преди 10 години

Вярно бе, как не са се сетили досега! То си е напълно естествено - което им дойде вповече, да го връщат в бюджета. Сега като вземат решение, ще потекат реки от неизползвани субсидии обратно към бюджета и ще се оправим!

7

versaux

преди 10 години

Тази да дава акъл на кадъните от Делиормана..... А ако това не може да ходи да си е....бе м@....к....та....

6

345

преди 10 години

Кой го интересува мнението на този червен урунгел ?

5

Борис

преди 10 години

Нищо не сте направили до момента и няма да направите!!!!!!!!!!!!!!Вървете си с мир! 23 години лъжете, нали експерта Орешарски е много отдавна в парламента, пък чак сега се кани да оправи всичко! Махайте се, не ставате, не можете, а определено ви се иска, но няма вече как да се случи!

4

дона

преди 10 години

и Как да се върне в парламента Боко? Проблемът Боков е огромен НИКОЙ НЕ ИСКА ДОГОВОРИЛИСЬ с Боко. знаят още от мутренски СИК времена КОЙ СЕ Е ДОПРЯЛ ДО БОКО БАНКЯНСКИ Е ИЗГОРЯЛ. С напускането на Парламента Боко е поставил условие ИЛИ ДОГОВОРИЛИСЬ ДА НЕ МЕ СЪДИТЕ, или ПЛАЩАМ ПРОТЕСТИ, излизам от ПАРЛМЕНТА, само срещу ДОГОВОРИЛИСЬ се връщам. Избройте кандърмите то не бе Станишка да се извини, то не бе Миков, то не бе Сидер в ареста, то ГЕРБ влиза за вот на недоверие, влиза за Изборен кодекс, то не бе Роско Офшорката на кандърма кьоше, то не бе с протести и без протести, само битка за Д

3

Шоп

преди 10 години

а бе имаше един гладен Едвин Сугарев какво стана с него? Зарадвайте ме като ми кажете че е при хазяина си.

2

Исмаил

преди 10 години

Доган гледаше Бойко че го няма и той така.

1

brymbrym

преди 10 години

Щом толкова реват за връщането на ГЕРБ в НС, представям си как ги изстисква Сидеров.Да ги ожалиш.А преди що не ревахте за Доган, че не стъпваше в парламента?