83

турчин

преди 10 години

До АнонименЩом са равноправни и са турци защо трябва да напуснат страната ако не са българи. Всеки е човек и не е необходимо да се внася омраза между хората.

82

Анонимен

преди 10 години

На дневен ред в страната и европа трябва да дойде законноста на ДПС нейните действия и финансовото състояние на нейните лидери по места.Трябва да има информация и широкоразеснителна кампания в европа от страна на Българите в европа за процесите в България.И ако е ок тогава да слушаме думите на този на снимката ама май ще излязатн интересни факти.

81

Тодор Живков

преди 10 години

Докато излезе неква информация за ДПС и веднага тръгват ОТРИЦАТЕЛНИ коментари , така навремето Тодор Живков науче Българина да мрази Турцина , а повечето Българи дори не знаят че Васил Левски - Дякона е говорел префектен турски език и затова е бил полезен за Държавата , тоест за България

80

yasen

преди 10 години

vie ste vyv vlasta ot 18 godini ve kakvi 1-2iskate oshte.

79

Joro

преди 10 години

ДПС е 100% етническа партия, след като част от предизборната им кампания се проведе на турски език в Турция, следователно, ако се спазва конституция, е нелигитимна.

78

Яна

преди 10 години

до 87 - не е религиозен егоизъм !!! А, НАЦИОНАЛЕН ЕГОИЗЪМ , ИСКАМ БЪЛГАРИЯ , ЗА ДЕЦАТА МИ !!!

77

БГ

преди 10 години

То бива наглост. Дойдоха с обещания , че ше има морал в политиката. Опитаха да назначат онзи от Дюнигейт. Назнзчиха Пеевскии и му дадоха достъп до клацифицирана инф. За 2 часа назначиха човек от СИК за зам. в МВР. Министърката на спорта няма представа топката с каква форма е, но говори за учебници на "майчин език". За Налбант Ботев и Левски са "смутители" в Империята. Областните на ДПС и Бат' Сали. Сидер ага си трае, а Серго сияе, че ГЕРБ не са на власт -с цената на какво обаче!ОСТАВКА! Ибрици

76

до Яна

преди 10 години

Какъв е тоя религиозен егоизъм? Има българи католици, мюсюлмани, будисти, и так далше. Няма вече турска вяра.Исляма е и българска религия.

75

ЯНА

преди 10 години

Какво работите - НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!! Предстои приемане на първо четене ЗАКОН ЗА ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯТА ,С КОЙТО МЮФТИИСТОТО СТАВА ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА !!! СЪС СОБСТВЕНИ ЗАКОНИ И ПРИЛЕЖАЩИ ЗЕМИ !!! ЗЕМЯТА ЗА КОЯТО УМРЯХА БОТЕВ И ЛЕВСКИ И ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ СТАНАХА КУРБАН , ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ Я ДАДАТ НА ТЕПСИЯ ........... ДАВАШ ЛИ ,ДАВАШ БАЛКАНДЖИИ ЙВО , ХУБАВА ЯНА НА ТУРСКА ВЯРА ?НИКОЙ НЕ ПИТА , ПРОСТО ПРЕДАВАТ БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!

74

въпроси,въпроси

преди 10 години

Само не мога да разбера,защо турско-комунистическата власт иска да хвърли страната в гражданска война?Каква полза ще имат кукловодите от размирици и граждански сблъсъци?

73

Исмаил

преди 10 години

Когато управлява ДПС сме си най добре.Забравихте ли че имаше и байрямски и великденски и коледни.И като дойде ГЕРБ само посна пица 4г.

72

РАД

преди 10 години

Как да се успокоят протестиращите като вие всеки ден ги скандализирате с брутални "управленски" решения, незачитане и висша арогантност по техен адрес!Да изброявам ли скандалите или няма нужда а ? Само една ключова дума за един от последните скандали - областен управител на София... Няма нужда повече да се казва...

71

Свобода или смърт

преди 10 години

Кого си тръгнал да плашиш с агресия бе, *** анадолски *** !Марш от парламента !

70

Анонимен

преди 10 години

да -изпълнявате ангажиментите си нали за това ще теглите заем че и внуците ми да ни видят бял ден

69

Мародер

преди 10 години

ДПС не е нормална партия. Тя е продукт на ДС. Агент Сава я създаде, а сега начело е нов агент на ДС. Местан е агент ПАвел и ако имаше един грам почтеност, щеше да се засрами, преди изборите го глобиха, че изнася реч на турски. Всички депутати на ДПС са търтеи, които смучат бедния и *** турски електорат и освен комунистите никоя партия не е падала дотам да се одупва на ДПС и да се подчинява на заповедите им. ДПС, гит бурда!

68

Анонимен

преди 10 години

няма успокоение, изчезвайте от парламента наглеци гадни

67

Анонимен

преди 10 години

Само ибрика го устройва рози план. Ще лапне още десетина милиона а ние не ви искамее

66

Анонимен

преди 10 години

Добре, че ги има ДПС. Единствено те мислят за най-бедните в България Да бе Да само курани курдисват и всички апетитни имоти общински дьржавни бизнеса им се развива от уйдурма тьргове и затова Кьрджали специално за евро проекти от джамии крадяха шеревсизлер като си вземаха проценчето ДЕВРИМ За Местан оставка заради Пеевски

65

112

преди 10 години

Самоможе да смята, че партия, която 45 години строи социализъм неуспешно имайки цялата власт, за 4 години ще построи демокрация имайки частична власт!ВЪН!!!! ЗА 69 ГОДИНИ - САМО ПРОСТОТИИ!!!!

64

Анонимен

преди 10 години

Ще се успокоим когато вас ви няма!!!