148

Анонимен

преди 10 години

До Анонимният То голям0то намаляне на тока... Трябва да нямаш грам мозък в главата,че да отчетеш тези лицемерни 5% за нещо ефективно...Прах в очите на хората за сметка на миньори и енергетици...

147

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Анонимният, Също така, наскоро беше оповестено, че около 160 депутати са инвестирали капитали във ВЕИ. За какви кръгове говорим изобщо? Та те ядат от една и съща копанка.

146

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Анонимният,Има и още един доста добър въпрос: как един малограмотен ***, хванат със скрита камера да урежда гласове (за БСП), известен още като крадец на ток, сега е парламента, а не в Централния затвор?

145

Доган сюнетчи

преди 10 години

В.С. дали не е Воленка Сидерова?

144

тихата_стъпка

преди 10 години

Намери се точно кой да се изкаже. А Местан тъй като наследи Доган сега какъв е, младши хидроинженер или чиракуващ разпределител на порции? То вярно, че с ГЕРБ и Плевнята трябва да се заеме прокуратурата, ама ДПС е направо за Конституционния съд.

143

Анонимен

преди 10 години

Г-н Местан се прави на морален съдник, но забравя за обръчите от фирми (това вожда Доган открито го призна по ТВ), забравя за Пеевски, забравя за Иванов, забравя за Цанков камък. Много удобно нали г-н Местан. Трудно ми е да си представя Местан да е морален съдник на Президента. Нападайте си ББ и ЦЦ, ако прокуратурата докаже вина да ги осъдят, но не омаскарявайте и Президента,който единствен чува гласа на хората и назовава проблема и истинското му име -сливане на властта и мафията.

142

Анонимният

преди 10 години

Защо никой не пита - как президентът с офшорките, се превърна от син на бивш областен секретар на БКП, в пръв демократ и иска незабавни избори. Защото правителството на Пламен Орешарски направи всичко възможно да бъде намалена цената на тока за масовия потребител, за обикновения българин. И по този начин накърни апетитните интереси на кръга, около който гравитира президентът. Кръгът КАПИТАЛ!

141

Атакист

преди 10 години

до 175За к'во избиване бълнуваш ти се чудя на акъла.Тоя *** ме разсмя с опитите си да ме сплаши с някаква комисия по интернетна престъпност ли к'во ли беше там. Затова ми стана смешен и го приканих по-бързо да ги уведомява, че съм го обидил и да дойдат да ми завеждат дело.....Ще се пукна от смях с този *** -революционера.

140

Анонимен

преди 10 години

До АтакистАре,бегай да *** мижавото чушле на вожда си Болен Ага!

139

Сотир

преди 10 години

мега противния турчин и още по-гнусен ДС доносник

138

Атакист

преди 10 години

до 170Гербераст, който дойде да ме напада...се защитавам. Тоя *** пишман революционера ми се заканва, а най-много харесвам да ми се заканват. Чакам само да дойдат всички обидени от мен на адреса ми. Ще ги посрещна подобаващо....Фамилията е голяма!)

137

Анонимен

преди 10 години

До АтакистАма има достатъчно пари да ходи с приятелката си/меко казано/ на круизи. Докато не изядеш кило сол с някой/в случая този/, не се кълни в никого.

136

Атакист

преди 10 години

до 160Директно ти режа главата ако ми дойдеш!Още едно доказателство да ме съдиш!*** смешна!И ти ми се пишеш за революционер? Че и до оня ден с лика на Левски за аватар беше. *** жалкия тип!

135

Нели

преди 10 години

Аз не виждам смисъл ние хората да се делим на протестиращи и антипротестиращи, да се противопоставяме и да се обиждаме непрекъснато. Нашият общ враг-това са политиците, а те всички са едни и същи-долни,алчни *** и предатели,***,човешки ***. Когато се конфронтираме ние само ги улесняваме, те точно това целят да сме разединени, това е което ги държи на власт.

134

Валя йорданова

преди 10 години

Не останаха ли БЪЛГАРИ в БЪЛГАРИЯ?

133

Атакист

преди 10 години

до 160Смешник герберастки, абе вместо да плямпаш глупости, че щял си да ме съдиш, по- добре кажи защо си толкова задръстен ***, за да си мислиш че аз ще се впечатля от болните ти фантазии???

132

Анонимен

преди 10 години

Господин Местан, не виждам ПО-ИЗВРАТЕНА ДЕМОКРАЦИЯ ОТ ВАШАТА ПАРТИЯ- ДПС! На кого защитавате свободите, на кого правата? Във всеки случай не на обикновените, добри и трудолюбиви турци!

131

Анонимен

преди 10 години

Ти ли бе, ТУРЧИН МРЪСЕН радееш за България . Първо ти трябва да дадеш обяснение за злобата и зверските ритници на твоите хора върху Осман Октай. И имаш наглостта да говориш за демокрация и отговорност.... Отивай си в Турция и там си търси правата и свободите.

130

Революционер

преди 10 години

До АтакистАми, ако вземем та те осъдим за обиди?

129

megi 55

преди 10 години

Всички политици до сега доказаха,че наистина политиката е една *** непочтенна игра за власт,надмощие компромати и крадене на големи пари. Данъкоплатеца наречен от тоя на снимката суверен кучета го яли.Хората изнемогват а тези търтеи се чудят с какви глупости да се занимават! На цялата тази *** наречена парламент да им се отнемат заплатите.Като все пледират че мислят само за народа да работят без пари!Заплатите им да се дават на безработниДа видят какво е мизерия!Ще забравят за тефтерчетата!