162

Боят настана......

преди 10 години

Абе на вас докато не влезнат да ви строшът кратуните няма да пуснете кокала.Вие наистина сте се взели на сериозно и си мислите,че можете да управлявате държавата.Турците завзеха ключови позиции в администрацията.Всеки ден се назначават близки до бсп и доган хора със съмнително криминално минало.Без бой няма да се откажете,извратени национални предатели.

161

Шoп

преди 10 години

Демократични леви хора не съществуват.Идеологията на левия човек е като не може да си изкара пари сам, да обере другите.

160

Az..

преди 10 години

До Бай 100-янВРАГ ЛИ АКО НЕ БЕШЕ ТОЗИ ГЕНЕРАЛ кЮСТЕНДИЛ И ОБЛАСТТА ЩЯХА ДА СА В СЪРБИЯ!!!!

159

bmw

преди 10 години

добре, платени са... ай чао , напускай, и беж в майка ви русия!

158

Право

преди 10 години

Да такъв и това не пречи Борисов да е престъпник.

157

Йосиф Висарионович

преди 10 години

Другарката Буруджиева се държи така, все едно, че ще векува в парламента подобно на Цола Драгойчева. Старият мерзавец Кутев пък пее известни отдавна мелодии. Жалка работа.

156

ген. Деникин

преди 10 години

Г-жо Буруджиева, дълго време преди да влезете в парламента Вие играехте ролята на демократичен ляв човек. Но ето днес Ви падна маската и се видя, та Вие сте обикновен болшевик при това с бетонна глава. Жалко много жалко. Вие се оказахте не просто с тоталитарно мислене, а с дълбоко сбъркано билшевишко мислене от края на 20 те години на миналия век в СССР. Още веднъж искрено Ви съжалявам.

155

do 159

преди 10 години

БСП са една терористична организация. Така са дошли и на власт. С атентати и с интриги. С избиване на българския елит, че да няма съпротива. А на промия промиха мозъка. Това им беше стратегията от 70 години насам. Те искат само лоялни хора, не и можещи и умни. Защото вторите мислят и се съпротивляват.

154

висок

преди 10 години

Тази червена простакела и манипулаторка явно е дубльор на кречеталото Мая. Вижте как се сменят през седмица по екраните на ТВ.

153

Протестиращ

преди 10 години

Другарко Буруджиева, протестирам срещу такива като вас,които са в управлението, срещу ББ, ЦЦ, срещу ИФ, срещу Серго, Болен и много други подобни. Искам да ви изметем и не е нужно някой да ми плаща, за да изляза на улицата. Правя го за щото съм на 40 и ми писна да ви търпя 23 години, както и НЕ ИСКАМ МОЕТО ДЕТЕ ДА ЖИВЕЕ КАТО МЕН. ИСКАМ МОЕТО ДЕТЕ ДА ОСТАНЕ В България.За първи път в живота си протестирам и се чувствам зряла , за да го правя, знам какво искам или по точно какво НЕ ИСКАМ -ВАС!!!вън

152

Бай 100-ян

преди 10 години

До Анонименако е бил враг това е начина!явно,че е трябвало да пипат по-здраво

151

КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЛЕ

преди 10 години

Днес дъщерята на черният ангел Иван Буруджиев гради научна кариера като социолог, учи студентите на политическа мисъл и коментира обществените нрави от позициите на БСП. Начело на Националната телевизия пък е дама с името Уляна Пръмова, очевидно кръстена на Владимир Улянов Ленин, снаха на бившия партизанин и дългогодишен член на ЦК на БКП Иван Пръмов. Такива хора днес имат наглостта да подменят историята, да потулват истината, да лъжат. Те са морални убийци на българския дух, както техните бащи бяха физически убийци. Можем да им кажем само: Бог вижда!

150

dp

преди 10 години

159, едва ли някой е забравил, че БСП е просто поредното име на официалнотолице на руската агентура в БГ. Сменили са много имена за 100+ години, делилиса се на легална и нелегална част (последно през 1989-а).Чиста проба обществен враг са, няма съмнение.Но да ми пробутват своите милиционери начело с Бойко като "алтернатива"?!Айде стига глупости, за какви ни мислят. Пратили един-два взвода на манифестация,и чат-пат хора дето им е писнало току се присъединят без да разбират какво става.

149

Анонимен

преди 10 години

Добре платени сме, от работодателите!

148

Анонимен

преди 10 години

До 147, 148, 149,150 АЗ пък няма да забравя, че БСП е наследница на една партия, която след 9септември 1944г. по анонимен донос са опитали да убият дядо ми и една вечер са нахлули като глутница в къщата ни да тършуват за оръжие и кой знае още какво.. Няма да го забравя и ще го разказвам на децата и внуците си!

147

Истината:)

преди 10 години

До Анонимен 112Не, не сте платени а заблудени;) Докато ШЕПА хора си мислят, че правят революция ,то една мнооого голяма част са наистина платени! Как ли така бързо се организира между непознати да са с еднакви тениски с еднакви надписи, еднакви ***, винилови плакати-а те са доста скъпи!и т.н.... Бизнеса върви...и тези срещу които протестирате плащат, за да се мислите че от Вас зависи нещо:) Манипулират Ви емоционално, за да забравите да мислите рационално:)))

146

!

преди 10 години

Честни политици ли? Крадци и мошенници са!

145

Анонимен

преди 10 години

Ето какво намерих в нета за другарката буроджиева.... наследница на убиеца на генерал Луков.чете.осведомявайте се. Тези наследници на злото носят само зло..червени ***

144

Анонимен

преди 10 години

ОреШаро пусни кокала.

143

ЧУВАМ ВИ

преди 10 години

Най-голямата заблуда, която всеки повтаря е, че БСП е втора политическа сила. Станишев е политически аутсайдер.