129

НАРОДА

преди 10 години

ТОЗИ ПАК ПРОКАРВА НЕОКОЛОНИАЛНИТЕ ИДЕИ НА ПРОКОПИЕВ, ГЕРБ, СОРОС, КОСТОВ..., ТАКА 4Е ПО-ДОБРЕ ДА *** ТЕ, ОТКОЛКОТО НАРОДА ДА ИЗМИРАОТ МИЗЕРИЯТА, В КОЯТО НИ НАБУТАХА НЕОЛИБЕРАЛИТЕ.!!! 100 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ТЕ, НЕ НИЕ!!!!!!

128

селянин

преди 10 години

ще накриви шапката на някой.все на жертви се правят.защо не хванат мотиката в знак на протест.от сутрин до вечер все за политика се говори. да ти писне вече!!!!!!!!!

127

ТИКВЕТО

преди 10 години

Тоя може да изкара още 10-15 години на тоя режим - сигурно е с ядрен реактор.Баси наглия ,лъжлив,плешив човек.

126

Мистър Х

преди 10 години

абе вие НАИСТИНА ли вярвате че някой може да издържи 21 дена непрестанен глад. учениет отадвана са остановили че не повееч от 7-8 дни може да се гладува, посел умираш, а жажда може да те мъчи броени часове поксле край. Аз два пъти съм гладувал по 24 часа и устата ми замириса на ацетон и ме караха в пирогов на глюкоза, а този тук се прави на супермен -21 дена. Защо не му осигурят денонщно камери като в Биг Брадър да видим дали наситина не яде?

125

Диляна Маркосян

преди 10 години

ГОСПОДИН СУГАРЕВ, ПОКЛОН ПРЕД ВАС!!! ВЪЗХИЩАВАМ СЕ ОТ ПОВЕДЕНИЕТО ВИ И МИСЛЯ, ЧЕ Е ВРЕМЕ МНОГО ДА ПРОДЪЛЖИМ С РАЗЛИЧНИ ДЕЙСТВИЯ! САМО ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ И ПОМОГНЕ, ЧЕ УПРАВНИЦИТЕ НИ ГАДНИ НЕ ИМ ПУКА, ТЕ СА ***! СМЪРТ, СМЪРТ ЗА ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ НИ МАГИСТРАТИ - ТЕ СА УНИЩОЖИЛИ ДЪРЖАВАТА НИ!!! НЯМА СЪДЕБНА СИСТЕМА И ТЯ ЛИЧНО НИ Е УНИЩУЖИЛА, КАТО НАЦИЯ! ТЕ НЕ ИМ ПУКА ОТ НИКОЙ И СЕ ГАВРЯТ С НАС ОБИКНОВЕННИТЕ!!!

124

бай онзи

преди 10 години

Този откакто се появи след 1989 година се прави на света вода ненапита. Пълен *** е. Как един път не се задоволи от нещо направено в България? И неговите хора бяха на власт и все такъв мрънкащ субект. Може би чака анадолските удовлетворители да го зарадват!!!

123

киро

преди 10 години

До Анонимен Оставете човека да се нагладува, той го прави периодично със здравословна идея

122

jiko

преди 10 години

kato vi cheta pisaniata za poreden put se ubejdavam - s taz prost narod nadejda za BG niama

121

Ивана

преди 10 години

По-голяма ИДИОТЩИНА отдавна не бях виждала!!! Освен може би ЕС с всичките му краски и манипулации!!! Тогава обаче господина да бъде сигурен че ГЛАДА ще му е в кърпа ВЪРЭАН със самото ВРЪЭВАНЕ във ВАЛУТНИЯ БОРД :-)))))))))))))))))))))))))))))

120

Анонимен

преди 10 години

Tezi, kadeto se samonakazvat za greshkite na drugite, po- dobre da napravqt neshto po- produktivno, dreme mu na tozi, koito vi e izlagal, po- dobre go opukaite za primer, vmesto da gladuvate

119

boza

преди 10 години

Kato ne pomaga gladnata stachka , da se samozapali , ama ne mu stiska .

118

Анонимен

преди 10 години

що не излезе на улицата 24 часа да гладува?

117

Анонимен

преди 10 години

Не е гладен човекът, не иска да яде. Аз не виждам защо човек, който не иска да се храни трябва да е обект на информационен ефир. Защо?! Има гладни, нямащи, те ще се нахранят, без театрални сцени на фона на тотална марко криза.

116

гого

преди 10 години

Тоз още ли е жив.*** си технологията 20 дни гладуваш и не умираш.

115

До 117

преди 10 години

Що се чудиш на интелигенцията?!?Това са група хора, които са готови на всякаква подлост, стига да прозира зад нея някаква изгода за тях самите.Почти всички безобразия през ужасните години на прехода, бяха съпътствани с някакви подписки от "интелигенцията". Това е стар изтъркан начин да се манипулира стадото - намират се няколко податливи на влияние "интелигенти", обещава им се едно или друго и те се подписват под всеки пасквил, който им подадат. После ги превъзнасят като съвестта на нацията...

114

Анонимен

преди 10 години

ама 23 години не гладува!!беше посланик!!!човек от статуквото е!!!какво се прави сега!!!!!заради такива като него сме на тоя хал!!! 23 години нито 1 път не гладува!!!!

113

7

преди 10 години

Мри малиумнико.Или ходи си в лудницата където ти е мястото и си пий хаповете

112

ZAE

преди 10 години

Този човек е герой!А *** дето мрънкат да ходят да се скрият някъде,защото те не биха издържали и половин ден без храна! Това е подвиг достоен за уважение и респект. Замислете се дори за миг какво означава да не се храниш почти един месец и после бълвайте недодялани комплексирани изказвания!!!

111

cv

преди 10 години

много си свеж за гладуващ 20 дена

110

Иванов

преди 10 години

Да бе и аз съм чувал за тази жена, която със същта диета си е излекувала миома на матката. Абе то той и Еди за това я спазва тази диета, ама да видим. Тюх как не се намери един свестен гинеколог беееее! Да го убеди, че всъщност матка няма и старанията му са напразни, защото и миома няма.