83

Анонимен

преди 10 години

Тоя редува заплахи , че ще го застрелят, инфаркти, рязане на ленти манипулации в неговите печатници, интервюта .......... никога повече мутри във власта

82

Анонимен

преди 10 години

А бе червени п3рахулници.ако има сьд.система цялата тройна коалиция До Живот.ама в алкатрас.прьв вашия вожд доган.станишко.овчаров.масларова.емел.батко.братко.а бе аоезия ли имате бе майка ви дзв

81

Анонимен

преди 10 години

скрий се !!!!!

80

Зигмунд Фройд

преди 10 години

Ауууу! 'Медийна манипулация"? Как ти се побра в устата тази сложна думичка, бе ***?Сега Тиквата чака някой пиян шопски рогач да пусне кръв и ще се започне едно квичене, едни жални вопли...

79

Анонимен

преди 10 години

*** отьнеха.цацата и сидерчо им взеха парите.предстои големото крадене.приятно гледане.а за усещане.следващото поколение.майка ви мрьсоа комунистическа.махайте се.при всяко ваше управление ФАЛИТ.луканов.виденов.тройката.и сега ореха.дано няма орешарска зима

78

Dekadent

преди 10 години

Драги поклоници на Боко Тиквоко - много ми се иска да го изберете тоя *** още веднъж да оправлява държавата! Да взмеме каквото не успя, да ви забие накрая един палец в г*за, да си хване чукалата и право при Пашата на Женевското Езеро! А вие *** да си пригризете един друг грабначните стълбове в изблик на поредното умопомеачение и *** официално да се здобият с държава! За едно е много прав вашия вожд - лош матрял сте...

77

Ф-1

преди 10 години

В една държава със стабилна правосъдна система Хитреца от Банкя отдавна щеше да бъде в затвора с доживотна присъда.

76

Анонимен

преди 10 години

Не ви ли е срам.. Не се ли наядохте 23 години?Какво повече можете да вземете от бедния народ?!?!Избиват ни по улиците,тровите ни с ***,които ядем,бабите ни умират в мизерия,съсипахте образованието и здравеопазването....... Моля Ви,оставете ни намира!!!!!!!!!!!!!!!!!

75

Анонимен

преди 10 години

Аз на мутрокомунисти не вярвам, затова г-н Пожарникар не вярвам и на теб

74

До бени

преди 10 години

Тези, които чакате тази мутра да ви поведе, не сте народа, а стадо ОВЦЕ!

73

бени

преди 10 години

ХAЙДЕ БОЙКО,ПОВЕДИ НAРОДA!! НЕ СЕ СТРAХУВAЙ!!!ТИ МОЖЕШ И ТРЯБВA!!!!

72

Анонимен

преди 10 години

За бюлетините в Костинброд, за хипотетичните обвинения срещу Цветанов и др. мръсотии ни е ясно! За справка виж: Сотир Цацаров в Уикипедия!

71

Анонимен

преди 10 години

До 72. Аз съм десен, но не мога да приема ББ за дясно мислещ човек , той , както казанат и в червата е червен. Не знам кой го цени , но явно сериозно е заблуден. Не може и не заслужава Б-я да бъде управлявана от най- неграмотния управляващ след второто българско царство. Не може единствения доказан с документи от сенчестите структури през 90-те години, да бъде начало на държавата. на кой взривяваха джипа на приятелката му през тези години. Сигурно така за фойерверки!

70

Ел

преди 10 години

Кога ингилизите и франсетата сабили с нас!

69

smehurko:)))))))))))

преди 10 години

До Миро:)))))))))) Добре е да провериш кой я управлава, кой е борда на директорите и кой подаде анонимен сигнал в ден на размисъл.А по нещо което видя цяла България по тв :))))))))тежкият побой над младежа на форума на ДПС нищо неизвестни извършители:)))))))) .По акция за подслушване наредено от Миков пак нищо и то документирано:) Да избоявам ли още .

68

до megi 55

преди 10 години

Винаги са ми били жалки партийни парцали като теб, наричате всички с различно мнение платени и червени и същевременно не пропускате удряте по една четка на Вожда.

67

Анонимен

преди 10 години

Колкото и да виете и плюете Борисов, това беше единственият министър-председател при който Доган не управляваше зад кулисите! Много ли ви е приятно сега Местан и Доган да решават бъдещето на България?

66

Анонимен

преди 10 години

Тоз винету, нещо нервен ми се види. Парите ли свършват, или некой пише при пркурорите спомени от последните години. Не казвам, че е Цветанов, това острие на политическата борба, което нещо се покри.

65

megi 55

преди 10 години

Явно тук сте се събрали всички платени *** на червено турско фашистката мафия в БГ.Не се хабете толкова да плюете по Борисов! Каквото и да кажете по негов адрес за хората,които го ценят и гласуват за него-1.300.000 българи звучи като похвала! Страх ги е всички от тройната ламя от него и има защо!

64

Деееба наглия боко

преди 10 години

протестиращите, които в момента са на площада, имат сериозна поддръжка от икономически кръгове у нас и в чужбина, които целели дестабилизация на страната.Те освен оставка, други искания нямат, а ние имаме конкретни предложения, по които се работи.Боко е един *** *** и цялата нация му търпя простотията 10 години и продължаваме да я търпим! Докато не го обесите на площада тоя пумяр ще ви наричам *** всичките БЪЛГАРИ!