49

ХХХ

преди 10 години

Каква е тази измислена седянка?Що за дебелоочие?Каква е тази среща ?Къде е дневния и ред и протокола от нея? ОТ 30 ДНИ ПРИ СРЕЩИ И МЕРОПРИЯТИЯ орешарски ИМА САМО ЕДНА ТОЧКА -1.ОСТАВКА. ТОЗИ ИЛИ Е ПРИРОДНО *** ИЛИ СА МУ ПРОМИЛИ МОЗЪКА ТЕЗИ ,КОИТО ГО РЪКОВОДЯТ.НЯМА СТРАШНО СЛЕД НЕГО НЕ СВЪРШВА СВЕТА,КАКТО ГО ОПРЕДЕЛЯТ ПОДДРЪЖНИЦИТЕ МУ ОТ ПАРЛАМЕНТА.НЕ ПРАВЕТЕ ХОРАТА НА ***,ЗАЩОТО ТЕ НИ СА ТАКИВА.КОЛКОТО ПО БЪРЗО СЕ ОТСТРАНИ ТОЗИ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ ,ШАНСЪТ ЗА УСПЕХ Е ЖИВ,ОСТАВКА СЕГА И ВЕДНАГА..

48

Анонимен

преди 10 години

Мечтата ми е да видя Орешарски, Местан, Станишев и Сидеров да висят на въжето .... и около тях още няколко хиляди ... включващи олигарси, мутри, комунисти, ДС ченгесари и техните семейства до 9-то коляно. Господи, чуй молитвата ми. Амин!

47

Обикновен Човек

преди 10 години

Орешарски е кукла на конци.

46

steeefan

преди 10 години

Не разбрах тези от февруарските събития за какво протестираха и за какво подкрепят олигарски ,като човека в прав текст им каза че няма да се вдига цената на тока но няма и да я свалят.

45

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Луцифер,Костов е виновен!!! ;)

44

Луцифер

преди 10 години

Не е виновно правителството за никакви гафове! Иван Костов защо назначи дилян пеевски? От там тръгна всичко,а сега на всичко отгоре, организира протести, като плаща по 50 лв. на пияници, наркомани, укриващи се изнасилвачи и некрофили. Има сведения, че той е забавил линейките при вчерашната катастрофа...

43

Kaleko Aleko

преди 10 години

Както пееха "Контрол": Я, едно ангелче се появи! Хахахаааааа...Визирам г-на с коментар 40 :D

42

П_Петров

преди 10 години

Хайде стига с тези долнопробни сценки! Актьорите ви са компрометирани и се надявате с един сценарии пак да минете и да оберете стотинките на простаците.Оставка веднага ! Стига толкова власт на комунистическата мутро-олигархия, която 70 години граби народа и държавата!

41

Анонимен

преди 10 години

До ВанандГЛУПОСТИ!

40

Анонимен

преди 10 години

Най-яките лъжци, крадци и манипулатора са Червените ***. Тяхното не е партия - тяхното е дружество за крадене прикрито под формата на партия!!!

39

ххххх

преди 10 години

До Анонимем 39:*** виж как герб плаща по 50лв.на протестиращите.И сега някои от тия ще ходят на море.За това не говори глупости.Тия които скачат са платени и то се вижда.Не всички,но определени хора са а другите, са сейрджий типично Българска черта.Сейр да се гледа.

38

megi 55

преди 10 години

На лъжата краката са къси!Хайде да ги видим кои са тези съгласни да окрадете и малкото останало в хазната? Сигурно са онези 200 на възраст над 80 пред пилоните на НДК?

37

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Орешарски,Като гледам реакциите на тази невероятна среща, чак платените спамъри схванаха, че яко си плюхте в сурата и се умълчаха :D

36

Анонимен

преди 10 години

Тройната коалиция=Червен ***, турчин от ДС и ***=безхаберие, некадърност, инсинуации, лъжи и кражби!!

35

Анонимен

преди 10 години

Ех, лъжлива ***...ОСТАВКА,БЕ! ОСТАВКА.НЕЗАБАВНО!

34

Анонимен

преди 10 години

vinagi she ima shaiki prodajnici .. Koito sa prodali bratqta si za pari v istoriata ni ima primeri ...... Za predatelstvoto na veliki bulgari .. Eto gi porednite ... Ne vi li e sram .. Verno che nqma cennosti .... Ama kwo she kajete na decata si utre kato vi pitat vie glasuvahte li za turci .....

33

минерва

преди 10 години

Няма такива болни мозъци, кои са тия "протестиращи"??? Подбрани от властниците февруарски метежници, ли? Разкриха си партньорите.......обслужващите псевдопротестиращи......

32

...това е края...

преди 10 години

ИСКАТЕ ДА ВРЕМЕ КАТО ИЗЛЕЗЕТЕ ВЪВ ВАКАНЦИЯ,АМА НЕЕЕ,ЗАМИНАВАТЕ СИ

31

Анонимен

преди 10 години

Който плаща той поръчва музиката - българска мъдрост .Ето кой финансира и подкрепя протестите за дестабилизиране на България :Българският хелзинкски комитет има многобройни сътрудници. Финансира се от Институт Отворено общество, Фондация Оук, Фондация Лион Ливай, Фонд Джърман Маршал, Американската агенция за международно развитие, Демократична комисия към Посолството на САЩ-София, Уестминстърската фондация за демокрация и др.

30

Попа с картечницата

преди 10 години

И тоя почна с номерата на Боко тиквата.Кани си свои хора представящи се за протестиращи.И ПАК ЩЕ КАЖА,ДОКАТО НЕ ИМ ИГРАЕМ СОПАТА НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НЯМА ОПРАВИЯ.С КАФЕНЦЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЩЕ СЕ БОРИМ СРЕЩУ НАГЛИТЕ ПОЛИТИЦИ,ТАЗИ ПРОСТОТИЯ КОЙ Я ИЗМИСЛИ НЕ ЗНАМ.