164

Анонимен

преди 11 години

До 179, леле фидоска, веднага ставам член на герб, не искам да ме изнасилваш, 54-ри кила съм с мокри дрехи. Къде записвате партиини кандидати, да ставамче ....

163

Анонимен

преди 11 години

Голяма част от протестиращите са искрени. Голяма част от тях искат смяна на системата. Голяма част от тях са с десни убеждения.Но повечето от тях казват незабавни избори и каквото реши народа. Да но народа реши само преди един месец и е твърде рано да реши друго. Трябва да има ясно позиция от протестиращите, а я няма. Омерзен съм и от гладуващия Сугарев, май забравихте че със стиснатите заби и нокти подкрепяше ББ.Ако иска пак връщането му, не благодаря, той е по- опасен за демокрацията и от БСП.

162

Анонимен

преди 11 години

До Иво Стaнчевами аз чакам да видя полицейските палки,тогава със сигурност това правителство ще си отиде позорно,но с тази разлика ,че ще е със силен шут,а не мирно и кротко,както сега го призовават.Пък и не мисля,че полицаите ще използват палки-ако не знаеш,този път полицаите са от страната на народа.Това не ти е управлението на Станишев,когато изпрати жандармерията да пребие мирно стачкуващите миньори...

161

удри

преди 11 години

До Фен...Страх ли те е от Цецо а?

160

Анонимен

преди 11 години

Че някой да е очаквал нещо друго , първо в тази съдебна система по върховете почти всички са червени , а които не са са заставени. Нали сега виждате как се подменят всички по върховете а от време оно си бяха червени ,затова се появиха тези флашки против Герб.

159

удри

преди 11 години

До Фен...Тебе кво ти пука че Цецо е подслушвал престъпници и убийци като Доган и Ал.Петров?

158

Фен

преди 11 години

Няма дело спечелено от Герберите и не ще има такова, докато Боко и Цвъка са там.За юридическото съсловие е под достойството им да гледат жалби на ГЕРБ.Те искрено съжеляват колегите си които работят за тях.

157

удри

преди 11 години

Ако изборите неса задължителни пак ще спечели Сергей Доганов заради некачествения избирател

156

Анонимен

преди 11 години

До ДОКОГА ????какво си пил бе човек???..сега е едва 16 часа а ти нещо пиянски брътвежи...Какъв цял народ,като мнозинството не гласуваха за БСП? Повечето хора не ви искат,какво трябва да стане за да ви влезне трева мъсъл в чугунените комунистически глави...

155

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н 171,Именно, че ГЕРБ се разпада. На хората не им пука за ГЕРБ, те искат този кабинет да си ходи. Обяснете го на съпартийците си, ама по-простичко и на руски или турски, защото те други езици явно не знаят.

154

336

преди 11 години

Не съм съгласен, че БСП са част от системата. Те са системата. Няма държава, а и не е естествено да няма голяма лява партия, но не и с такова минало. Не само БСП трябва да изчезне от политическата сцена, но и всички познати до болка лица от близкото и по - далечно минало на тази партия. За да съм обективен обаче, същото трябва да се случи и в център и дясно.

153

удри

преди 11 години

Страх ли ви е от Цецо а?

152

Анонимен

преди 11 години

Машина за фокуси

151

Смях в залата!

преди 11 години

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е бил глобен със 100 лв. от столичната полиция, защото е отказал да съдейства да му бъде извършена полицейска регистрация по реда на вътрешна наредба, която той лично е подписал като министър. Аргументите на Цветанов са, че неговата наредба противоречи на конституцията, на Европейската конвенция за правата на човека и на Наказателно-процесуалния кодекс.

150

Анонимен

преди 11 години

Голям смях гърбавите никой е ги брой за нищо вече

149

Анонимен

преди 11 години

ДЕ Е БОКО ПИДЕ-РАСА ВОЖДА ГЕРБЕРСКИ ОТ КЛАСА ДЕ СА ГЕРБЕРСКИТЕ ДЖИХАДИСТИ НАШТЕ МУТРИ ТЕРОРИСТИ ДЕ СА ВЕРНИТЕ ДРУГАРИ В НЕТА ПУСКАТ КОМЕНТАРИ ДЕ СА ЦЕЦКОВИТЕ КАДРОВИЦИ ХИЩНИТЕ *** ПТИЦИ.

148

До 166

преди 11 години

Стереотипизирането делигитимира морално всяко мнение. Поне такава е европейската ценностна система, ако това е от значение за теб.

147

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ПРОВИНЦИЯТА НЕ ПРОТЕСТИРА?ЗАЩОТО ТАМ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ДЪРЖИ В СТРАХ И ЗАВИСИМОСТ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ!ТАМ ПРОТЕСТИРАТ ПО ЕДИН БЕЗШУМЕН НАЧИН-БЯГАТ!БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ,БЯГАТ КЪМ СОФИЯ!ЗА ТОВА МЪЛЧИ НАРОДА!СЪД,БАНКИ,ОБЩИНАРИ,ДАНЪЧНИыРАБОТОДАТЕЛИ-ВСИЧКИ НАЗНАЧАВАНИ ОТ БКП/БСП!НЯМА УСПЕШЕН БИЗНЕС БЕЗ ТЯХНА ПОДКРЕПА,НЯМА СЛУЖБА,НЯМА РАБОТА!ИЗЛЕЗ НА ПРОТЕСТ И ЩЕ БЪДЕШ ПОСТАВЕН ГЛАДЕН,ПРОВЕРЯВАН ИЛИ УВОЛНЕН!БЪЛГАРИЯ МЪЛЧИ ОТ СТРАХ ПРЕД БСП,НЕ ОТ СЛЕПОТА!ВРАЦА,МОНТАНА,ВИДИН IНАЙБЕДНИ В ЕС,БЕЗЛЮДЕН и ЧЕРВЕН

146

Анонимен

преди 11 години

До ДОКОГА ????Хахаха, тоест всички протести от тук нататък са незаконни ? Щом някой, който ми харесва е на власт, значи другите нямат право да протестират ? Да започне ли строежа на концлагерите вече ?

145

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н infoна БСП винаги й е трябвал враг. И в момента отчаяно се опитват да внушат, че протестите всъщност са за връщането на Будата. Защото не им отърва да признаят, че те са за промяна на цялата система, част от която са те самите.