13

Интересно

преди 10 години

Хубави агитационни материали. Къде ли ги печатат? Кой ли ги плаща?

12

Монархист

преди 10 години

Да не дава Господ простаците пак да вземат властта!

11

До Kaleko Aleko

преди 10 години

Искат, искат!Виж отговорите на 2 - колко чистосърдено си признават за какво протестират!И това, всъщност, е добре! Нека всички сме наясно за какво, в действителност, става дума!А става дума за следното:министър-председателят на България да се казва Бойко Борисов, а вътрешния министър Цветан Цветанов!Това е, друго няма!И партия ГЕРБ може да я няма, ако тия двамата са на власт

10

Kaleko Aleko

преди 10 години

Обаче г-дата от Позитано толкова и не разбраха за 20 дни вече, че протестиращите не искат г-н Борисов да се връща... Или просто не им изнася.

9

Анонимен

преди 10 години

Стига вече с тези грозни инсинуации - 50 - 250 лева за протеста. Това са долни лъжи, които изобщо неотговарят на истината. Дават точно по 35 лева - ЯСНО!!!

8

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н wuzmuten,тия дни по сайтовете имаше инфо, че г-дата синдикалисти са нагазили в нещо топло, кафяво и дооооста ***, покрай разни европари. Не помня подробности, но май кабинетът им е предложил сделка "Ние ще ви покрием бакиите, вие стойте кротки".

7

До 6-ти анонимен

преди 10 години

Ама не разваляй уловката, де!Сега герберастите ще се усетят и ще почнат да цъкат минусчета...Всъщност, крайно време е да се престане с неясни искания от рода на искаме демокрация и справедливост. "Искаме си Бойко и Цецо!" е далеч по-конкретно, ясно и постижимо!

6

Анонимен

преди 10 години

Браво на коментар номер 2, сега ще разберем приблизително съотношението между герберските *** и нормалните протестиращи.

5

Анонимен

преди 10 години

Така като гледам безработицата е сериозен проблем.

4

БГ

преди 10 години

Помня колко нагли, арогантни и ехидни бяха от новата скрита коалиция на СерГей, Доган (Местан) и новообрязания *** гьотферен сидер ага. Назначаваха "експерти" и благодарение на тях и на "социалните" мерки, които смятат да предприемат хората са по улиците. Защо са ви ГЕРБ, нали те са бита карта, имате си мнозинсто, благодарение на агата? Нещо много грешки станаха. Нали много ви бива да управлявате с вашите гласове+ЮрушОСТАВКА!Бойкот на медиите на Пеевски!Нов изборен законДа живее България

3

TooN

преди 10 години

Някой ако види по протестите в София жената от снимка 5 да й стисне ръката от мое име! Огромно уважение за остроумния й плакат! :)

2

Да свалим маските!

преди 10 години

Въпросът е само към хората, които излизат да протестират срещу правителството на Орещарски!Искате ли Бойко Борисов и Цветан Цветанов отново да се върнат на власт?ДА = +НЕ = -

1

ETNA

преди 10 години

Ето как понякога една снимка казва повече от 1000 думи :)