102

Проста математика

преди 10 години

Питам се... Никой ли не си задава въпроса защо сегашните управляващи не искат сега да сдадат властта, а говорят за избори през септември?... Значи са наясно, че нещо специално ще се случи на тях през следващите 3-4 месеца.ИСТИНАТА Е, ЧЕ СЕГА РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ И УРЕЖДАТ СЕБЕ СИ И СЕМЕЙСТВАТА СИ ЗА ГОДИНИ НАПРЕД, ЗАЩОТО ВТОРИ ШАНС НЯМА ДА ИМ СЕ ДАДЕ ДА БЪДАТ В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ. ЛОШОТО Е, ЧЕ НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ СМЕТКАТА НА ТЯХНАТА ЛАКОМИЯ И АЛЧНОСТ.

101

HCDV!

преди 10 години

до 115Вече на всички стана ясно, че протестите са организирани не за свалянето на Орешарски, а за връщането на власт на Борисов и Цветанов!..................................................................Де да беше само това. Целта на тези които организират Лумпениада 2013, е не да докарат на власт тоя или оня. Целта им е ХАОС. След това могат и да докарат някого. Ама цената ще платим всички вкл. и "протестиращите".

100

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 123,ако поседите няколко дни в този форум, ще се убедите, че са сигурно десетина човека. За по-убедително сменят никовете, но по стила се познава, че са си все същите хора... Ама нормално, всеки гледа да изкара по някой лев в тази криза и като никой не го взема на работа (или иска да се подмаже на шефа на партийната си ядка), драска по форумите в услуга на Позитано 20.

99

aphrodite27

преди 10 години

До МонархистНе харесвам тиквата Бойко, но това с бюлетините веюе е изтъркано... Явно още не си разбрал кой е истинският собственик!?

98

до en taro adun

преди 10 години

Е то само на редовните дават. На килешите като тебе само по един зарзават за отзад... ***!

97

Мразя ви безплатно

преди 10 години

Явно тук има сериозен платен екип форумджийци, които да плюят протестите... Не се учудвам, но ми е доста гнусно това, което правите. Ще кажете, че протестите в подкрепа на правителството са чисти и спонтанни. Ха, ха! Сещам се за "спонтанните" протестиращи в подкрепа на Пеевски (които и името му не знаеха...). Жалки сте и трябва да ви е срам от работата, която вършите! Това правителство ще падне и трябва да падне! Толкова ли не можете да мислите в по-далечна перспектива?!

96

Буревестников

преди 10 години

ДО КОМЕНТАР 121 - en taro adun - П_ _ ка ще викаш на онази , която те е родила , *** ! Да си прочел да съм казал , че всички там са ПЛАТЕНИ ? Стигат и 500 "платени демонстранти" , които всяка вечер излизат първи със свирките и транспарантите.... и останалото е лесно! Българския Народ е доказал във времето ,че е лесно запалим и НЕ мисли особено много с главата си! Никак не случайно Бай *** е олицетворението на Българина почти навсякъде! ..... ДА! ПЛАЩА СЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА! НА РЪКА!!!

95

:))

преди 10 години

Хора, идвайте на протеста ! Казвам се Спиро ,нося табела ... Давам по 100 лева на човек за ден !!!Другарите ,които са гладни и на тях ще дам ....Да свалим тия крадци и лъжци ,че България загива!

94

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Буревестников, ами снимайте и пращайте до медиите... Иначе аз мога да твърдя, че съм Ви видял в уличката пред вече затвореното ОЧЗ, как Станишев Ви дава 100 лева и кутия пица.

93

до 4321

преди 10 години

Аз те разбрах колко си интелигентен образован, за другите не знам.1. Единствената социална мярка досега беше вдигането на майчинските. Само че то важи само за работещи майки на база 24-месечни вноски.2. Правителството, в което Орешарски беше финансов министър всяка година вдигаше с 10% пенсиите съгласно чл. 100 от Кодекса за социално осигуряване като намали външния дълг на 5 млрд евро, а ГЕРБ го вдигна на 6,8 млрд.3. Колкото до фалитите на държавата през прехода - NO COMMENT...

92

Монархист

преди 10 години

до 111Бойко не е никакъв пич, а ви даде оставка, защото си мислеше, че ще се върне на бял кон и ще се изтупанчи пред камерите, и ще каже "Видехте ли, мен ме гонят платените протестиращи на БСП и ДПС, а гражданите, които виждат как работя ме връщат на власт". Да, обаче след като му хванаха бюлетинките в Костинброд нещо му излязоха криви сметките.

91

velijana

преди 10 години

Аз доколкото знам на този свят нищо не е безплатно!

90

Анонимен

преди 10 години

ne znam zashto pishete che ima okolo 100ina choveka sled kato ochevidno ima mnogo povece..

89

Монархист

преди 10 години

Има ли ГЕРБаджии?

88

Анонимен

преди 10 години

Никаква оставка на Олигарски!!!Да фалира държавата и да се сложи край на тази агония!Тези МИРНИ ПРОТЕСТИ не вършат никаква работа... Само бой по празните ,червени манерки е спасението...

87

ди

преди 10 години

Е най-накрая се видя, че протестите са платени, в което не се съмнявахме. Ако тези протестиращи са цвета на нацията, тежко на тази нация. Това са хора, които не знаят какво искат, но са готови на всичко за аванта срещу каквато протестират

86

Буревестников

преди 10 години

.... НЕ вярвах чак толкова на приказките.... как се плащало на ръка! Но след като го видях с очите си преди няколко дни! В непосредствена близост до Халите! Голяма група,на принципа "всеки наш човек,води по няколко приятели и познати" с двама отявлени "водачи",които разясняваха как да се действа и плащаха на ръка.... Стана ми отвратително на душата! Колко сме мизерни вече! Продаваме се за някакви си 50 лв, на същите тия,които пак ние свалихме само преди няколко месеца! Отвратителна история! :( !

85

Анонимен

преди 10 години

Бойко е пич, даде си оставаката веднага. Червените *** с техните мекерета не искат щото има европейска баница /2014-2020г./, която искат да си поделят. Обаче техните мераци няма да се сбъднат, да не се е..ват с народа щото, да не стане работата от 1997 година? Тоя път проша при дядо поп!

84

(:

преди 10 години

До АврораАхайт.....щели да щурмуват парламента!?!?!?Нямате *** за това бе загубеняк!!!!Пред компа сте много смели !!!!!***!!!!

83

Левски

преди 10 години

Е , писна ми ! Шепа недоволни и още толкова платени сеирджии са решили , че цяла България трябва да им угажда. Превърнаха демокрацията в анархия , а правото на протест в палячовщина. Ами утре на мен ако не ми харесват следващите и аз ли трябва да лягам на паветата !? И така до безкрай и тотален разпад на държавата. Да , трябва да има гражд. контрол , но тези прекаляват и бъркат демокрацията с боя.