224

герп

преди 10 години

До gaywatchИ къде е "подкрепата" за кандидата на герп във Варна, която "получиха" на парламентарните избори, уж? В някоя печатница, чакаща да буде реализирана? Точно за Варна не говори, където герп подкрепиха Кирчо лампичката, когото после града изхвърли, като мръсно куче!

223

Писна ми!

преди 10 години

Писнаха ми уличните джебчии, обирачите на апартаменти, крадците на коли, мошениците от банките, мутрите в джиповете, тъпата физиономия на Цецо. А на всичко отгоре трябва да търпя и протестиращите, които блокират кръстовища!

222

graywatch

преди 10 години

До герпЛесно си ги обяснявам. Във варна сега е започнал сезона и всички са на работа. 25% от тях гласуваха за кмет, въпреки че напираха и свалиха предния. Да не забравим и платените от руските служби ! Защото ГЕРБ им прецакаха всички желания да заробят икономически България.

221

герп

преди 10 години

До gaywatch 240Нито разбираш от политика, нито даваш адекватни примери.

220

Анонимен

преди 10 години

Хора, игнорирайте и graywatch, на това Прокопи му плаща 4000 лв месечно да повтаря като латерна- Пеевски, Пеевски, Пеевски!

219

герп

преди 10 години

"Найо Тицин отдавна не е журналист. Той е дълбоко обвързан с Иван Костов и ДСБ. Севда Шишманова също. Тя стана известна с обслужването на мутрите, които чинно й докладваха, когато един бивш министър на вътрешните работи Любомир Начев е накупон на модна агенция Визаж. Същият ден в София бяха застреляни трима служителина МВР. След поръчката Начев подаде оставка, разболя се и почина в забрава.Севда Шишманова е тясно обвързана и с кръга Капитал "Пропаднал журналист търсещ реклама!

218

браво

преди 10 години

с това е отговорил много умно от вчерашните обиди на Волен към полицията. Ето и полицаите си свършили работата, и няма да е лошо ако политиците разберат, че преди да кажат нещо е хубаво и да помислят:)

217

graywatch

преди 10 години

До герпВ политиката 'катарзиса' се прави чрез оставка. Това не ти е детската градина 'моля другарко, повече няма да правя така'. Ако не го разбираш, значи си тотален и***т

216

до 236

преди 10 години

кои сте вие бе ?!? - ГЕЙберски проституиращите ли? Е, нормално е да неискате тъй като сте платени и тарифата ви е ясна !

215

герп

преди 10 години

До graywatch"вие" сте шепа неосъществени, "десни", пропаднали интернет ***! Как си обясняваш никаквите "протести" извън София?

214

герп

преди 10 години

До graywatchСъщия после го освободи. Ходете си вие!

213

graywatch

преди 10 години

До до 210:)) Ти може да си съгласен, но ние не сме.

212

Анонимен

преди 10 години

Хора, вардете се от Спонги, хора! Излъга ме да напусна Герб и от тогава с мене стават страшни неща- всяка вечер идва Фидоскова и ме цеди като лимон и все повтаря: върни се бе или аз утре пак ще дойда!

211

graywatch

преди 10 години

До герпТака де .. Пеевски го назначи парламента :))) Затова, парламента да си ходи !

210

герп

преди 10 години

"Разбира се, че поведението на Сидеров, когато буйства, не може да бъде оправдано по никакъв начин. Не може да бъде оправдан обаче и лицемерният вой на всички онези, които в продължение на осем години си затваряха очите за неговите изцепки. Волен днес не е по-различен от Волен вчера." Я.Дачков

209

Руми;)

преди 10 години

Журналистът Найо Тицин - отведен от полицията. Режисьорът Евгений Михайлов - просълзен протестиращ и т.н.Не е ли това протест на неуспелите на парламентарните избори десни и на спечелилата ги, но с недостатъчно ГЕРБ.Някой може би иска да употреби протестиращите.

208

Анонимен

преди 10 години

graywatch, ако и ти си като Деса Красова и търсиш само ***, днес ти излезе голям късмет моме!

207

до 210

преди 10 години

Съгласен съм да ни управляват ДПС или каквито и да са, които то умеят. По- добра алтернатива са от ГЕЙберските *** и тия, които не знаят какво искат!

206

герп

преди 10 години

До gaywatchИма да почакаш докато правителството падне, по-скоро се насочи към зимните курорти, тогава има по-голяма вероятност.

205

герп

преди 10 години

До 220Това че не разбираш, може да е и защото си глупав?!?"Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление."По просто от това не мога да ти го обясня защо трябва да са там ...