71

Peshonizer

преди 10 години

"Летели са, летели, за разсипаното мляко не се плаче!"Чуваш ли се? Ти в момента каза, че трябва да елиминираме правосъдната система :)

70

Анонимен

преди 10 години

НА БОКУ ТИКВУНЯ ДА ГО РЪГНА НА ЖЕНКА МУ В МАЗНАТА ***

69

кк

преди 10 години

искам си султана!!!хахахахахаха

68

FBI

преди 10 години

Жалко че Пеевски не остана на поста , Борисов отиваше директно в Затвора , ееееееее 400 полета с частния самолет са доста милиони изхарчени за КЕФ

67

...

преди 10 години

Пенчев няма да отнесе нищо, ако отнесе то тиквата ще го компенсира подобаващо, нали са дупе и ***! А полетите не се плащат, щото ако се плащаха тиквата нямаше да разписва на *** и пульо да се возят! Какво като е правителствен отряд, спокойно могат да се турят едни завишени тарифи за ВИП полети, ако все пак някой иска да лети срещу мнго пари ..или поне достатъчно за да покрият всички разходи, даже командировъчните на екипажа, но не и за държавна сметка! Така и пилотите ще трупат опит, но НЕ!

66

Анонимен

преди 10 години

До коментарПиши по 1 коментар,***!

65

и ловец съм и рибар

преди 10 години

О, (бистришки) тигре, (бистришки) тигре, имаш ли пари.

64

Пълна анархия

преди 10 години

Летели са, летели, за разсипаното мляко не се плаче! А за днешните полети и утрешните комбинации ще разберем след като хоата на Орешарски си отидат от властта. Сега печелят време и използват всяка минута за нови крадливи комбинации. Спортистите както и да е, летели, представили България, но на Бойко никога няма да му простя за това че с наши пари качи *** на самолет да ги прибере в България. Едно време в Пловдив след 8 вечерта жив *** нямаше по улиците, а днес на самолети ги возим.

63

Кое не можело?

преди 10 години

Почти всички държави дават такива самолети и хеликоптери под наем! Питаш- дават ти, плащаш и фъркаш. Хокейния отбор на Полша летя с един ТУ-154 за мач до летище Ружине в Прага и паднаха от чехите... След 6 дена на същото летадло се качи Лех Качински да лети към Русия и... Нали помните какво стана... Обаче, ако някой е летял, а не си е платил- да се приложи закона с пълната му сила!!!

62

Анонимен

преди 10 години

Тоя няма ли вече да го уволнят за неявяване на работа. Той не заслужава ида е в Парламента. Срам ме е от този човек и се чудя на поддръжниците му, но явно и те са това ниво.

61

...,,,,,,,.......

преди 10 години

Свидетели сме на най-дългия улов!Цели 23 години, когато ни смятат българският народ за шаран и той е захапал въдицаъа на БСП и сие, но в момента шаранът май се отскубва от нея и пак са хвърлили мрежа, а дано ни изкарат на суша! Но няма да я бъде!Пишете си партенките, плащат ви за това , но съвестта си как ще я носите на оня свят, си е ваш проблем!

60

Анонимен

преди 10 години

Komunissti MRASSNI,PODLI republikanzzi DOLNI,NAGLI...OT BOGATOTO ZARSTVO BALGARIA napravihte NASSILA NAI-BEDNA erepublika na ZLOTO,PROKALNATA i PROKLETA...

59

БГ Съдия

преди 10 години

Партенки, партенки :D "разпоредена от премиера Пламен Орешарски."Протестите не стихват и червената мафия си пуска старата стратегия с окаляне :) Сега и форумните заплатаджии за по 30 лв на ден ще започнат.

58

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ ще ви гърби ,отново през септември,червени ***,а вие ,само ще злобеете по форумите...

57

Говедо

преди 10 години

За това ли са тези протести от 2-3 хиляди човека? За да може ТИКВАТА да продължи да мърсува?

56

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-жо Бояна,де самолетът да беше с разходите на една лимузина... Самолетите и хеликоптерите, за съжаление, са скъпичко удоволствие. Обзалагам се, че ако премахнат платения превоз с АО28, някои хора ще скочат "За какво ги поддържаме тези самолети, да возят само дупетати! Я какви разходи!". И пак ще се почне...

55

Бояна

преди 10 години

До Kaleko Aleko Искам да нема една лимузина от Президента, че ще си ходя до село! Готова съм да си платя, нали няма лошо!Те и шофьорите трябва да се упражняват!

54

tt2

преди 10 години

За това протестират гербавите - това искат да скрият и да продължат грабежа.

53

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 76,за това съм напълно съгласен. Въпросът ми е защо тези машини да не се използват срещу заплащане, за да все пак да се печели от тях. Не сме толкова богата държава, все пак.

52

Анонимен

преди 10 години

До Kaleko AlekoПо-принцип няма лошо, но ако това е регламентирано. Иначе плащаме Вие и аз и баба ми и децата ми и съседката и колегите и личният ме лекар и т.н.