69

аз

преди 10 години

Като чета коментарите се удивявам на мъдростта на болшинството от пишещите, които никой псевдоинтелектуалец не може да заблуди!Поклон!

68

аз

преди 10 години

се уморих да гледам едни и същи измислени лица да се самоназовават "съвестта на народа",писна ми всичко да започва от измислената софия където са се събрали от кол и въже,цял живот трябва да търпя измислените"умни","интелигентни" софиянци ,що ли не вземе витоша да избухне,нали е заспал вулкан и да ни отърве един път завинаги от вас,то не беше бригада чавдар,на не бяха сини,костовисти и надки,то не беше цоло вутов,цеко минев,станишевци,овчаровци ,а за *** и цвъки просто нямам думи,а ходете на

67

Провинциалист

преди 10 години

И всичко това е породено от алчност и егоизъм на шепа хора...

66

Анонимен

преди 10 години

А бе аз незнам дали съм Луд ама Определено ако се Приближа до Теб Много Бързо Ще Запееш Друга Песен!

65

аз

преди 10 години

До номер 71Ти си много повече ЛУД от колкото изглеждаш, ако не вярваш, ела да ти го кажа от близо

64

mimi

преди 10 години

i az vi podkrepiam/dolu 4arvenite boklusi

63

ттт

преди 10 години

Точно от Плевнелиев да искат борба с олигарсите. Все едно да искаш от вълк да пази стадото.

62

Анонимен

преди 10 години

След като, третият в групата е Евгений Михайлов - най-големият "конспиратор ДС", всичко е ясно..., жалко за останалите, но... явно и те не са далеч от него... На "този човек", който обикаля телевизиите и заплашва с "вятърни мелници тип ДС", са му необходими лекари. От такива, да го е срам човек да каже, че е българин...

61

Анонимен

преди 10 години

До АнонименМислиш ли че щеше да лъсне истината за тази тройна коалиция. ако Герб бяха останали в залата. Доста си ***, странно е че знаеш да боравиш с компютри, че и да сееш спам по форумите.

60

caramba

преди 10 години

До не интелектуалецТи си един много болен индивид, забележи не те наричам Човек!!!

59

не интелектуалец

преди 10 години

Кой от тези е интелектуалец? Всички тези са поклонници на ГЕРБ-ерската мафия и за това плачат!

58

az

преди 10 години

Каква гротеска!"Старите,нови"интелектуалци се обръщат към олигарха Р.П. за помощ.По-добре да се обърнат към своя вожд Б.Б.за помощ.

57

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Интелектуалците са...мислители,а мислителите са...личности,които постоянно размишляват и поради това,не им остава време да...пишат.Писателите пък са...личности,които постоянно...пишат и поради това,не им остава време да...мислят.(по М.Фишер)

56

Анонимен

преди 10 години

Защо никой не търси сметка на ГЕРБЕРИТЕ които изневериха на избирателите си и напуснаха парламента?Те ако бяха там нямаше да сме в тази безизходица,за тях се мълчи и никой не говори.

55

Непротестиращ

преди 10 години

Най нагъл е арменица и брат му Халваджан. Та те са олигасите в теливизионните програми. Няма телевизия където да не са си пуснали пипалата и да източват пари даже и от еврофондовете. Пълна погнуса е алчните от господарите на ефира/наемни работници на ерменците/ да протестират. Рачков, Мария, Геро, Малин и другите са корпоративно зависими от арменците и не им прави чест да защитават работодателя си за дребни облаги. Срам ме е от тях. Това поведение е на недорасли пубертети а камо ли на ителектуал

54

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАбе ретардиран ***, тия *** се запалваха защото са глупави а не защото са отчаяни!!! А ти си почти толкова *** и късоглед като тях. Това Февруари беше инсценировка, но ще ви трябват 5 години за да разберете в каква пумия се забърка българия с това управление. Подчерттавам че и поредн ото беше налудничаво, но това тук вече не е политика а жалко драпане за последните останки на държавата. ***!!!!!

53

Ямболия

преди 10 години

Всичко написано много добре само накрая малко свободни съчинения - "и бъдещо откъсване на страната ни от евроатлантическата общност". Не виждам с какво евроатлантическата общност е помогнала толкова на страната ни, напротив, направи ни независими и слаби във военно отношение, безлична страна. Докато не станем независима страна извън всякакви европейски съюзи и без никакво руско,американско или турско влияние до тогава няма да се оправим

52

Анонимен

преди 10 години

Алооо, интелектуално дермократичните писачи. Какъв избор на едно от двете сънувате? Да разделите народа ли искате? Толкова сте ясни, но и глупави. Слугувате на тези, които поради своя мързел, плиткоумие и алчност се докараха дотам, че не са ли на власт ще умрат от глад, а заедно с тях и вий.

51

Гражданин

преди 10 години

Плевнелиев е част от олигархията и тези призиви са напълно маниполативни. Той видя дебелия Пеевски като чистач на наглите мафиоти които контролират незаконната търговия с цигарите с дрогата и веднага свали доверието от правителството. Чакате вълка да спасява стадото- апсурд. Свалете доверието от президента - той е част от мафията.

50

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Писатели,режисьори,философи...актьори и ***;ако интелекта на българина е събран само...там,жална ни...майка.Не си приписвайте...господа привилегията да говорите от името на народа и запомнете,че тези псевдо протести са против държавноста и не се подкрепят от болшинството от народа(както вие си...измисляте).За интелектуалец признавам...само проф.Боян Биолчев;той поне знае как се лови риба с...харпун и практикува подводен риболов.