171

Нинчето

преди 10 години

нинке, какви заплати и пенсии плащате. Нали всичките сте на държавна хранилка и ако не е мизерията в провинцията вие павета ще ядете.

170

Нина

преди 10 години

Чакайте от БСП,ДПС и Националиста да Ви направят пенсиите по 500 лева и заплатите по 1000лева.Всеки народ си заслужава управляващите.Софиянци плащат заплатите и пенсиите на всички от прованса.Имат право да искат интелигентни депутати а не ***.

169

гост

преди 10 години

До до когаА нима ти мислиш ,че останалите в парламента работят и то за теб???След няколко месеца ще си проличи колко "добре "са си свършили работата за доразрушаване на държавицата ни ---ама такива като теб само с мисли за злия Борисов се утешават. *** НАРОД ,ЕЙ,***

168

до кога

преди 10 години

Стига сте ни ги натрапвали ,ту Борисов, ту Цветанов. Теса лудите,защото на гърба ни се разхождат вместо да са в парламента ида работят и ръсят простотии и злоба.

167

Анонимен

преди 10 години

Ха -ха. Борисов хвърли оставка и след 2 месеца спе4ели изборите ,ако сега *** отидат на избори , няма да вземат и 5%.Това е разликата м/у "Буда" и 4ервените ***.

166

Анонимен

преди 10 години

Не се натъпка тая мазна ***. Отрови ни живота за 4 год. Ще го трепят ама не тези а неговите авери мафиоти

165

Асен

преди 10 години

СКРИЙ СЕ БЕ ***!

164

Сръта Йосича

преди 10 години

Я те чакам, Боко! Я че ти *** по гърбо со "Калашников"!

163

Анонимен

преди 10 години

Боко Тиквата е луд за връзване , след като се изцепи за пореден път , че имал данни , че искали да го убият в ареста . Нека представи тези данни да ги видим или са плод на болния му нарцистичен мозък . Хора не забравяйте , как тази нарцистична мутра доведе страната до безпрецедентна криза и под натиска на народа избяга като плъх . Помните ли как БУДА казваше , че бил свален от 150 000 негодника , този човек е итински опасен за България .

162

Комунягата ББ

преди 10 години

Комунягата Борисов да мълчи - червен ***!

161

Анонимен

преди 10 години

Няма по лошо от това да си с къса памет. Когато хора се самозапалваха от бездарно управление, когато бяха бити на Орлов мост затова, 4е протестираха напълно основателно ,а ти да говориш ,4е си върха на сладоледа е тотално безо4иеееееееееееее!!! Скрйте се другару Борисов!!!Играта свърши!!! И то не в твоя полза....

160

иво

преди 10 години

Просто го сьчувствам,много е зле сиромаха-Сидеров-лекувайте го безплатно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

159

0

преди 10 години

До Тракторходи да копаш боба

158

коко

преди 10 години

До dejokiЗатворът е сигурното място за него! Нали се страхува за живота си! Там цял живот ще го пазят!

157

dejoki

преди 10 години

До кокоКакъв затвор, бе пич!? Този да идва Сретан и да си го оправя!

156

коко

преди 10 години

Нагло животно, остави на мира хората, които се опитват да ти оправят бакиите в държавата! Бъди благодарен, че още не са те вкарали в затвора!

155

tomas

преди 10 години

Как не го е срам този престъпник! Как може да се допускат такива хора до публичното пространство! Медии, съвземете се и спрете да помагате на такива *** да клатят държавата!

154

Соса

преди 10 години

Този отдавна трябваше да го вкарат в лудницата или в комуна!!! Наркоман такъв, нагло животно!

153

Анонимен

преди 10 години

Наглец Буда хипертоник лъжовен.

152

Българин в чужбина

преди 10 години

Абсолютна лъжа е, че българите в Западна Европа подкрепяли Боко. Спрете тази пропаганда. Повечето българи в чужбина са там заради Боковото управление