128

Милка

преди 11 години

Този указ трябваше да го подпише много отдавна. Плевнелиев стоеше настрани, когато се случиха тези протести и не се опита с нищо да понижи цената на тока. Имам чувството, че няма да го подпише и ще обслужи интересите на Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова и Христо Ковачки.

127

Deneris

преди 11 години

Когато взема решение надявам се че президентът няма да забрави че даде подкрепата си за протестите, а те са срещу мафията, корупцията и олигархията.Да видим на чия страна ще застане Плевнелиев на мафията или на гражданите.

126

До малоумен

преди 11 години

Аре стига с този президент, искаш да изгониш всички ли ? Кой ще се върже на глупостите , които повтаряш 1000-да пъти !!!

125

plug_n_play

преди 11 години

Росене, ти като президент трябва много да внимаваш в картинката, че хората само чакат дадеш вето и да откажеш да подпишеш указа и считай, че протеста веднага се мести на Дондуков и ще се чака с яйца и домати.

124

lou lou

преди 11 години

Какъв държавен глава е това, бе хора! Този бе готов да си премълчи назначението на шефа на ДАНС заради правомощията, които му дадоха с новия закон, ама след като народа избухна и той намери за нужно да нададе вой. Ами сега, айде да го видим?!

123

reel deal

преди 11 години

И аз искам да видя какво решение ще вземе в този случай г-н президента. Опасявам се че ще оправдае очакванията и ще избере да защити Иво Прокопиев, с който вече не е тайна, че са дългогодишни семейни приятели.

122

Chick

преди 11 години

И през ум да не му минава на президента да облагодетества енергийните босово като Ковачки, Прокопиев и сие, ако откаже да подпише указа и наложи вето на закона. Цялата народна гняв ще отиде върху него.

121

nerd dreams

преди 11 години

Плевнелиев е мишок. Когато положението стане напечено се скрива в мишата си дупка. Безочливо беше от негова страна да се обявява за протестите. Той никога не е подкрепял хората, на думи да, но действията му винаги са били изцяло ориентирани в полза на олигарси и крупния бизнес.

120

Rapti

преди 11 години

До lauraПриканвам най-любезно Плевнелиев да се покаже като независим президент и да подпише указа - всички искаме да ни паднат цените за тока, не искаме да обслужваме енергийната мафия, нима Плевнелиев иска?

119

smokingHot

преди 11 години

Плевнелиев досега твърдеше, че застава зад протестите. Да видим дали натисна подкрепя хората или ще окажат верни слуховете че е зависим от олигарсите които учредиха кръга Глобална България.

118

Rapti

преди 11 години

Плевнелиев не само, че трябва да напише указа, но и да накара своите приятели гербаджиите да се върнат в парламента - да не забравят, че са депутати и, че са на работа...

117

AlexxFill

преди 11 години

Хайде, г-н президент, вие сте на ход. Сега е моментът да покажете на чия страна сте за гражданите или за олигарсите.

116

H.Poirot

преди 11 години

Няма да се учудя ако президента наложи вето, все пак е от приятелските кръгове на хората, които имат ВЕИ-та - Прокопиев, Цветелина Бориславова....ако го направи това - лично аз ще отида да притестирам на Дондуков.

115

laura

преди 11 години

Нека видим какво решение ще вземе Плевнелиев. То ще бъде показателно. Ако действа в полза на Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова, Kовачки и другите, както и предполагам, цялата му зависимост ще излезе наяве.

114

учуден

преди 11 години

интересно ми е, всичките писари по-долу, които чакат Плевнелиев сега да се издъни и да спре закона, дали знаят какви точно са промените в този закон????? Просто не мога да си представя депутатите (които и да са те, а още по-малко червените) да гласуват нещо, което е в интерес на народа. аре сиктир бе

113

Милка

преди 11 години

Плевнелиев трябва да направи така, че да поевтинее токът, както и всички *** в енергетиката да изчезнат, за да няма надписани сметки. В противен случай, не на зима, а още тази вечер ще има протести и то пред неговата врата!

112

Анонимен

преди 11 години

Сега моментът е повече от идеален и ще си пролича за кого го е гриа президента - дали за обикновените граждани или за монополите и олигархията.

111

Бесен

преди 11 години

Аре стига с този президент, вижте се какви нещастници сте в парламента!

110

bell

преди 11 години

Хайде Роско ти си на ход! Едно нещо да зависи от тоя президент и тук е момента да покаже дали има собствено мнение и дали умее да отстоява позицията си или пък ще се поддаде на влияние.

109

777

преди 11 години

Не сте толкова смели да застрашите интересите на олгархията , сега ще трябва да връщате парите , които сте взели. Долу БСП , ДПС и Болен ! Не ви вярвам !!!!