34

хммммм

преди 11 години

Върни се като ПРЕПОДАВАТЕЛ и говори за икономика, говори...говори...колкото ти душа иска...

33

p

преди 11 години

za6to nqma ostavki o6te?mnogo nagli al4ni i dolni kopeldaci sa tiq

32

ттттуууууутт

преди 11 години

НЯМА край наглостта комунистка - Н Я М А

31

VB - Finansist

преди 11 години

Да даде оставката, с удоволствие бих говорил с него тогава

30

Blagoevgrad

преди 11 години

Zaradi tiq se iz esoh ot BG da jiveq v chujbina!!!Vsichki sa za zat ora!Da nqma za mladite ra ota!A te da mi se hvalqt toq tova onia onova!Dano da ni ulravlqva nqkoq druga darjava!A ne tezi mradci!Nie ne mojem da sme darjava pokazali sme go!Nie sme edin narod kadeto vseki gleda da precaka drugi!Posle az ne beh maika mu beshe!

29

yurush

преди 11 години

Като иска да говори за икономика да се връща в университета и да говори

28

НЕ ПЪРВОСИГНАЛЕН

преди 11 години

Обективно погледнато и т.нар. протест и т.нар. контрапротест,изглеждат еднакво нелепо.1. Лозунги "в подкрепа" на правителството от типа "оставете ги да работят" ми изглеждат като призиви "спете спокойно деца", а те да си правят каквото искат.2."Оставка" тутакси и веднага" - обслужва статуквото, а този номер сме го преживяли вече няколко пъти. Само въртележка на лицата и партиите в парламента не значи ПРОМЯНА.За сега парламента трябва да работи, обаче под жесток обществен вкл.уличен натиск.

27

До 24

преди 11 години

Значи пич искам да кажа, че ТИКВАТА си е МУТРА, ама ти спомяш ли си пък за едни 2 милиона дето философът - *** ги зе затова, че е направил ко беше аа космудрума в байкунир май, а спомняш ли си за един р.овч дето се оказа, че има само няколко десетки милиона в евро! Така, че нека като се изказваме за това кой какво е съсипал в тая държава да се изказваме до край!

26

aphrodite27

преди 11 години

Олигарски, не разбра ли, че ние не искаме да говорим с теб за нищо друго освен за оставка. Обикновенните хора, нямат 5 лева да се прекръстят, вие ще ни пробутвате тези как щяло да стане по-зле ако ви махнем. А какво трябва да правим- да ви слушаме извиненията, да кротуваме, да си учим майчините езици и да се забавляваме на вашия цирк!?

25

Анонимен

преди 11 години

Орехов е неадекватен говорещ каквото му кажат без никакво собствено мнение и тежест в думите. Имам чувството че е зомбиран и чрез него говорят гласовете на различни ненормалници

24

Танатос

преди 11 години

Не пуска мръсно и не пуска

23

...

преди 11 години

тоя орехарски, ако искаше да се говори за икономика не би ли требело първия закон дето се гласува в парламента да е за нещо с такава икономическа насоченост? Ама аз не, че имам добра памет ама си спомням, че първия закон които галсува "икономиста" беше да назначи един ДОКАЗЪЛ СЕ ПРЕСТЪПНИК (ЧЕ И МЕЖДУНАРДОНО ДОКАЗЪЛ СЕ) като шеф на службата която требе да гони точно такива ПРЕСТЪПНИЦИ! Е г-н ореШаро май май нещо май не е така както трябва да е!

22

До аманДържавата я съсипаха предните. Ти къде живееш!? Помниш ли, какво каза Тиквата за бъдещия премиер и следващите няколко месеца, независимо кой ще бъде? Защо ли любимият ти Винету така бързо подаде оставка!? Като разбереш какво е разликата между п. чка и п. тка- тогава философствай!

21

Анонимен

преди 11 години

Фандъка миризлив не ни дава и ние да направим протест. Ние пък искаме правителството на Орешарки. Изборите бяха преди 2 месеца, да сте гласували, къде сте спали товага.Това е легитимното правителство. Престанете с жалките си циркове, тикви прости.

20

Blagoevgrad

преди 11 години

Hubava pricheska imash.No ne za pred horata da q pokazvash

19

Анонимен

преди 11 години

АЗ СЪМ ПРОТИВ НОВИ ИЗБОРИ:Сега протестираме спокойно, но само до преди годиниа всеки който дръзнеше да каже нещо срещу Тиквата беше уволняван.Заплатите не се повишиха за 4 години с нито лев, бяха изгубени 400 000 работни места и фалирани 100 000 фирми.Брутален рекет върху най-малкиа бизнес с приоми от времето на ВИС и СИК.Торална липса на демокрацияТова се превърна в протест на Гербери (антибългари и антидемократи)АЗ НЕ ИСКАМ ОТНОВО ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА В ДЪРЖАВАТА НИ.

18

Анонимен

преди 11 години

Орешарски ! УВОЛНЕН СИ !

17

5Rotschild=Enemy

преди 11 години

Разстрел за гарбителите и изменниците на Отечество и народ!

16

Стефан д-р Чолаков

преди 11 години

Защо не се разходиш до Благоевград да питаш хората които вървят и вършат работите си колко от тях подкрепят Муса, нагъл плъх !20-ина човека били недоволни, видите ли ...Повръща ми се от наглостта на тези !ВОЛЕЕЕН (бибиип) НА МЕСТАН !

15

Анонимен

преди 11 години

ОСТАВКА ЗА ТОЗИ БОКЛ*К!!! ОСТАВКА!!!! ПРОТЕСТ ДО ДУПКА БРАТЯ БЪЛГАРИ! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ?! НАПРЕД И НА ПЛОЩАДА ДОВЕЧЕРА!