331

Човек

преди 11 години

Срещу коя държава,срещу твоята или тази на народа,ако е срещу твоята явно си се объркал,тази тук е наша,твоята е някъде другаде .Може да е на Мелмак или Костум но не е тук.Тази държава с този народ,се казва БЪЛГАРИЯ и е на БЪЛГАРИТЕ ,на които не му харесва да си ходи,марш от тук *** такъв и аверите от ДПС и БСП

330

Силвия Иванова

преди 11 години

Защо Сидеров решава съдбата на България?

329

хаха

преди 11 години

скачат нинова и сидеров а нарадът сияе - страшни заглавия

328

хитман

преди 11 години

Прави впечатление как Болен намесва пресата, но според мен пресата в момента няма как да не е обективна представяйки виждането на гражданите. Политиците само бръщолевят глупости и това ще ги затрие, което е необходимо и се разбира от народа. Стига вече търпение на тези ***. Най-лошото е, че много хора вече са объркани и не знаят какво се случва. Дано разумът да не ни напуска.

327

Angelhell

преди 11 години

Тя ако полицията си вършеше работата, първо Сидер ага трябваше да задържи!На нас ни остава една едничка надежда, че когато най-накрая променим нещата, такива като него и останалите хрантутници, ще търкат наровете в Бобов дол.

326

awraam

преди 11 години

Може всичко да е, но тук Болен е много прав! САмата истина е това! И за медиите също е прав!

325

МТ

преди 11 години

Абе тоя Волен Сидеров е на тежки наркотици! "Вилнеещи хулигани"? Къде ги видя бе болен мозък? Те бяха около твойта централа - прости, селски, неграмотни и напомпани момченца, които са готови на всичко за 40лв. Това не е протест, организиран от партиите, а организиран от народа! А най-изгубилите партии сте вие, заедно с мишките от БСП и ДПС, защото вече 2 седмици народът крещи "ОСТАВКА"! Скапани ***

324

Рени

преди 11 години

До Daniela.1Едно е да се наричаш нациоалистическа партия и националист, а съвсем друго е да защитаваш националната кауза.А Вашият лидер с хулиганското си поведение на екстремист не е в състояние да убеди мнозинството от народа, че е такъв, освен само на думи.

323

Депутатите

преди 11 години

Първо и задължително да обяснят "грешката" с Пеевски и чак тогава да започват работа! Всичко друго е лицемерие и няма да успокои гражданското общество. А безпартийният Орешарски да каже защо е толкова зависим от ДПС и БСП. Защо не реагира веднага и достойно, както се очакваше от него? Ако наистина е почтен човек, не виждам как психиката му ще издържи на явното презрение на хората. Има съвсем, съвсем малко време за правилно действие, след което можем да забравим за него!

322

бг

преди 11 години

Който се е заигравал с медиите добро не е видял.

321

Анонимен

преди 11 години

Волен премиер!!!

320

св.Доган кръстител

преди 11 години

Председател на комисията по етика отмъква гаджето на доведения си син...купува си я с парите,които са от нашите данъци и пенсии.Ама аз ли съм луд или държавата?

319

val 789

преди 11 години

Слепите никога не са имали и нямат нужда от СВЕЩИ на тях са им необходими кучета-водачи!!! За жалост не му върви на слепеца,попада все на кучета-*** на които разчита го ВОДЯТ.Все пак и пътят към пропастта е някакъв вид ПЪТ!!!!

318

protestira]

преди 11 години

85% и повече подкрепят протестите и искат оставка на това правителство. Надеждата на българите е в съюза на най-голямата Бъл-ка партия ГЕРБ с една напълно нова демократична партия с Евро визия и съдържание. ГЕРБ+БЕП (бъл. евр. партия).

317

Българка

преди 11 години

До Daniela.1Вие сте вредни сами за себе си.Изобщо няма нормален българин който да се връзва на малоумническите изказвания и действия на Лумпенизираният Ви лидер който на всичко отгоре е и много алчен за пари!Сами се закопахте.

316

МВ

преди 11 години

Този явно го държат здраво за топките от ДПС и като стиснат по-силно, тромбата започва да писка.

315

пена

преди 11 години

това вече няма е гавра с народа. повече не се търпи просташкото поведение на този лидер. според него хората са *** и какви ли не още.НЯМА ЛИ КОИ ДА ПОИСКА ОТГОВОРНОСТ НА ТОЗИ БОЛЕН ЧОВЕК?

314

PD

преди 11 години

Всъщност Сидеров е прав.Медиите се фокусират върху най малката и най шумна прослойка от протестиращите и превръщат събитията в буря в чаша вода.Полицията с бездействието си създава условия за бездържавност, и подмяна на протеста с цели на опредени подмолни групировки.Така се пропуска основната идея на масовата група от протестиращите. А тя е, че политическия манипулативен български модел не е в състояние да изведе България до по добро бъдеще.Този проблем ще разгаря сега и за в бъдеще недоволство

313

Анонимен

преди 11 години

До АнонименМного е алчен нали?Но има една поговорка "*** глава затрива"

312

Мануел

преди 11 години

До Daniela.1Тогава можеш ли да ми обясниш защо Сидеров се продаде ? И моля не ме питай за кое..