220

Спонги

преди 11 години

Много съм учуден. Наглецът Станишев казва :"Те не зачитат резултатите от вотра".Аз лично гласувах за партия която не е в Парламента, обаче съм втрещен от това изказване. Нима Станишев зачита вота на хората. Та неговата партия има 1/4 от гласовете на имащите право на глас. Друга една четвърт сега протестира. С тях протестират и ГЕРБ които имат 1/3 от гласовете. Кой е нахалникът?

219

Ха сега де!

преди 11 години

Султан Станишоглу не може без ибрика. Няма кой да му измие нас.ания за.ник.

218

Цветето гербер вехне

преди 11 години

Мощен шут в *** на герберията и *** седерастията;))) Предсрочни избори? Ще ги имате, но там ситуацията за вас ще стане още по-лоша. Най-накрая пикльото *** ще бъде импутнат и жена му ще му готви в къщи манджа. Ахахахаххахахаха

217

Анонимен

преди 11 години

Народе, не разбра ли че тия за нищо не стават , дърпат народа като вълци *** и няма да я бъде с тях ! Ревахте против Бойко *** когато той беше на власт се знаеше кой какво прави и го нямаше тоя цирк ! Доган тегли на към турция Станишев тегли наляво , Волен плаче за някой лев и вече не му стигат хапчетата ! Трябва да разтуриме тоя бардак и то ВЕДНАГА ! !

216

нормално??

преди 11 години

А мислите ли ,че е НОРМАЛНО утре Волен да се регистрира и ВСИЧКО да продължи- "ни лук мирисали, ни яли"? МИслите,че ОТТУК нататък лицето Волен Сидеров( без епитети!) няма да е получило НИЩО и няма да ИСКА ОЩЕ? И не са само пари; абсурдът- Сидеров- отговорен за етика и корупция е КРАСНОРЕЧИВ.Не може да се продължава с такъв състав: все едно е постановка "НОВИТЕ ДРЕХИ На ЦАРЯ".Всички знаят КАКВА е истината, но ВСИЧКИ се усмихват и пляскат.Не може БЪлгария да ЗАВИСИ от НЕУРАВНОВЕСЕНИ хора.Оставка

215

Анонимен

преди 11 години

Съд за това правителство на ментетата , измамиха целия Български народ че имало фалшиви бюлетини ! Сега мълчат и се правят на не разбрали а отвън хората протестират. Нагли и мръсни измамници са Станишев, Местан и Сидеров и техните ***! Изиграха театъра на века и сега не искат да пуснат кокала ! ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ ! ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ ! ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ !

214

купон

преди 11 години

купонът наистина е голям и донякъде си струва, но кой ще плаща сметката накрая?герб - които се прикриха зад протестиращите, Mr. OffShore и олигарсите зад него, или обикновените граждани, които ще оберат "парсата"?!

213

berlin

преди 11 години

ABE STIGA STEZI IZBORI.....AKO ZAVISE6E NE6TO OT IZBORITE ,,TE,,6TIAHA DA GI ZABRANIAT.PURVO PROMENI V IZBIRATELNIA KODEKS I KONSTIZUCIATA I TOGAVA IZBORI:KOITO NIAMA OBRAZOVANIE,KOITO IMA DVOINO GRAJDANSTVO ILI JIVEE V 4UJBINA KATO MEN DA NIAMAT PRAVO NA VOT.EI TAKIVA MERKI TRIABVAT

212

коварство

преди 11 години

И това го казвахме:ИНТРЕСЪТ клати ФЕСА!( стара поговорка: означава, че ще ПОВДИГНЕШ феса ( в знак на уважение)( толкова, колкото смяташ, че заслужава човекът насреща) Та и Станишев: ЗАТОВА даде ЕТИКАТА на ВОЛЕН- един абсурд!!, защото му е МНОГО важен Сидеров.От него зависи на власт ли ще е столетницата. ВСИЧКО Дава на Сидеров, затова и Волен се държа така АРОГАНТНО и НЕВМЕНЯЕМО пред Президента, а Станишев и сие го окуражаваха с тънка усмивчица" Браво, Воленчо!Ашколсун!ОСТАВКА.СТИГА с ПОДЛОСТИ.

211

Стършел

преди 11 години

Хахахааа, ....на Станишев му се отпушиха ушите.....хората две седмици викат под прозорците му "Оставка".....той сега за Сидеров плаче

210

Stilchev

преди 11 години

Хахахахаха болен сега ги изнудва за още пари.

209

sostin

преди 11 години

До АнонимниятБягай бе *** , стига си демагогствал тука ми заминавай и ти да преживяваш душевен катарзис хахахахахахахаха

208

Аз

преди 11 години

Абе ,нали уж спечелихте изборите.Защо сега да нямате кворум!!!!. И не се оправдавй с Атака.

207

Анонимният

преди 11 години

На този *** народ дето иска да свали ново правителство на 2-3 седмици, заради 2-3 грешни назначения, които моментално са коригирани- му трябва здрава тояга.. Само мутрафони и физкултурници като Боко и Цецо-Лъжецо за вас! Този "матриял" по протестите си проси Винету и Цоко отново да го яхат, обиждат, подслушват и никакви увеличения на заплати и пенсии. Да доликвидират малкия бизнес и повечко безработица- както Боко-Винету би се изразил с неговия речник- бедните да го духат!!

206

sostin

преди 11 години

Червени *** , смърдите от километри, вунята ви е като от бунище, смрадта ви е толкова непоносима че и на самите вас почва да ви се гади.

205

сергея

преди 11 години

"Има 200-300 души, които доста добре идентифицирани, мотивирани хора, които представляват определени интереси, "хахахахах не са 2-300 а 50 000 и сети се кво ви чака маменцето ви

204

Боклукът си е боклук

преди 11 години

Волен Сидеров отново се оказа предател. За в бъдеще, който и да вземе власт, да го изхвърли на *** този предател. Ямболска ***, дето си върти ***, като калайджийка. Мръсан ***, предател вечен.

203

Емиграцияили Протест

преди 11 години

Искаме мажоритарни избори, а не да емигрираме при приятелите и роднините си. Толкова ли не разбраха, че вече е нетърпимо. В България цените като в САЩ, а заплатите като в Еквадор.Искаме билет от 300 евро до Мюнхен да не е непостижим лукс за нас както е не е за испанци, италианци, англичани! Стандартите в света се правят за "западния свят" цени на дрехи, обувки, пътуване, бензин. Затова искаме и като техните заплати, не само цените да са ни такива!!!!!

202

yurush

преди 11 години

Чакам превода по сметка и влизам в парламента

201

ЕДНА ЖЕНА

преди 11 години

ХА-ХА-ХА ПРИЗНА ЛИ СИ НАЙ- ПОСЛЕ Г-Н СТАНИШЕВ, ЧЕ БЕЗ "АТАКА" НЯМА КАК ДА РАБОТИ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ???? А ВОЛЕН СИДЕРОВ СЕ НАПЪВАШЕ ДА НИ ЧЕРТАЕ ПО ДЪСКАТА КАК НЕГОВИЯ ГЛАС НА ПЪРВОТО ЗАСЕДАНИЕ НЕ БИЛ ВАЖЕН ЗА КВОРУМА И ДА СЕ ИЗБЕРЕ ПРАВИТЕЛСТВО !!! КАЗАХТЕ СИ ГО НАЙ-ПОСЛЕ ЯСНО И ПРЕД НАРОДА, НО ЗАБРАВЯШ Г-Н СТАНИШЕВ, ЧЕ ВОЛЕН Е КАТО НА ПАЗАР - ЗА ВСЯКО НЕЩО ИСКА ПАРИ И БСП ДА ПЛАЩА ИНАЧЕ ПАДА !!!! ЖАЛКИ И ГРОЗНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРИ НА ГЪРБА НАРОДЕН..ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА НА БСП, ДПС, АТАКА..ВЪН, ВЪН !!!