100

Dnes.bg.1

преди 11 години

До Георги11Ех,какво си седнал да се обясняваш на едни кухи кратуни. Които първо действат (ходят по митинги и подскачат и се блещят на тях като маймуни),а едва после мислят. Имат ли аджеба интерес от това,което вършат. И ква е тяхната кирия от цялата тая работа. Кво обясняваш на едни ***,които никога няма те разберат. Затова сме и на тоя хал,щото голяма част от народа ни са тикви и не мислят. Прости хорица. Първосигнални и лесно манипулируеми. Не обичат да мислят и си задават въпроси.

99

Анонимен

преди 11 години

Спокойно, колкото за пред хората ГЕРБ и БСП+ДПС няма да се държат ръка за ръка официално, в момента целта на Първанов, Борисов и Доган е да изработят Станишев.А Сидеров вече е история, грешката му беше, че взе пари от Москва и от там "по братски" го натиснаха да се наведе на ДПС и БСП.За всеки демократично и европейски мислещ човек в България, верният избор беше и остава ДСБ с Радан Кънев и евентуална обединена десница около тях.

98

Dnes.bg.1

преди 11 години

До неатакистПрочее,те *** ще ви оправят вас. Тогава ще се сетите отново за Атака! Ама не знам дали няма да бъде твърде късно! И дали Атака ще бъде готова да защитава едни такива хамелеони и политически ***,двуличници и марионетки,драскащи и плюещи каквото им наредят. Тези които дърпат конците им. Бъди човек с гордост и самостоятелно мислене,а не марионетка на тоя и оня.

97

Dnes.bg.1

преди 11 години

До неатакистАми ти може от днес да си за Атака,ама чакай да видим Атака от днес дали е за теб. Тоест дали те иска. Ти кво си въобразяваш? Атака ти е като някъв ***?> Кой то можеш да хулиш и плюеш когато ти харесва? За да угодиш на тоя и оня или за жълти стотинк9и.Или за да се правиш на мъж и да не останеш по-назад? Неее така,приятел! Когато усети нужда от някаква защита,изведнъж се сети за Атака.Чакай да видим дали пък Атака те иска!"завръщането на блудния син" както се казваше в тия случаи

96

Dnes.bg.1

преди 11 години

До АнонименКееелеш! Ти ще кажеш,че немската техника е с ниско качество! ***!

95

76688

преди 11 години

Много близки отношения между господин Свобода и другаря Робство!

94

Анонимен

преди 11 години

Г-Н СВОБОДА ДА НЕ НИ ДАВА АКЪЛИ!ОТ НЕГО НЕ ОЧАКВАМЕ ДА МИСЛИ ДОБРОТО НИ СЛЕД КАТО СЪС СТАНИШЕВ ОГРАБИХА НАРОДА НИ СЪС 100 МИЛИОНА ОТ ТЕХНИКАТА ЗА НОВИТЕ ДОКУМЕНТИ КОЯТО СЕ ОКАЗА МНОГО ПО ЕВТИНА И С НИСКО КАЧЕСТВО.ДА НО ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА "СЛУЧАЙНО "БЕШЕ ДАДЕНА НА СЪПРУГАТА НА Г-Н СВОБОДА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СИМЕНС .И ТАКА ОТ 16 МИЛИОНА СУМАТА СКОЧИ НА 116 МИЛИОНА.СТАНИШЕВ И ТОЙ ДА СИ ПРИЗНАЯТ КАКВИ КОМИСИОННИ СИ ГУШНАХА НА НАШ ГРЪБ!!!ЗА НАГРАДА СЕР-ГЕЙ СТАНА И ПРЕДС.НА ПЕС' НАГЛИ МОШЕННИЦИ!!! Сигнализирахте за неуместен коментар

93

sss

преди 11 години

Искам да попитам протестиращите,ако при нови избори не спечелят ГЕРБ колко пъти след това ще правим избори?И дали всички българи са съгласни да им изпълняват прищевките?

92

Д.Х.

преди 11 години

Много умен тоя,уж не е гладен, ама картофите опечени,и май миришат хубаво,и държи машата,но иска някой друг да ги вади?

91

Анонимен

преди 11 години

Ало др.Гей ако имаше поне нещо малко мъжко у теб трябваше да си подадеш оставката,не разбираш ли народа те ненавижда теб и човека дето дърпа конците-Доган-Местан,защо не си тръгвате вие сте история,Господ да ви съди за тези 23г. кражби-разпродажби,но рано или късно вие ще си платите,Доган най-много,неговата партия -там са най-големите биячи и крадци

90

дядо Иван

преди 11 години

а от ДПС кой ще ги отърве....

89

миневра

преди 11 години

Пак договорки и сценарии без мнението на народа, ако ГЕРБ направи това и те ще си направят харакири....24 години ченгесарска демокрация, но различното е , че децата вече са различни - това другари бетонирани мозъци са други деца ...които вашите комунопедагози и комунопсихолози не познават въобще...Колкото повече се излагате пред тях, толкова бунтът в душите им ще нараства...и това което сега грабите от нас ще ви приседне...

88

Давот

преди 11 години

Станишев нямал да позволи запазването на статуквото. Добре че не е лидер на БСП от 10 години и в момента на всички отговорни постове не са хора, които управляваха до преди 4 години. Иначе щеше да изглежда патетичен.

87

Анонимен

преди 11 години

DRUGOTO EVREISKO KOMUNISTI4ESKO OBRAZOVANIE --GERB MOJELO DA SPASI BSP OT HVATKATA NA ATAKA , I ZABELEJETE KOI GO KAZVAT . VELIKITE EVREISKI KOMBINATORI PREVZELI " PES " I OT TAM CAQLA EVROPA . EI NA TOVA AKO NE MU VIKAT NAMESA VAV VATRE6NITE RABOTI NA EDNA SUVERENNA DARJAVA , ZDRAVE MU KAJI . DALI DA NE VZEMEM DA NAREDIM I NIE PALAMENTA I MINISTRITE NA DRUGARITE EVREI . NA RECIPRO4EN PRINCIP . TO BIVA NAGLOST NAGLOST KOMIUNISTI4ESKA AMA 4AK TOLKOVA NE BIVA . IZVRATENQCI

86

эллл бэнди

преди 11 години

Борисов знаеш ,това е твоят край ако полегнеш на комунистите,тогава вече наистина ще си аут завинаги.

85

val 789

преди 11 години

Борисов да почерпи........за ИДЕЯТА,която му подхвърли Свобода.Хубаво е и олеква,когато извадиш тръна АТАКА от *** си,а още по-добре ДЕМОКРАТИЧЕСКИ,ПО ЕВРОПЕЙСКИ да го унищожиш.Да живеят БЪЛГАРСКИТЕ ПРОЕВРОПЕЙСКИ СПЯЩИ КРАСАВИЦИ!!!! ЕС добре си пази европейските крадци и далавераджий грабещи България!!! РАХАТЛЪКА с ограбването на БЪЛГАРИЯ трябва да не се НАРУШАВА и ОБЕЗПОКОЯВА от НИКОЙ!!!!

84

Хехе

преди 11 години

ГЕРБ да ни отърве :)))) ГЕРБ може само към дъното да ни замъкне !!! Ако има подобна договорка аз излизам да протестирам и не само аз....ГЕРБ трябва да се разследват и да си получат заслуженото наказание за ОГРАБВАНЕТО на Българите....Никакви договорки със МУТРАТА този мисли само как да отърве кожата !!! Този толкова безобразия извърши, че няма начин поне за едно две от тях да си понесе вината спрямо закона.Докато не бъдат осъдени МУТРАТА и ЦВЪК тази държава няма да тръгне напред.

83

megi 55

преди 11 години

ДО ГЕОРГИ 11 ЗАБЛУДЕНО МОМЧЕ ОТ КРИМИНАЛНИТЕ СТРУКТУРИ С ТЕГЛО НАД 95 КГ.ТИ НЕ ЗНАЕШ КАКВО ПРАВИШ,НО АЗ НЕ ТИ СЕ СЪРДЯ А ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА ДУШАТА ТИ!30 ЛВ.И ПАРЧЕ ПИЦА СА УНИЗИТЕЛНО НИСКА ЦЕНА.ТИ НЕ ЗНАЕШ КАКВО ПРАВИШ НО АЗ ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА ДУШАТА ТИ КАКТО НА ТЕБ ТАКА И НА ЛУДИЯТ ТИ ИНДИАНСКИ ВОЖД! ПРОДАЖНО ЛУМПЕНЧЕ ИЗВИНИ СЕ БЕ,ИЗВИНИ СЕ БЕ ИЗВИНИ СЕ НА ВСИЧКИ,КОИТО НЕ СМЕ ***,ИЗВИНИ СЕ А АЗ ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА ДУШАТА ТИ!!!

82

Г

преди 11 години

Дано Борисов не се съгласи, БСП са супер подмолни. Трябва ДПС и БСП да се махнат, Борисов дори да си служи на своите интереси прави неща на България, докато ДПС - турция, а БСп - Русия. Егати!

81

trendi

преди 11 години

ПЕС подържат Станишев защото им трябват гласове за евродепутати другата година