278

Този се гордеел!?!

преди 11 години

Мислиш ли, гордееш ли се с онези малки хора от провинцията, натикани в ъгъла безработни с доходи от 140 лв., които не могат да си купят хляб и лекарства, чуваш ли техния вопъл за правда, чуваш ли гласа на тези дето не обикалят по жълтите павета докарани до просешка тояга от Тиквата дето те сложи за президент!?! Нали си президент на всички! Нали си баща на нацията!Едно нищо си ти, протеже на мафията, далавераджия с офшорни компании! Гордеел се!?!Я се скрий бе, ***, че мни гнус да те гледаме

277

sodomit

преди 11 години

До ShopТи дали си *** ?

276

Танев

преди 11 години

А аз не се гордея с това мекотело, наречено президент! Не се гордея с неговите две-три назубрени фрази, не се гордея, че е *** като *** и че се усмихва! С извинение голямо, моля, простете!

275

anonimen

преди 11 години

премиерът орешарски се представя като отговорен, психически уравновесен и мъдър политик в условията на създадената политическа и икономическа криза. въпреки напъните на президентът, олигарсите на криб, на герберите и пр. за нови избори, което е п/в интересите на държавата в момента и ще задълбочи кризата. само един безотговорен политик, жаден за власт на всяка цена, може да си го позволи, без да му мигне окото.

274

Shop

преди 11 години

До sodomitТи палил ли си се, та се фукаш?

273

sodomit

преди 11 години

От afera.bg-Президентът Росен Плевнелиев е иистинска пастирка. Но не ирландска, както му било писано в предишен живот, а българска превъзходна. И то в изключително женски род. Плевнелиев, който като едно дървено несмаслено човече се пъчи да се надскочи от нивото на полата на жена си, за да убеди куцо, кьораво и сакато, че бил президент на всички българи, си позволи да изрече, че СЕГАШНИЯТ ПРОТЕСТ бил много симпатичен. И изрази куп суперлативи за интелигентните.Ние, с гайдите обаче, простаците и ***, които през февруари се палихме и крещяхме срещу ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА П

272

Семи

преди 11 години

Не би трябвало да се разчувствате г-н Президент от тия симпатични-в кавички-протести а да застанете начело вие като истински мъж и да тропнете и наредите да престане целият този цирк защото държавата губи със всяка минута и после никой няма да ни подаде ръка-намеквам за парите които би трябвало да очакваме от ЕОк -но ката гледам така ще си останат само на хартия

271

Shop

преди 11 години

Плевнелиев е най-интелигентният президент на България от близо 70 години насам. Само като се сетя за : Алкоголика Гошо Тарабата Бай Вълко Сталиниста Офчарина Бай Тошо Пешо Танкиста Жельо Митев Желев (малко по-умен, но селчо) Гоце Селския Тарикат

270

един от многото

преди 11 години

Г-н Плевнелиев за мене вие не ставате за президент.... ставате за секретар на президента ...... НЕ СТАВАТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ !!! С това мънкане с това бращулевене .... ДУМИ НЯМАМ !

269

Анонимен

преди 11 години

Вместо да се държи твърдо и да изгони Волен от съвета , той подви опашка .Но той не е виновен - ние си го избрахме такъв - мъж под чехъл.

268

GERBerastin

преди 11 години

Други се срамуват от простаци назначени за кукли, но всеки с разбиранията си.

267

ВЕРОНИКА

преди 11 години

КОЛКО Е КРАСИВ ПРОТЕСТА С МОЯТА СЪПРУГА?

266

..

преди 11 години

Много бързо забравихте за пеевски и почнахте пак някои от вас да им вяврвате на тази твар червена.

265

за БУДИСТИ

преди 11 години

Ко ли ша става с ОВШОРКИТЕ...... дали нема да те ИЗПИЙЧВАТ

264

човек от народа

преди 11 години

Такъв *** и ШУТ България не имала за президент.Ще му прилича да е в една килия на ЗАТВОРА с крадците БОРИСОВ и ЦВЕТАНОВ

263

dancho

преди 11 години

Не се покривай зад хората господин президент, а отговори на въпросите, които ти задават точно, ясно и конкретно, бъди джентълмен.

262

varg

преди 11 години

Президентче ти ще свършиш като Чаушеску.

261

духовна простота

преди 11 години

Политтехнолозите на фалиралия селски цирк "Порисофф" ще сервират от 18.30 ниско бюджетните си френетични крясъци "оставка" и "мафия". Житейски корабокрушенци и други асоциални елементи ще пускат по желание и каруцарски псувни, закани към всички, и обичайните тонове омраза, насъскване и ксенофобия. Поради духовна простота, мисловно зацикляне и липса на интелект и креативност, други крясъци няма да се предлагат.

260

trusted

преди 11 години

Виждам че платените фоумни плъхове на империята Пеевски и ко. са налазили и в тази тема. Но е тъжно да мисля че е толкова лесно да ви манипулират парцалите на Ирена Кръстева с някакви безпочвени глупости за офшорки и измамени германци (които веднага казват че такова нещо няма).

259

ЛКД

преди 11 години

До - 306Много лесно се прави poll-система, но пак е важното кой администрира сървъра.Предложението за машинно гласуване е стъпка в правилната посока, обаче там требва да се произвеждат сепциално машини. Пак ще се въртат едни пари...За ел. подписа си прав ама щом могат да субсидират цифровизацията да ни пълнат главата с глупости, ще субсидират и това.Не е демократично, ама при положение че твоите хора не излизат да гласуват, *** ми избират управлението. Па после протестирайте.