184

nero43

преди 11 години

много си нагъл гад *** яд вие че хората се сплотяват чрез интернет а не чакат някакъв измислен водач от типа на сергей да ви призове под знамената.ако имаше водач досега да сте се опитали да го подкупите но уви този път не стана на вашата така подкупихте синдикатите на учителите когато хората искаха нещо по добро да се случи в нашата страна.Сергей дълбоко уважавал учителският труд ама не можело така разбираш ли а как може *** нещастни.но сега срещу вас на улицата са различни хора

183

Анонимен

преди 11 години

До 208 ase tapoti bsp da va leb talive kumundel prosttttttttttt

182

Анонимен

преди 11 години

Аз ако ида да наметам камъни по *** в Банкя, Йовчев веднага ще ме прибере...А за вас СВОБОДИЯ!

181

147

преди 11 години

Тези хора само това могат ,кажат нещо после се извинават.

180

anonimen

преди 11 години

Това е поглед на *** но да мисли какво говори защото следващия път може на протест вместо деца и усмивки да има тояги и озверели лица!

179

Анонимен

преди 11 години

Децата ли ви потрошиха БСП- то вчера?

178

Анонимен

преди 11 години

До това да нямате пари за хляб ви докара Боко ***!

177

ДО ССС

преди 11 години

Защо да трябва да се стига до кръвополития - това не е нужно.Нека бъдем заедно на площата срещу провокатори и комунисти.Нека хората на Волен да не им обръщаме внимание.В следващия парламент и Волен долен *** няма да го има.Ще бъдем с ецата си.

176

Поглед

преди 11 години

Този гледа като препил.Как може да обижда,че хората протестират.Комунистите ни докара до това да нямаме пари за хляб.Серго да си гледа жената и семейството.Нали имат милиари.Сития на гладния не вярва.

175

ССС

преди 11 години

Няма да спре разиграването деца. Никой няма да се оттегли от поста си, това е все едно да вземеш кокала на куче. За съжаление и без кръв няма да мине :(Днес ще е страшно .. утре може и повече, но няма да мине без кръв. С добро не съм виждал никой Българин да се променя. Днес или в Събота ще трябва да се пролее кръв (депутатска, партийна и/или министерска), за да има страх вече. Не ние трябва да напуснем държавата а те .. и то с шутове!!!!

174

Анонимен

преди 11 години

То и на тебе да ти сложат пендафил за шеф, да те видя тогава, няма ли да пиеш! И хоро ще играеш!Долу пендафилите от БСП, да ходят в Гейрб!

173

гост5

преди 11 години

Монов бягай да подслшаш комшите за какво си говорят че могат да кажат някой мръсен виц за Серго а не се занимавай с протестиращите.

172

РАЗБИРАЩ

преди 11 години

ТОЯ КАТО ГО ГЛЕДАМ С ТИЯ ТОРБИЧКИ ПОД ОЧИТЕ ПОВЕЧЕ МИ ПРИЛИЧА НА АЛКОХОЛНОЗАВИСИМ, НО НЕ И НАНЕЩО ДРУГО.

171

Анонимен

преди 11 години

И човекът ви казва, че сте ***! Такава е истината, боли! *** с ***!

170

p0p

преди 11 години

поредния нагъл дебелокож ***..ше напуснеш парламента,и то много скоро..заедно с цялата ти пасмина..

169

Реджеп

преди 11 години

Даола, да те водя някъде на ладовина, мани ги тия простаци, виж ги само как се гърчат!

168

коментар

преди 11 години

Че що се извинява социалистът.Че повече са ***.Не правя никаква разлика , кой от коя партия е.Както и кой от кой футболен отбор е.По цял ден висят по форумите,пишат глупости , а кога работят?Кой ви храни , бе *** , че дори и се обиждате.

167

Даола

преди 11 години

Днес интернет е огледало на нацията и на света. Все пак е очудващо, че в чуждите сайтове хората коментират по-цивилизовано и не използват ругателства и цинизми - а може би подобни изяви се трият автоматично.

166

ДОК

преди 11 години

ТОЗИ БИВШ ПРЕПОДАВАТЕЛ БИХ ГО ПОСЪВЕТВАЛ ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ!!!ПЪРВО В КИТАЙ ФЕЙСА Е ЗАБРАНЕН!!! СКАЙПА Е ЗАБРАНЕН!!! ЗАБРАНЕНО Е ВСИЧКО, КОЕТО МОЖЕ ДА НАРУШИ КОМУНИСТИЧЕСКИ УСТОИ НА СТРАНА!!!ЩОМ СИ СЕ ПРИКАЛЕМИСАЛ КЪМ БСП, ЗА КОЕТО ТИ ПОМОГНА ГЕРДЖИКОВ ЗНАЧИ НЕ ТИ Е ЧИСТА РАБОТАТА!!!АЙДЕ ЧАО!

165

cutmasterCFS

преди 11 години

До Анонимен 189.... рече скопения ***..с...!!!