27

Shоp

преди 10 години

Бойко Борисов управлява България през последните 4 години.Бойко Борисов доведе народа на България до просешка тояга. Хората се палеха от отчаяние и безисходица по улиците.Стотици хиляди излязоха навън, защото не можеха да си платят надутите сметки за ток. Надути от монополистите ЕРП, които бяха под закрилата на Боко.Министърът на Бойко Борисов - Симеон Дянков държа пенсиите и заплатите на хората замразени 4 години, при постоянно растящи цени.Забравихте ли всичко това ?

26

Какво става тук?

преди 10 години

До otneseniteНе знам защо мислиш, че трябва да обсъждам поредният компромат на БСП? Не намирам смисъл да споря и да обсъждам вашата партия. Никак не ме интересуват интригите, компроматите и манипулациите на БСП. В момента, страшното, което се случва е манипулирането на населението чрез партийни медии. Забелязвам, че и тук се прокрадва подобна тенденция. Партенките на БСП и измислените платени сайтове не мисля да обсъждам.

25

Shоp

преди 10 години

ТОЛКОВА ЛИ Е ПОТЕНЦИАЛА НА ТЕЗИ 6 ПАРТИИ ЧЕ ОБЩО ИЗКАРВАТ ОКОЛО 10 000 ЧОВЕКА ? НА ИЗБОРИТЕ СЕ ВИЖДА КОЛКО ГЛАСА ЩЕ ИМАТ ! ПРОСТО СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА АЛТЕРНАТИВА И Е НАЙ- ДОБРОТО ЗА СТРАНАТА В МОМЕНТА !

24

Shоp

преди 10 години

До Какво става тук?Ти нямаш думата,ти си никой да казваш какво да се прави,ти си 1 от 150 000 четящи сайта на ден,ти просто си безгласна буква и не си губи времето,няма кой да те чуе. По добре свърши нещо смислено за себе си,ти не си фактор да казваш как да процедира сайта !

23

diadko50

преди 10 години

И да се тръшкаме, за момента няма по-подходящ от Орешарски.

22

Shоp

преди 10 години

ПЪЛЕН КРАХ И ПРОВАЛ БРАТЯ БЪЛГАРИ ! НА СКАЛЪПЕНИЯ МЕТЕЖ ПЛАЩАН ОТ КРИМИНАЛНИТЕ СТРУКТУРИ НА ГЕРБ МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ СТАРИТЕ БИТИ КАРТИ- ЕДВИН СУГАРЕВ,АЛ.ЙОРДАНОВ,ЕВРЕИНА СОЛОМОН ПАСИ С ЖЕНА СИ КОЯТО БЕ НАЗНАЧИЛ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЦАРЯ ЗА ГОВОРИТЕЛ НА ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО ГЕРГАНА ГРЪНЧАРОВА КОИТО СТОЯТ ПРЕГЪРНАТИ ТАМ И СЪЩО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ И ДЕЛЯН ДОБРЕВ И НЯКОЛКО КАЛИНКИ НА ГЕРБ УВОЛНЕНИ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ. 5-6 ПАРТИИ В КОАЛИЦИЯ УЧАСТВАТ В МЕТЕЖА А СЪБИРАТ 8-10 000 ЧОВЕКА. КРАХ,ПРОВАЛ И СМЯХ

21

Анонимен

преди 10 години

Монитор (на Делян) пише "Нов вот ще е самоубийствен за страната" - значи да ги търпим такива корумпирани крадци, така ли? Един вид самата статия в Монитор си признава, че са кофти, обаче, видите ли, понеже няма пари за нои избори - дайте да се задоволим с тези ***, които в момента се назначават за министри....

20

otnesenite

преди 10 години

До Какво става тук?Пишеш глупости, но така и така се обади, да си забелязал случайно приноса на Росен Плевнелиев, слуга на Иво Прокопиев, който припомням е фалирал олигарх и спонсор на част от блогърите, които днес го играят организатори?

19

Shоp

преди 10 години

На метежа не излязоха да участват дори всички членове на Герб от Софийската организация която наброява 11 000 души. Участват 1/5 Държавни служители от 26-те хиляди които 4 години получаваха бонуси за Великден и Коледа по 2 000 лв. Или както са известни "бюджетните с бонусите". При новото правителсвто за тях се очертаваха години без бонуси,а парите ще са насочвани за майчински,първолаци,пенсии и увеличаване на мин. работна заплата. Така че излизат около 5 000 от тези държавни служители- ТОВА Е

18

Дядо

преди 10 години

ПАК МРЪСНИ МАНИПУЛАЦИЙ , НА ТЕЗИ СПИНОЗНИ И ФЕСОВЕ СЕГА ПРЕЗИДЕНТА Е КРАДЕЦ?НЯМА ДА МИНЕ ОТВЛИЧАНЕТО И НАСОЧВАНЕ В ДРУГА ПОСОКА НА ПРОТЕСТИТЕГАДНИ СТЕ МАХАЙТЕ СЕ ДОКАТО НЕ СТЕ НИ ВКАРАЛИ ОЩЕ ПО ЯКО В БАТАКАНЕ ТЕГЛЕТЕ ПЕТ МИЛИАРДА ЗАЕМ, ЩЕ ГИ ОТКРАДНЕТЕ , НИЕ ЩЕ ГИ ПЛАЩАМЕОСТАВКА ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

17

Хора, спешно!

преди 10 години

Вие вярвате ли, че Ахмед Доган милее за България и може да направи нещо добро за нея? Па макар и малко? Аз не вярвам. Вярвам точно в обратното - че ако има възможност да я съсипе, с най-голямо удоволствие ще го направи. Сега тази възможност му се е удала. Хора, осъзнайте се !

16

Shоp

преди 10 години

Цирка е пълен ! Герб поиска смъкване на изборната бариера на 3 процента ! С надеждата на предсрочни избори да влязат ДСБ,НФСБ и РЗС. Защото при 4 -ов праг ще се възпроизведат същите партии в парламента ! Но по важното е че опита за метеж организиран от Герб и партиите които не минаха бариерата/ДСБ,НФСБ,РЗС,СДС,КУНЕВА/ успяват да съберат общо 8-10 000 човека. Срам- 5 партии участват в Антиправителтсвения метеж а събират 0.5 процента от населението на столицата. Пълен крах и провал !

15

otnesenite

преди 10 години

Някой да коментира думите на Васил Тончев? "Правителството заслужава кредит на доверие", казва пред "Монитор" Васил Тончев, директор на социологическа агенция "Сова-Харис". "Нов вот ще е самоубийствен за страната. Очевидно е, че вече приключваме със старите практики. От тази гледна точка на тест е подложен и президентът Росен Плевнелиев. Той не отговори по същество за офшорките, не уточни дали наистина е имал офшорна фирма и дали са правени тразакциите, за които бе споменато".

14

Жално

преди 10 години

Спешни мерки - заем или дефицит. Алиосман Имамов заяви: Ако наистина издъним бюджета, проблемите ще станат много по-тежки и те ще дойдат по-късно, но аз не вярвам." А пък аз вярвям и още как! Баш-експерта Доган (истинския премиер) ще оправи България по схемата на Гърция. Българио, какво чакаш? Излез и ги измети, иначе жална ни майка!

13

Анонимен

преди 10 години

На тая снимка Орешарски гледа като насрано детенце. А като говори брадичката му трепери като на уплашено дете което аха-аха ще се разплаче че искат да му вземат играчката.Колко трябва да си *** за да не си подадеш оставката след такива гафове и такива протести? Типичен комунист - ти го плюеш а той се прави че дъжд вали.*** си бе ***!

12

otnesenite

преди 10 години

Медиите на Иво Прокопиев атакуват Орешарски. Няма как аз да съм от едната страна с Иво Прокопиев. Просто няма!

11

Задължително гласува

преди 10 години

Изберете :*** или С иК

10

Анев

преди 10 години

Росене, кажи си! Протестиращите ще те разберат!

9

Анонимен

преди 10 години

До do 5Не, КОМУНИСТ.....

8

do 5

преди 10 години

Абе ти нормален ли си бе?