29

Сидер Паша

преди 10 години

До СмяхА СерГей с дупе какво чупи????

28

Serbei

преди 10 години

Приятели на 22 ри всички пред НДК , да покажем на Европа колко обичаме серГей!! :) :)

27

Анонимен

преди 10 години

Не е ли по-добре протеста да се премести пред сградите на медиите(всчики).!!! Те са техни!!! Да им покажем, че няма да има прошка за НИЩО!!!

26

Смях

преди 10 години

До Сидер ПашаДа, аз това искам Бат Бойко ми харесва повече, поне е мъж, омръзнаха ми ****ерасите на БСП и ку*венските им номера============ Да бе и ние сме чували, че бат ви Бойко е мъж :) Като "каратист" винаги е избягвал срещи със по добри противници..Като шеф на ИПОН винаги е бил под крилото на Маргините.. Дори го съжалих когато във Токйо се опита некадърно да подсече Миро Мършата :)))))

25

Анонимен

преди 10 години

Защо ДПС дава областни управители на БСП. Искате ли правителство областните е нормално да са наши пък който иска нека си протестира.

24

Сидер Паша

преди 10 години

До СмяхДа, аз това искам Бат Бойко ми харесва повече, поне е мъж, омръзнаха ми ****ерасите на БСП и ку*венските им номера

23

Смях

преди 10 години

До Анонимен 25Искам оставката на правителството и Главния прокурор===================Хехе нагли ГЕРБери а бат Бойко да го провазгласим за БОЖЕСТВО не искаш ли :)От ден на ден ставате все по нагли !!! А предполагам не искаш да се разследват Боко и Цоко :)Да ви имам наглоста....Боко 3,5.г. краде като за последно и сега главния прокурор ви е крив !@!

22

Анонимен

преди 10 години

към 26:Много хора,когато ГЕРБ дойде на властказаха същото,но няма кой да чуе!

21

Анонимен

преди 10 години

Реално България няма правителство, мафията има правителство!

20

Анонимен

преди 10 години

Искам оставката на правителството и Главния прокурор. Ако беше Пламен Орешарски с малко достойнство, мъжество до сега да си е подал оставка.

19

поЧИТАТЕЛ

преди 10 години

СОФИЯНЦИ ДА ПРОТЕСТИРАТ,ИМА ЗА КАКВО . ДО СЕГА , ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА ,ПОНЕ 200 ОТ ТЯХ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ, С НОВИТЕ ЗАКОНИ ЩЕ НАМАЛЕЯТ, ПРОТЕСТИРАЙТЕ !

18

с БСП към Северна Ко

преди 10 години

Орешарски избра сикаджия за зам.-министър на вътрешните работи... Дебелоочието и тъпотията победи !!!!......"Според информационната система ДАКСИ от 1995 г. Иванов е управител на клона на групировката СИК в Шумен. Той е син на местния бизнесмен Валентин Иванов-Шошо, който също е свързан със силовата групировка. Той е бил задържан за отвличане през 2000 г. за рекет и отвличане ".......

17

Shark

преди 10 години

Нови избори по стория закон няма да доведат до нищо, ще ги въртим ей тея мутри в парламента и ще си викаме след това за оставки. Трябва нов закон, след това изборите.

16

123

преди 10 години

комунисти,цъкайте минуси, ама времето ви изтича

15

anonimous

преди 10 години

24 часа168 часа19 минутиСупер 19″ГалерияEuropostТелевизиите на Пеевски: ТВ7 News7 The Voice музикална телевизияТелевизия ALFAРадиата на Пеевски: Magic The Voice Витоша ВеселинаСписанията не Пеевски: Топ Гиър Аутобилд Хелоу Уикенд за жената Биограф ТемаLove storyЦветан Василев и Делян Пеевски упражняват влияние върху БТВ чрез процентите на техния длъжник Красимир Гергов.Списъкът непрекъснато се допълва с нови придобивки или с конт

14

anonimous

преди 10 години

Представяме на Вашето внимание пълния списък на сайтовете, телевизиите, радиата, вестниците и списанията, които са явна или скрита ( пълна или частична) собственост на Делян Пеевски и Цветан Василев.Сайтовете на Пеевски: Blitz.bg Vsekiden Bnews.bg *** Inews econ.bg sporta.bg get.bg Livenews.bgClass.bgAfera.bgБГНЕСВестниците на Пеевски: Уикенд Шоу Всеки ден Телеграф Монитор Политика Новинар Борба Велико Търново Марица Пловдив Струма БлагоевградЗасадаСтандарт ПресаТруд24 час

13

Анонимен

преди 10 години

всеки народ си заслужава управниците защото те произлизат от тоя народ!

12

Анонимен

преди 10 години

Tova govori 4e trqbva da si hodqt no mai bez boi nqma da stane

11

qur4u

преди 10 години

Бойко да не се прави на ощипан. От 1 100 000 човека.....10% да дойдат в София.......проблема с крадливите *** е решен.

10

Ангел

преди 10 години

Нокаута ще е на 22 пред НДК- докато Станишев си приема левите другарчета от Европа.Пазете силите- тогава трябва да е максималната мобилизация!