206

Радо

преди 11 години

Власт не се дава Станишев, знаеш го нали? Въпроса е български народе, кой да сложим на мястото на тази твар, както и на цялата *** в Народното събрание! Няма нови лидери! Това е проблема пред нас!Ако се насрочат нови избори пак ще имаме същия сценарий, със същите "герои".

205

Уоуо

преди 11 години

Ще умра че не мога да дойда и да съм с моя народ в този труден момент .Мой братя и сестри горда съм че съм Българка ,вие ме карате да повярвам че ще има бъдеще за нас всички в милата ни родина.Благодаря ви

204

До стефан

преди 11 години

ако беше така защо вожда наш бойко нищо не направи

203

БГ

преди 11 години

Хората ги плюят, те си мислят, че дъжд вали. Този мишок дали ще се махне не ми дреме, но Олигарски да подава ОСТАВКА. Ще се застъпваш за Пеевски - предате и дуперавец на Доган(Местан).Вашето правителство само за 20 дни показа, че е вредно за България!

202

гост

преди 11 години

г-н Станишев,имате претенции за интилигентен човек, как така видяхте в Пеевски, който няма трудов стаж, 4 години не е стъпил на работното си място в НС /нали е слуга на народа/ желание за работа и то не в каква и да е област, а там, където трябва да се громи организираната престъпност. нещо не се връзва. добе е да сте честен с хората, търпението им вече се изчерпа.и стогодишната ми баба на село вече не ви взема на сериозно и пита "подаде ли си оставката нашето, защо ни съсипва насила?"

201

jamiro

преди 11 години

Nemoga da si obqsnq zashto vsi4ki komunisti imat izkluchitelno nagli i zlobni fizionomii .Pri drugitee partiine e taka 1

200

steeefan

преди 11 години

До 209 ти си луд като лидера си станишев Бойко е на власт от 4 години,наистина няма такъв народ който още да вярва на крадливите комунисти ,които на-много са били на власт.

199

diadko50

преди 11 години

Дотегна ми вече тази демокрация.

198

sasho762

преди 11 години

До 202: Ще занимавам кой с каквото искам. Не чети, ако не искаш! Тезата ми е следната: Независимо кой е на власт-ББ, Гея, Болния, Ефендито, Новите протестиращи-всеки гледа кокала. Ако ти си тарикат, умен, предприемчив, находчив, стремителен, положителен тип, то ти ще си добре във всяка ситуация стига да не те мързи. Власта винаги корумпира, няма значеие в чии ръцее!А, ако мислиш че съм се оплел, явно толкоива ти е багажа.

197

Анонимен

преди 11 години

***

196

ami sega

преди 11 години

Гейче, днес пак сме пред МС

195

Анонимен

преди 11 години

Повече никакви протести, в Петрич дават по 40 лева на човек да ги закарат до София да крещят. Протеста се Гейберезира. Лично онази *** Фидосова организира хората.

194

steeefan

преди 11 години

серГей докажи че си мъж поискай вот на доверие в народното събрание.

193

Филия мас банкя

преди 11 години

Ако има статистика бойко колко пъти е казал станишев ще влезе в гинес 4г ГЕРБ. Направи хората да незнят койса къде ходят и говорят Е. НЕМА. ТАКЪВ. НАРОД огледаитесе Румънци Гърци сърби турци македонци всички са пред нас а нас ни е виновен некой. Който го нама в власта от 4г

192

Станишката

преди 11 години

Абе как ще си подава оставката, полудяхте ли ? Нали това означава да забрави властта за винаги! Сега му е в ръчичките да не е луд да я пуска ...Няма отърване от него! Станишката, ще мачка ...

191

до 206

преди 11 години

Трай ве съсел,айде хващай гората,мандраджия пършав

190

Анонимен

преди 11 години

Здравейте кучета, нали така ви казва вашия лидер Бойко Тиквата. Минавам само да ви тегля една майна. Ако Тиквата се върне на улицата ще са 1 милион. Преди 3 години никой не протестираше, защото веднага беше уволняван. Сега демокрацията бавно се възстановява. Всъщност вие не сте кучета, вие сте най-обикновени ***.

189

Chubrikov

преди 11 години

nablijava otkrivane na nov bg camping "pezident parlement paradiso" krai selo Tihomir?!

188

БАХ МАМАМУ

преди 11 години

КОМУНИС ВЛАС НЕДАВА. тази влас със кръв смея зели с кръв ще я дадем

187

Yoyo

преди 11 години

Ефенди Станишев ,защо не се хванете за ръчичка с Осман Сидеров и не оставите народа да прецени кое е отговорно и кое не е.Много е отговорно да поставите за председател на ДАНС Пеевски ,който не може да излезне и направи изказване пред народа ,не защото не му стига смелост ,защото дебелака не може да се изказва грамотно.