132

Аз

преди 11 години

Да се въведе задължително гласуване, когато се разглеждат промените в Наказателния кодекс.

131

Анонимен

преди 11 години

Протестите ще са всеки ден от 18:30 пред Министерския съвет до падане на правителството. Няма вече кой да върне хората по домовете им. Веднъж излязла масата, тя ще остане докато не получи исканията си. При ББ хората много се разглезиха, защото след всеки протест имаше диалог и консенсус. А тези си мислят, че си живеем още в комунизма. Когато Бойко предложи февруари месец диалог с "организаторите", те казаха "не". Затова аз днес не искам диалог с Орешарски. С национални предатели не преговаряме!

130

Чиновник

преди 11 години

До Народе ????Ако 200 000 човека в държавата мислят като теб, направо ще ни развалите седянката.

129

Анонимен

преди 11 години

В 6.30 отиваите да си пиете хапчетата с синтетична дрога.В 7.30може да управлявяте летяща чиния и две три държави.В 8.00 ИДВАТ ОТ АТАКА И ОТИВАТЕ В ПИРОГОВ

128

Sophia1

преди 11 години

Всичко при тези протести е доста подредено и унифицирано, за да е спонтанен протест на 15000 души. Социолозите, занимаващи се с психология на тълпата ще ви го кажат. Обществото е пъстро, не може "спонтанно" изневиделица да се изяви с една определена група от хора - млади, интелигентни, добре облечени. Последното е изкуствено търсен ефект, за да бъде внушена разликата с предишните протести, когато т. нар. *** свалиха правителството на ГЕРБ. Личи си режисурата.

127

WhenYou

преди 11 години

До Анонимен 141Това е протест на българската интелигенция! За разлика от протестите, на онези, които не работеха и не можеха да си плащат тока!

126

Анонимен

преди 11 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ...ЩЕ ФАЛИРАТЕ БОКО БЕ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА..КОГА ЩЕ БАЧКАТЕ ИЛИ ИМА КОЙ ДО ВИ ХРАНИ..Я КАЖЕТЕ..НЕЩО БАЧКАТЕ ЛИ.....КОЙТО БАЧКА НЕ СЕ МОТА ПО УЛИЦИТЕ И РЕВЕ КАТО .....--ЗНАЕТЕ КАК--АКЦИИТЕ СЕ ОРГАНИЗИРАТ ОТ БОКО И ОСТАТЪЧНОТО СЕДЕСЕ......ФЮРЕРА НИКОГА НЯМА ДА Е НА ВЛАСТ..НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ!!!!

125

Избирател

преди 11 години

Ако се забрани гласуването с двойно гражданство (както е в почти всички "бели" държави) и избирателната активност е над 80%, антибългарската ДПС няма да влезе в парламента и до година ще е разложен политически труп, а олигархичните слуги от БСП (ДС) ще вкарат най-много 10 депутати. Така поне ще започне разчистването на блатото.

124

Буревестников

преди 11 години

Днес отново ли 18,30 пред МС ?!?! Или пред Парламента?!?!.....

123

вера

преди 11 години

Ето от там идва противоречието и проблема. ББ ви обяснява как има злоба и как има реваншизъм. Купените от него медии също манипулират здраво хората. А някой проследи хронологията на събитията и да види, че трябват спешни мерки и арести заради огромната контрабанда. Никой не ни дава кредит единиствено една банка на 3% лихва на месец. Това е убийствено. Никой вече неще да дава пари за да ги откраднат мутрите в България. Орешарски е предложил на 6 кандидатури и те са отказали.Цацаров се връща от чужбина и първатаму работа е да се срещне с Пеевски и Цветлин Йовчев какво да правят с контрабандата

122

WhenYou

преди 11 години

До Анонимен 128 Имаше протест и пред централата на ГЕРБ - не пишете неподготвени!

121

Жена

преди 11 години

...ден!

120

WhenYou

преди 11 години

Най-гнусен ми е начинът, по който медиите отразяват този протест! Как може да казваш, че е имало 10 000 - 15 000! Хората бяха поне 20 000 - 25 000! Да ви имам независимите медии и свободата на словото!

119

Жена

преди 11 години

Достойните умират само веднъж и живеят Свободно!Страхливците като теб умират всеки !

118

Народе ????

преди 11 години

Това е написал Апостола на последната страница от тефтерчето си и е имало защо да сложи 4 питанки. "Свободата не ще екзарх, иска Караджата". Братя и сестри, събудете се и елате днес да ги изметем завинаги ... заради геноцида над дядовците и бабите ви, заради отнетото настояще на майките и бащите ви, за да имаме бъдеще. Бог да пази България!

117

Анонимен

преди 11 години

Да някои медии подклаждат бунтове за да има сеир.Ама ще има КЮТЕК-на български

116

anonimen00

преди 11 години

До Анонименти си ***,като Волен-феса....

115

Oshte edin optimist

преди 11 години

До optimistNapalno sam saglasen s teb i se radvam che vse oshte ima razumni hora v milata ni rodina

114

Анонимен

преди 11 години

С *** възторг някои тв окачествиха протестиращите като красивите,образованите,умните,младите.Сега аз като представител на старите,глупавите и грозните си задавам въпроса кой има интерес от дестабилизация и свалянето на току що съставеното правителство на Орешарски.Защо няма протести пред ГЕРБ,дали защото управляваха мъдро,демократично и в интерес на народа.Не се ли налива вода във воденицата на ББ,ЦВ Цв , Янето и други подобни ***.

113

Анонимен

преди 11 години

Днес протеста ще се проведе в Аушвиц за целта се съблечете голи предварително...