201

boro

преди 10 години

Шапка свалям на Георги Кадиев, само той се оказа комунист с топки !!!

200

Иван

преди 10 години

В БСП има способни и с опит хора трябваше някой от тях да е.

199

detelina

преди 10 години

КАКВО БЕШЕ ТО-ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО!?

198

Uzunow

преди 10 години

Towa komunistze Stanishew trjbwa da se izgoni ot stranata ni,toi i bez towa e ruski agent i ruski grazdanin.Samo bedi ni nosi towa rusko mekere.Komunistizeskata partij izwan zakona.

197

Анонимен

преди 10 години

Станишко да провери ,подарена ли е цигарената фабрика в Благоевград на Бойко Борисов и от кого и тогава ще проличи дали ще се хили,като в публикуваната по-горе снимка.Омръзна ми от договорени театрални постановки и слаби режисьори.

196

luben.pandev

преди 10 години

Лично той пък ги информирал, че Пеевски трябва да оглави ДАНС. Причината била, че на него може да му се има вяра, че имал силна ръка и доверието на чужди служби и е в състояние да се справи със задаващи се протести, които пък организирали от ГЕРБ, за да бутнат властта. "Ами, когато вие организирахте платените протести и бутнахте законната власт, с нарушаване на Констуитуцията от този именно Пеевски, какво говорехте?!!!.....Долни лицемери.

195

ПИТАМ

преди 10 години

ЕЕЕ ,НЯМА ЛИ НАЧИН ТОЗИ ПЛЪХ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН.

194

outsider

преди 10 години

Станишев направи голяма грешка с Делян Пеевски и трябва бързо да даде заден ход, иначе ще загуби доверие и на твърдото ядро на БСП.

193

lewskar

преди 10 години

Е СЕГА БОКО СЕ ВЪРНА НА БЯЛ КОН,СОРИ СЕРГО АМА ТОЗИ ПЪТ СЕ УЛЯ.Да сложиш това кюфте за шеф на ДАНС ,който откровенно никой не го понася ,освен БАРДУКОВ е все едно да сложиш ,кофа с ла*на пред врата на съседа да му звънеш и да викаш пожар,е най-вероятно той ще те набие.Така ТОВА правителство беше до ТУК.

192

дядо Боцко

преди 10 години

Тоя усеща ли какво ла*но из*ра ? Не може с овчарски прът да го прескочи !

191

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТова го направихме на 12 Юни 2013

190

Ани

преди 10 години

Основната цел на СерГЕЙ е да нанесе максимална вреда на България и Българския народ. Съзнателно подаваните крайно скандални решения в НС ще изправят не само ГЕРБ срещу БСП, но и БСП срещу БСП. Целта е пълна какофония и дезориентация във цялото общество.

189

Анонимен

преди 10 години

Всеки уважаващ себе си българин да престане да гледа "порнографския " канал TV 7 и сродния му NEWS TV. Да спрем постъпленията от реклама за "кошерите" на интригите и необективността

188

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Станишев се оказа нулев политик. Но вината е на тези, които го издигнаха. Да слугуваш на турските интереси, по заповед на САЩ, е национално предателство. В момент на противостояние между Русия и САЩ. Особено в Сирия, където се водят военни действия със стотина хиляди убити. Българската върхушка се намесва с политическа подкрепа, пряко с оръжие и логистика. Тази постъпка очевидно е предизивикана от катастрофата на прехода реставрацията на капитализма. Паникьосаната върхушка БСП и ДПС(първи ешелон), СДС и прочие(втори ешелон), ГЕРБ(трети ешелон) предприема отчаян ход. Давещите се хваща

187

ПФУ

преди 10 години

До 202Г-н европеецо, това,на което казвате "да", се нарича национално предателство. РАЗБРА ЛИ?

186

tttt

преди 10 години

На този му е нужно само да влезне вътре и да се докопа до секретна информация от която е застрашена националната сигурност на България !!!!! После и да го махнат те скандалите станаха и ще станат още много бели!! Оставка на БСП и ДПС националните предатели!!! Господ да пази България и дано ги накаже сурово тези долни предатели които унищожиха нашата родина и не може да ги изгоним!! нагла ***!!!!!!!!!!

185

Вес

преди 10 години

Станишев предаде обиковения избирател. Дори и твърдия електорат е възмутен от днешния избор на Делян Пеевски. С какво ви държат с8танишев мафиотите?каква е цената на този грозен и мръсен избор. Предизвикахте народното недоволство и със сигурност предсрочни избори. Не се надявайте на излъганите избиратели да ви подредят отново голям брой депутати като сега. Не помислих те ли , че за БСП са гласували и привърженици на СДС и такива, които са иска ли да сложат край на гербаджииската мафия.

184

Анонимен

преди 10 години

Станишев направи ОГРОМЕН ГАФ който тепърва ще се разраства.Макар че Пеевски очевидно е единственият който се е навил да тръгне срещу Боко и Цокобез да го е страх, факт е че той няма да е по-различен от Цветанов.А една от основните причини да падне предното правителство беше именно Ц В Е Т А Н О В.Сори ама Станишев се издъни УЖАСНО!!!И ще си понесе последствията.

183

rg

преди 10 години

Странно защо след като Цветанов е спец по незаконното подслушване не се появяви примерно запис от дебата за назначението на Пеевски. Предполагам е имало среща Доган,Станишев,Орешарски и Сидеров и то не от вчера. Щеше да е много любопитен разговор и една спряна проверка на предприятие или наречен прокурор гей ще изглежда като детска приказка сравнение с техните разговори.

182

Анонимен

преди 10 години

НАЛИ ГОСПОДА СОФИЯНЦИ ВИЕ ГЛАСУВАХТЕ ЗА БСП , ДПС , АТАКА ,,,,,,,,,,,,,,,,, ВИЕ КАЗВАХТЕ НЕ НА ГЕРБ ! ВСИЧКО ДОЙДЕ ОТ СОФИЯ , ,,,,,,,,,,,,,,,,,,