67

Анонимен

преди 10 години

Мен не ме интерсува толкова че се е продал, колкото че нищо не прави, някакви кьорфишеци хвърля преви нещо но твърде незначително и вика че нямал власт. Избягва неудобните въпроси и се държи гузно. Не че не съм го очаквал, но можеше да не ме разочарова чак толкова, ама кво да се прави, не е по-добре за никого да гласуваш. За китайските инвестиции например трябва огромна воля и настойчивост а не разни пресконференции.

66

волен ме предаде

преди 10 години

подлец легитимира турчулята и комунистите! *** продаде партията си и национализма за 30 сребърника по курса за деня. Дано не вземе и лев субсидия наслредващите избори, ще гласуваме за теб на кукуво лято *** долен!

65

Анонимен

преди 10 години

Трагедията е че нито Волен става, нито който и да е в парламента, а още по зле като си им теглил по една и не си ходил да гласуваш, така че престанете с тия спекулации, трябва да се мисли за нещо наистина различно, но този вариант е явно че не устройва дори волния атакист макар да се е самопровъзгасил за съвестта, истината на обществото.

64

Анонимен

преди 10 години

Волене, Волене, сега гласуваш това за 4 % бариера, но на следващите избори - ти няма да я имаш брате! И ще гризнеш дръвцето изцяло. Сега с твоите простотии си го гризнал доста яко и пътеките ти към властта са ***. Не си ли го разбрал? Ячко те пързулнаха, ячко. Ще дремеш извън парламента и ще подсмърчаш пред него като гладно *** пред кебапчийница.

63

Анонимен

преди 10 години

Според мен целта е една единствена...да убият младите партий и да не им дадат шанс за развитие...още едно малоумно решение на това НС....ще го осъзнаете след като всичко отиде по дяволите...глупава нация.

62

Базилио

преди 10 години

Имах приятели Гербаджии сега са за АТАКА и не е и учудвам.И аз не се учудвам, нали са ти приятели.

61

Анонимен

преди 10 години

Вижте сега, Сидеров не блести от съвършенства, ама я да ми посочите някой който може да му стъпи на малкия пръст по моралност- ще ви улесня че просто такъв няма да намерите. Всичко един дол дренки, така че не го одухворявайте много и следващия път гласувайте за някой наистина различен, който все пак може да се яви в Българско.

60

Анонимен

преди 10 години

браво Волене само така !

59

_

преди 10 години

Тези съвсем са се самозабравили, че го изкарват и пестене на парите на данъкоплатците. Очевидно това е прозрачен опит за убиване на извънпарламентарната партийна опозиция и запазване на *** статукво. Субсидии за НИКОЯ партия, независимо дали е парламентарно представена. Партиите са прогнила, бюрократична и самовъзпроизвеждаща се форма на политическо съществуване, която създава застой и вирее в инертност. Трябва веднъж завинаги да отпаднат привилегиите им. Изборите - изцяло мажоритарни.

58

Анонимен

преди 10 години

Волене ние ще те подкепяме докрай сега имаш 250 000 гласа, но те ще се увеличават още. Имах приятели Гербаджии сега са за АТАКА и не е и учудвам. Имаш подкрепата на истинските българи, а не на мутренските мекерета от герб и бсп дето висят по форумите за 10 лв надник и плюят по АТАКА. АТАКА ПОБЕДА, ВОЛЕН Премиер!

57

Хо-хо

преди 10 години

До до 58Отдавна не вярвам в дядо мраз. А и видяхме много добре как Сидер ага опъва също от "марковите пури"

56

SKYBET

преди 10 години

bolen liderov e bulgaroubiec na 100% shte go osyznaete skoro vsi4ki bulgari

55

SKYBET

преди 10 години

blagodarenie na siderov zam, ministry na otbranata shte e tur4in da 4estitta slavata na bulgarksata armia

54

Shark

преди 10 години

Ей ся вече Янето и НФСБ ще станат като бесни питбули.

53

Базилио

преди 10 години

до ritci Е,да не подценяваме малоумието на определени групи от хора.

52

Хо-хо

преди 10 години

До до 49Така ли? Субсидията им отива за благотворителност, така ли? Много ми е интересно дали могат да покажат фактури за всеки един разход, който са направили по изборите - са всяко едно плакатче, наеми на офиси, пътни да обикалят страната и т.н. Ако субсидията им отива за благотворителност, то как плащат всичко останало?

51

Анонимен

преди 10 години

Партийни субсидии но 1 до 1.5% . Другото е нахалство, а партия претендираща да е истинска - да събира членски внос. Така няма да хрантутим *** със самочувствие.

50

ritci

преди 10 години

До Базилио 52_риТой Долен на следващите избори няма да вземе и 1% , така че със сигурност остава без субсидия.

49

gogo

преди 10 години

Ако това се приеме,то атака ще е без субсидии следващите избори

48

Гражданин, който син

преди 10 години

Аз пък смятам, че трябва всички партии, които минат бариерата от един процент от гласоподавателите да са в НС! В крайна сметка, ако беше така, нямаше да сме свидетели на този фарс! Волен Сидеров трябва да бъде освидетелстван! Той е срам за българския народ и със сигурност не може да бъде народен представител! Трябва да има психотест за кандидат депутатите.