36

е

преди 10 години

Правилно е да се каже - ГЕРБ довърши проекта и то защото искаха да приватизират БДЖ товарни превози и да почнат далаверките през бурсенското пристанищеи щял да се развие региона бля-бля с преминаващи камиони,коли и влакове и велосипеди фантазии

35

4235

преди 10 години

Дано с откриването на моста се посъживи малко видинският район, че най-бедният в България.

34

Славянка

преди 10 години

Много ми допада сутрин като отворя информационните сайтове, да чета интелигентни и примерени изказвания :) Разбира се, че подобни мащабни проекти, са резултат от работата на много хора и много правителства. Не е само "АЗ", "АЗ", "АЗ", както кънтеше до преди няколко месеца от устата на Бойко.

33

GiveMeFive

преди 10 години

Съоръжението е построено от този, който му пререже лентичката. Все пак това беше мотото на предишното 3,5 годишно управление. :)

32

Mamaligov

преди 10 години

Ha da e chestit mosta na balgarite! I za drugia most ne barzaite tolkova mnogo pak 100 godini, ne se napavaite tolko mnogo! yavash - yavash ! Jivota e dalag! Nablyagaite na rakiata, birata, vinoto, vodkata!

31

Левски

преди 10 години

Има джелезо за мангалити. Поне за половин година.

30

:)

преди 10 години

Простата червена *** умира от мъка :)

29

Shop

преди 10 години

Не знам кой колко е построил, знам само, че 4 години ревахте в този форум, че асфалт не се яде и че строят мост в нищото. Това е положението.

28

...

преди 10 години

Милите социалисти :) Никакви заслуги нямате за този проект, червени ***! По ваше време проекта беше спрян!

27

само герб

преди 10 години

добро утро.***

26

Буревестников

преди 10 години

Браво браво.... за 100 години правим един мост :) Не е зле.... ха ха ха ;) ! Ако понамалят "краденето и прибирането" от средствата,заделени за едно такова съоражение могат да "свалят" срока с има няма 70-80 години.... хе хе хе хе :) ;) :)

25

ля ля

преди 10 години

браво най-накрая за завършения дългосрочен план който имаха нашите управници в последните 30 години да кажем!

24

Пич

преди 10 години

"след като проекта е приет и направен от БСП-то, с осигурени плащания"Ама защо говорите глупости бе, лапета с червени ***!? Ако става въпрос за проект и някакво финансиране, то тогава да се върнем при Милен Велчев. Комунистите не правят нищо по този проект, повтарям - НИЩО! Те само подписват един договор с Румъния и толкова! 2 години драпане на червени топки, при което дори испанците си вдигнаха чуковете, и се говореше, че този проект загива. Хората от ГЕРБ направиха главното. Демагози!

23

BGN

преди 10 години

Най- после се направи нещо положително в таз България, северозападния регион има шанс леко да живне, тука тиквите реват как било тяхна заслуга. Ами осигурете ми парите и аз ще го построя !!!! ЛЕСНО ТАКА НАЛИ ???

22

до 19

преди 10 години

Значи заслугата била на ГЕРБ щото БСП не го е завършила за 2 год., а ГЕРБ успя за 4 и то след като два пъти удължаваха сроковете? И за всичко това била виновна Русия, нищо че строителите са испанци? Е, не е лесно да си ***!

21

ббб

преди 10 години

след като проекта е приет и направен от БСП-то, с осигурени плащания, единствената заслуга на тиквите е, че не окрадоха парите и оставиха на испанците да го построят, благодаря тикви!

20

Пич

преди 10 години

Е да Михов, много правителства ПРИКАЗВАХА за много неща. Вярно е. Да не забравяме, че този мост беше спрян и испанската фирма си беше заминала по ваше време, Михов! Този мост ще го има благодарение на усилията на правителството на ГЕРБ. Толкова късопаметни не сме, не ни правете на ***. ГЕРБ това, ГЕРБ онова, ама хората направиха много неща. Аз съм софиянец, и специално за София свършената работа е огромна. Мога само да поздравя хората от ГЕРБ и Фандъкова. *** червени ...

19

fsb

преди 10 години

алоо, тиквии, аре млък, заслугата е на българския народ, че вади пари за финансирането, както и на ЕК за безвъзмездните пари, както и на испанската фирма, която го е построила, стига с тея мутри от герб, не съм видял тиквата да ходи да го строи собственоръчно и да заварява, както строеше магистралите.... Важното е че вече го има, тикви!

18

KOSTAS LINKE

преди 10 години

*** ТРЯБВА ДА СЕ ИЗОЛИРА...ОТ РОМАНИА ПРЕЗ СЕРБИА ЗА ЕЛЛАДА.ТОЗИ МОСТ НЯМА ДА СИ ИЗБИЕ ПАРИТЕ НИКОГА...ЗАЮОТО СЕРБИТЕ И РОМАНИТЕ ИМАТ ДРУГА ДОГОВОРКА.

17

инженер

преди 10 години

БСП нямат заслуги. Гадни червени пумяри!