10

К'во стаа

преди 11 години

Всеки път като дойдат комунистите на власт гледат да затрият БОП-а... И при Миков беше така и сега при приятелчето на Драшков... Явно не им изнася някой да работи срещу тежката и организираната престъпност.. Замазват очите на обикновените хора с "борбата срещу битовата престъпност"- кой крал кокошки, кой продавал цигари.... По добре задържан организатор на канал за внос на безбандеролни цигари отколкото *** с пет стека, ама кой да се сети

9

ина

преди 11 години

До АнонименА бе, вие луди ли сте? Какви поздравления! Това да не е от вчера. И да не би за пръв път да виждат какво става по пазарите? Или "24 часа" им отвориха очите? Ден до пладне е тая работа, защото полицаите пафкат безплатни цигари, а през шефовете им минава контрабандата при всички правителства.

8

Гошо...Тъпото

преди 11 години

Премиерът Орешарски днес каза,че не си дава...срок 100 дни,а само 10-сет,за да има резултати.До един месец,сигурно много глави ще...паднат;иначе резултати...няма да има.

7

WTF

преди 11 години

Аман от Драшковисти.... Чистката започва! Жалко, че безогледно се уволняват и пенсионират хора с опит и знания.... Сега остава и свинята Пеевски да стане Директор на ДАНС! Държава на абсурдите!

6

Бай хой

преди 11 години

То и Цвък като стана министър нямаше да прави чистки , а смени всички директори на полицията.

5

Анонимен

преди 11 години

Браво за волята и действията. Поздравления!

4

OMG_Lucker

преди 11 години

Защо само на Женския пазар? На пазар "Красно село" е същото. Бай *** яко предлага цигари без бандерол и парфюми още на входа на пазара. Всеки ден са там. Ами да отидат и да ги гепят, трудно ли е?Цветлине, действай. Хвани ги за топките въпросните комисари, че отпускането е голямо.

3

до баламурдници

преди 11 години

Щеше да е смешно,ако не беше трагично.Вие за 23 години не разбрахте ли,че рИформи в България се правят в името на частни и корпоративни интереси.Всевки дърпа чергата към себе си.

2

Анонимен

преди 11 години

Te пък в Люлин на пазара и не се крият мангалте. От всеки ъгъл се чува "Цигари, цигари. Мъжки дамски..." Няма кой да се грижи.А пък това че продават *** - 100% гарантирано.

1

BIG AL ::)))))

преди 11 години

С две думи , комунистите ЗНАЯТ КАК се пази власт и с КОЕ министерство ..:)Парите пак са "малко"..и нито ДУМА за съотношението 27000- чиновници срещу 30000 полицай ..)) Общо към 57 000 души в МВР ...Това съотношение НЯМА да си пипа .Та такива "рИформи " ще има в МВР -то ..))BIG AL