139

Анонимен

преди 11 години

drugite okradoha darzavata te s gluposti ni zanimavat

138

Анонимен

преди 11 години

До djaf-djaf .......Бих ти сложил 100+ ,ако можеше .И аз така виждам нещата.Имам усещането ,че и политици и журналисти се стремят да изтощят емоцийте на обществото .Подхвърляъки ту едни ,ту други "партенки" ,те постигат само разделение и дори деструкция на обществото(ако изобщо може да се наречеме така след толкова години обработка)...България няма национални приоритети и кауза.Непрекъснато се насажда омраза)..........

137

коментар

преди 11 години

Ами , пследният да затвори.....решетката.

136

дд

преди 11 години

До мяу мяуМалоумник .Заради такива като теб зомбита ,още 20 г. ще ни крадат и лъжат ПАРТИИНИТЕ БЕЗКРУПОЛНИ ОЛИГАРСИ.ако още има Българиа.

135

Анонимен

преди 11 години

Дръжте му петите.Брюксел и после............

134

мяу мяу

преди 11 години

До djaf-djaf А ти си се залепил /а/ за отходната тръба !!! Не я пускай, запуши я с уста!!!

133

Анонимен

преди 11 години

Защо не съдят всички, които разсипаха България преди управлението на Герб, ами само Цветанов е на мушка

132

batevale

преди 11 години

Цветанов става все по-подозрителен в намеренията си...

131

7

преди 11 години

Айде и този отиде при Галеви.БЪЛГАРИО здравеи и довиждане.

130

djaf-djaf

преди 11 години

Извинявайте,но всички вие сте едни безмозъчни овце.Един *** се залепил за една партия,друг за друга и цвили във възторг от собственото си малоумие.А партийните ви лидери ви се смеят на малоумието и даже не си сменят репертоара, за зомбирането ви.За да се родите и си останете цял живот ***,се иска особен талант.Сигурен съм,че и Мйката Природа че чуди на "творението" си.Продължавайте в същия "дух".То и без това в материалната ви съставка,липсва какъвто и да е дух.

129

Анонимен

преди 11 години

Смятам че този тъмен балканск субект трябва да бъде не в Брюксел, а в тъмницата!!! Там му е мястото!

128

Andreshko

преди 11 години

След като има внесен иск от прокуратурата за сваляне имунитета на Цветанов,той няма право да напуща страната..

127

Анонимен

преди 11 години

Трябва да си *** за да не виждаш, че шайката БСП ограбва България и Българите повече от 60 години. Ако гласуваш за тях или и ти грабиш, или си толко *** та чак объл. Оди си слушай вождо на фона на кмъните падат и очаквай да завалят и други работи - като при Бареков :)

126

владетеля

преди 11 години

Този *** докога ще баламосва хората.Този е бандит,разбойник и не трябва повече да се мярка във властта и в Народното събрание.

125

Анонимен

преди 11 години

Бе не мога да ви разбера това БЕСЕПЕ-растите, колкото и да се опитвам! Какво сте се разревали всички като ощипани гимназистки? Как така всички виждаме, че Станишев е нагъл лъжец и въздух под налягане, само вие не знаете! С Вожда-Луканов са си лика-прилика! И какви са тия ркламни акции на България? Да си сложи в една торбичка документите, кърпа, принадлежностите за бръснене, паста за зъби и четка, и бегом към следствието! Що за наглост? Щял да прочете обвинението, когато му било останало време...

124

Анонимен

преди 11 години

и от кога го дава тоя имунитет май се готви да бяга мазната мутра

123

chach

преди 11 години

spored men triabva da go arestuvat vednaga,i sled tova da mu iskat imuniteta.po goliam terorist ot nego niama v bg.toi e mafiot nomer dve sled borisov na balkanite.

122

Анонимен

преди 11 години

Като сте толкова ербап защо не плюехте Цецко преди 2 години? коко-защитник на онеправданите

121

Ekspress Sofiiski

преди 11 години

Cecu nema dati se razmine ako shtesh i na Armenskiq pop dase oplatshesh.

120

Анонимен

преди 11 години

Оставете го Цоцо, дето твърдите, че щял да изчезне и да играе белот с някакви братя....Всичко това е от нужда да си смени гардероба... Той трябва да свиква с раирани дрехи, а са му останали само тези тъмни костюмчета.Сигурно отива да си купи подходящо "работно" облекло и после с новаа премяна ще се яви при Цацаров. ;-)