28

Анонимен

преди 11 години

а милионите на овчаров ???

27

Аз

преди 11 години

Дай Боже на всеки гербераст да се случи!

26

Дядо Ванго

преди 11 години

Комунистичеста пушилка. Нико няма да стане, в съда ще падне всичко. Ама нека и другарите да се порадват, че пак ги чака Бойко Борисов с четвъртития...

25

Анонимен

преди 11 години

Горкият Цецо!!! Вожда го принесе в жертва.Обаче забравяте ,че Цецо е неподсъден с оглед на здравословното му състояние.*** от наше село също не е добре с главата ,краде царевици от къра и никой не го съди. състрадателен коко

24

tih velikan 681

преди 11 години

ONIA,KOITO PRODADOHA DUSHTERITE VI I OGRABIHA BUDESHTETO VI,SEGA SHTE SUDYAT CHOVEK,KOITO RAZBUNI SMRADLIVATA KORUPCIA .....plyuya na suvestta vi obzeta ot pari I vlast!!!!Nyamam da investiram v BG,dokato komunisti I TURCI KRADAT DUSHITE VI!

23

Анонимен

преди 11 години

Има една поговорка:"Не казвай хоп преди да скочиш!".Наистина ми се иска да вярвам, че справедливост има и в България!Чудя се няма ли да направят и някаво показно задържане в стил "ти си абсолютен престъник" по време на някоя операци "Пеленгаторите" например?И нека не се залъгваме - мафията все още си има държава! Една птичка пролет не прави! Все пак е начало!А дано,ама надали!Но все пак...! Ако трябва ще се моля и на Виракоча нещо да мръдне напред!Вече и жертвоприношения се направиха!Или може би на Кетцалкуатъл не знам на кой!

22

ревизор

преди 11 години

До ПрошкоЧрез шефа на НАП, който сега е депутат...

21

smehurko:)))))))))))

преди 11 години

Чета гледам ТВ и незнам на кое да вярвам.Цацаров и Пеевски дружки :) а ми говори за правосъдие.Г-н Цацаров къде е правосъдието за Станишев,Овчаров, Масларова,Мургина,Доган За БЕЛЕНЕ И ЦАНКОВ КАМЪК И за още много милиарди откраднато.нещо май:)))))))))) и Пеевски трябва да свали имунитета и депутати от ДПС за побоя:) да изброявам ли още..................

20

Анонимен

преди 11 години

Всички срещу Цветанов....Може би пък е засегнал мнооого интереси. А Цацаров и Пеевски пък били близки....Какво ли става в тази държава????

19

Прошко

преди 11 години

И как точно Цветанов е въздействал на НАП да претупат или прикрият проверката срещу 6-те му апартамента?В една проверка участват 7-8-10 души. Всички са подкупени и заплашени ли? Никой от тях не иска да проговори сега, когато Цветанов не е на власт ли?Вярвате в неща, в които ви е удобно да вярвате, защото истината никога не ви е интересувала. *** народ!

18

ташеулу

преди 11 години

Дайте Цвъцко първо на нас селяните, че да го подготвим, да му нагласим торбата, да му намажем дупето със свинска мас та да му е по-леко. Да му направим едно хубаво изпращане (НОВОБРАНСКА). Да го натоварим в каруцата и право на острова пра мъжете му.

17

Аланкоолу

преди 11 години

Залпа на Аврора е завинаги в червените бетонни глави на другарите ! Още малко и ще отворят затвора в Белене и ще въдворят там Цветанов така де да хване правилната линия хи хи хи

16

Анонимен

преди 11 години

Докато се радвате, че този ще влезе в затвора заради някакви апартаменти, други ще крадат като за последно, замазвайки очите ви и после пак ще се чудите на кого да се сърдите, че ядем маргарин.Но все пак може би сте напълно съгласни с програмата на новото правителство и виждате в нея някакво спасение и промяна към по-добро...

15

Боко тиквуна

преди 11 години

Горе Щаб 618 и и другите *** като него....Ви таковам у чалгаджиите непоръбени .

14

Щаб 618

преди 11 години

Обвинение е едно, присъда съвсеееем друго уважаеми тройнокоалирани и*иоти. Цветанов ще бъде оневинен но дотогава червената олигархия ще граби и ще заменя апетитни имоти и ще толерира организираната престъпност. Колкото по-бързо народа осъзнае че вече го управлява тройна хунта, толкова по-малко време ще имат олигарсите за грабеж, защото лесно е полицията да смаже 1000 протестиращи, но не може да смаже всички трезвомислещи хора. ДОЛУ ХУНТАТА БСП/ДПС/АТАКА!

13

Оня

преди 11 години

Колко сте смешни, другари :)Цветанов няма да влезе в затвора и пак ще останете с пръста в устата. Дано тогава прозрете веднъж завинаги с простите си глави, че всичко това беше зле скалъпено, комунистическо мероприятие.

12

бай Петко

преди 11 години

Бойко ако беше чел тук мненията на пишещите, щеше отдавна да се отърве от Цецо и може би съвсем друга щеше да е съдбата му, както неговата, така и на партията му. Ама има поговорка ... ум умува, ум царува, ум патки пасе... Ами хак да им е !

11

Анонимен

преди 11 години

Готов и подстриган едно рае и Айде

10

kaka

преди 11 години

А дано ама надали ще излезе истината на бял свят,ами сега тъста и тъщата на кого ще си дават пачките за майката партия ГЕРБ ли ???Скалъпената "истина" дано излезе на бял свят ама а дано надали ..........наистина беше срамно да слушам че 6 месеца се проучваше сякаш игла в купа сено търсиха НАП ама накрая като обявиха резултата си казах нейсе и тези са маскари .колко прав е бил Алеко Константинов.

9

Анонимен

преди 11 години

До хитСега като на власт е Волен и компания ще ядете черен хайвер, не се притеснявай вече.