10

стара поговорка

преди 11 години

..."знам,че като знаеш,че нещо не го можеш и не ти е ясно,не е лошо да си седнеш на за..ника"...да се нагърбваш с оправия на страна,разграбвана в продължение на десетки години,е меко казано не сериозно,особено когато това не ти е целта...никаква промяна нито ясен план на управление не се виждат,странни вярвания в химери ми се струва целия този цирк...дано пък да греша...

9

Анонимен

преди 11 години

А какво става с Кумецо бе?

8

Анонимен

преди 11 години

Айде и тука Калинки, още не са почнали и се усраха...

7

az

преди 11 години

nali u6 Boiko be6e mutra,mafiot...tezi sega koito Sergei im prodava ministerski postove da ne sa po hubavi...za nqkolko 4asa i aide da gi nqma.

6

Анонимен

преди 11 години

Министрите ми са така подбрани, че да предизвикват доверие, заяви Орешарски пред бтв. Че отркиеме нови 250 хил. работни места и че увелИчиме и че дигнеме доходите и заплатите - вервайте ни, имайте доверие.

5

олеее

преди 11 години

до Герберастин, ти си жив пед...стин хаахахах нищо не става от от теб

4

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Време е да ги почнем турско червената мафия ! Министър на спорта ФИЛОЛОГ,друг замесен в далавери,останалите турци и комунисти. Трябва си да играе "възпитанието".

3

GERBerastin

преди 11 години

Не е стигнало до гласуване и вечего ремонтират. Ако сега изхвърлят и гербераста гласен за МВР началник може да се получи силно правителство, но едва ли. Мирише на амнистия за Мухобойко, Цецко, *** и Фидоска, за да мине правителството. Ако това действително е така, Волен може да си направи сепуко заедно с Местан, защото ще са основните виновници за спестените затворнически одежди на герберастите.

2

!!!!!!

преди 11 години

ЩО ЗА ЗАГЛАВИЕ, КАКВИ ЖУРНАЛИСТИ СТЕ! КОЙ ВИ ДАДЕ ДИПЛОМИ! ТОВА ЛИ ВИ Е СЕНЗАЦИОННОТО ЗАГЛАВИЕ! ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ!

1

Илиян

преди 11 години

айде почна с долните комунистически ***