185

отвратен

преди 11 години

ей... ай.... събуждай се .. стига сме траяли ..то не беше платени протести .. то не беше помия .. та фалшиви бюлетини .. подслушвания... да изринем 1 път завинаги червените продажни *** .

184

Yanis

преди 11 години

Е вулгари как е, нали много се смяхте на Гърция че била в дългова криза. Клошари такива, и в сегашното си състояние Елада е като Вегас за вас.

183

Апостолов

преди 11 години

Това ли е Експертното ви Правителство, бе червени ***???????

182

коко

преди 11 години

"Ето ги министрите на Орешарски! "-Да си купят тоалетна хартия,че като се одрискат да има с какво да си изтрият ***.

181

э

преди 11 години

Истината е, че от утре министри ще са Ахмед, Мехмед, Хасан и Местан. А някои българи се радват, че няма да е ГЕРБ.

180

BG.BG

преди 11 години

Министър на спорта - Д.ф.н. Марияна Георгиева-Бенчева е професор по синтаксис в Иинститута по български език към БАН.Жална ни майка, ако всичките министри са като тази. Боже, пази България!

179

х

преди 11 години

В сряда в НС ще се регистрират 120 народни представители- нищо не могат да изберат, защото нямат кворум. Уговорката с Атака е пропаднала. Комунистите са в шок. Забранили са на кандидат министрите да говорят докато не мине гласуването, за да не станат още по смешни. В момента се водят активни преговори с мутрокомунистите от ГЕРБ за подкрепа, но за сега няма резултат. Така че коментарите ви за момента са излишни.

178

Virra

преди 11 години

Добре е да се спретне 1 гей парадче под патронажа на Външно министерство и благословията на ПЕС лидера.

177

boyko_stoew

преди 11 години

Много Партийно-Нестерилни...!...Партиите извиха Ръцете на Орешарски......С мазни приказки и отработено интригантство бе сформиран кабинет на ТЮРЛЮ-ГЮВЕЧА...

176

NIKO11111

преди 11 години

До ПатиланецНационалсоциалистическа партия в България съгласно несправедливия диктат установен от евреите и победителите във Втората световна война не може да съществува.И къде стои уловката:"Не всички комунисти са евреи, но всички евреи са комунисти".И питам логично,защо е позволено да има комунистически партии, които са още по- античовешки и терористични от фашистките,а да не може свобдноо да се събират и сдружават фашисти и националсоциалисти.Нали живеем в "свободни", "демократични" времена.

175

Карамочаков

преди 11 години

ауууу...започва да ми става жал за герб! Нема лъжа!

174

stun

преди 11 години

Марияна Георгиева министър на младежта и спорта. Какъв експерт е тази. Тя е професор по синтаксис.

173

Карамочаков

преди 11 години

ауууу...започва да ми става жал за герб! Нема лъжа!

172

Анонимен

преди 11 години

Поздрави от Катар.Ще духате пак супата с Орешарски. Той нищо не направи в предното социалистическо правителство когато световната икономика беше в подем. Та как очаквате сега да направи повече в тая дълбока криза? Пак повярвахте в поредния месия. Глупав народ. Чукчите изглеждат като академици пред българите.За професионалистите - идвайте в страните от залива. За професионалисти плащат повече от Европа. Оставете мучовците в БГ да си гласуват за тези които ги направиха бедни.

171

Патиланец

преди 11 години

До зълСвободата е налице драги ми "зъл". След като има ДПС и контрапункт Атака, при това Болен се разхожда без усмирителна - свободата в милата ни татковина не е под въпрос. :) Отделно от това - си прав, че има поголовно *** ора, голяма част от които още плачат за "погубената си свобода", ама от десетилетия не поглеждат към небето да видят ден ли е или нощ.

170

ало

преди 11 години

До АнонимниятТази нуклеарна леля, управлявала медицинския ПУЦ във Варна нещо прекалено бързо е станала професорка - в медицината е прекалено трудно това. Сега ще обясни нуклеарно , че нуклеарната електроцентрала в Белене е страшно полезна за нашето здраве

169

Кеф Киро

преди 11 години

Ако министър на икономиката и енергетиката бе Стефан Гамизов имаше надежда за цената на тока,но...май,май Р.Овч. ни клати...кеф Киро абдалиии..

168

stefanaki85

преди 11 години

за това ли се биха и умряха прадедиде ни??? ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ

167

Анонимен

преди 11 години

Свободата е изключително вредна за българския народ защото той я подкарва като слободия. Демокрацията по дефиниция е че всеки може да прави каквото си иска ако не нарушава закона. Българите обаче разбират демокрацията като всеки да си прави каквото иска въпреки закона. За отбелязаване е че най-високо развити са държавите с най-дисциплинирано население коико са най-склонни да работят в екип. България е бедна защото народа е разпасан и всеки е индивидуалист. Никакво правителство не може ни опрай

166

Патиланец

преди 11 години

До NIKO11111И то такива циркаджии, че не могат да наложат идеите си по друг начин - освен насила. А за личен пример да не говорим. Показват се като "кашмерковци на дребно" и "словоблудци". Ако искаш - моята свобода или нечия друга да е - национално отговорна и будна - не ми говори за режими, а ме спечели с идеи. Истински идеи, а не "20-те пишман sci-fi точки на Батака". :)