90

Анонимен

преди 11 години

БСП доидeли на власт или става хипeр инфлация или започват гагстeрски воини и разтрeли на мутри

89

Анонимен

преди 11 години

Кой бизнес бе, седянков? Този, където разчита само на обществени поръчки от държавата и общините ли? Т.е. на фирмите на политиците, защото ако има такъв, който да разчита на потребители от Европа, Азия, Африка и Америка едва ли се оплаква от "натиск"?! Та това не е никакъв бизнес бе, седянков! Това е нещо като държава в държавата! като ви гледам какви ги ръсите всички от БСП направо уплах ме хваща, ама кво да правиш - късопаметен народ... Отново ще ви сърбаме попарата!

88

работещ

преди 11 години

"Орешарски няма корен в никоя от партиите, а тъкмо те и бизнесът редят министрите"-нито дума за далаверите и некадърните решения не чухме от Орешарски,каквито ги говореше по време на кампанията.Имаше един смел политик-Костов,но хората в дивата си омраза към него избраха клонингите на БСП и самата БСП.Те никога не са искали да има истинска демокрация,правила и закони за всички.Догодина ще чуем още колко нови милионери са произвели управляващите,така както беши при ББ,който няма да бъде пипнат.

87

stoneg

преди 11 години

До Василев Хахахаххахааахахаха

86

stoneg

преди 11 години

БГ ще си остане във същото социално ниво до 2050 година Annual Report by UN.Повече вярвам на ООН от колкото на бг "политици"

85

stoneg

преди 11 години

До Хектор То и Уганда я има АМА

84

Аз.

преди 11 години

Болни са Ви мозъците на Вас - анонимните.Не искате да мислите- това е.В демократичните общества има правила и норми, както и пазарни отношения.За да се случи това у нас е нужно начало.Като говорим за национализация- разбирай над 500 000лв.в пари и имущество.Като говорим за правила- разбирай разумна печалба- от 3 до 8%, като говорим за норми- разбирай мин. заплата към максимална 1 към 5.И пак е пазар, но можеш да си го позволиш и да участваш в него.В развитите демокрации има морал.

83

Хектор

преди 11 години

Ей, БГ (елита) ще ви хвръкнат главите ако пак ни подведете,вие не разбрахте ли че България ще я ИМА.

82

Анонимен

преди 11 години

Не чух никъде да се казва , че ще се изгонят разните чешки и австрийски мошеници и ще си използваме нашия ток , който изнасяме за други държави без пари и това при положение , че тока ни е най-малкия проблем , чакаме и гледаме ... ако не ни харесва как вървят нещата излизаме.

81

Анонимен

преди 11 години

за да има развитие трябва да се справят с чудовищно голямата,не нужна и корумпирана държавна администрация

80

Аз.

преди 11 години

Много си чешете езиците.Всички отричате новаторството, но то е възможно.Просто мислете революционно- смяна на досегашната система.Започва се от нулата- 1.Пълна национализация- да се върнат откраднатите ми пари от положения от мен труд през тези двадесет и косур години- то не бяха данъци, ниски заплати, лихви по кредити, такси за измислени услуги, високи акцизи, скъпи горива и тн. Е ,стига.След национализацията ще има и по 1000лв мин заплата и всичко обещано.Просто трябва да започнем отначало.

79

бай иван

преди 11 години

за да се справите с бизнеса трябва да се справите с корупцията, за да се справите с корупцията трябва да си спрете "джобните".

78

Бивш-ДС

преди 11 години

До 102 - Аномнимен. Прав си!!! и всиичко това е в последите 23 години!!! Това е България за нас !!! Прехвърляне на щафетата към следващите лапачи . Всичко е внос и износ , контрол на канали, обезмитяване на стоки за бизнеса, с които се ощетява държавата и Българския данъкоплатец . Удар по образованието затъпяване на населението с цел по лесна манипулация . С една Дума ФАРС който ни струва глада мизерията и живота !!!

77

Анонимен

преди 11 години

Националист с ибрик, що е то?

76

Анонимен

преди 11 години

Нама ГЕРБ, нама БСП, Няма ДПС всички са от едно котило и са един отбор, едни същи мошеници са. Цялата тая банда 23 г. ни играят един и същи цирк а ние продължаваме да им се връзваме на номерата. Не може да им се отрече с годините са станали големи майстори. Ние обаче вместо да си решим проблема веднъж за винаги се редим на опашка и си купуваме билет за следващото представление, надявайки се да видим нещо ново. Пак същото ще е, няма да е друго независимо от обещанията на конферансиетата.

75

историка

преди 11 години

минималната заплата моте да стане 1000 лева Може да стане и 100000 лева както беше при Виденов

74

Бивш-ДС

преди 11 години

Какъв натиск? Какви 5 лева ? Ясно е кой ви е назначил на тия позиции БИЗНЕСА и по точно големите бизнес корпорации, нали като се правят закони после трябва да са в тяхна полза и да си манипулират населението както искат. Политици ли ? всичко е бизнес дела те са назначени там да са слуги.Малкия и средния бизнес пати от това ... Нека се знае, че господата политици са пионки. Нямат никакъв контрол, те са обслужващ персонал, няма съдебна, изпълнителна и каквато и да била власт има МАФИЯ!

73

работещ

преди 11 години

До Пич:Прав си, но трябва и по-конкретно да се прочете "Ще спрем натиска върху бизнеса" - ще бъде спрян "натискът" върху Васил Божков - Черепа, Гриша Ганчев и други такива заслужили бизнесмени. Щото, те към "натиск" са алергични, синовете им също. Намаляват им милионите с десетки и стотици. Принудени са, горките, да продават "фирмите" си в строителството. Не могат да изкупуват от "иманярите" съкровищата на България. Не могат да си поръчат нова яхта или поне Бентли, Ягуар или барем Майбах.

72

слона

преди 11 години

Пак същите мутри ще ни управляват. Тези същите, които преди 4 години се провалиха тотално. И пак се тръгва с голямата кошница и великите обещания. Писна ми от популизъм и демагогия!Като млад човек на 20 и няколко години, предпочетох да остана ТУК в родината си защото ние, младото поколение, сме тези, които трябва да се опитаме да вдигнем България на крака.

71

Анонимен

преди 11 години

УДИВИТЕЛНА Е НАИВНОСТТА НА БЪЛГАРИНЪТ! ВИКНЕ НЯКОЙ ОВЧАР - И ВСИЧКИ КАТО ОВЦЕ СЛЕД НЕГО, КЛАНЯТ МУ СЕ, РЪЦЕ МУ ЦЕЛУВАТ! А ПАМЕТТА - КЪСА НЕ, А ИЗОБЩО Я НЯМА! ИСКА ДА ВИДЯ ДАЛИ СЪЩИ ТЕЗИ ХОРА, КОИТО В МОМЕНТА ВИКАТ ОСАННА, ЩЕ ВИКАТ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА РАЗПНИ ГО! ЗАЩОТО ЗИМАТА Е ОТКРАЙ ВРЕМЕ ТЕЖКА ЗА ТАЗИ СТРАНА! ЧАКАТЕ ДА ПОЕВТИНЕЕ ТОКА? НЯМА ДА СТАНЕ, ИЛИ АКО СТАНЕ, ДРУГИ ЩЕ ИМ СЪСИПЯТ ЗАДНИЦИТЕ ОТ ДАНЪЦИ! И ТЕ ЩЕ ВИ ГО ИЗКАРАТ ПРЕЗ НОСА! ТОВА Е ИКОНОМИКАТА - СКАЧЕНИ СЪДОВЕ!